Victor Slav, un iubit iertator! Cu Anda Adam a trecut printr-o experienta asemanatoare!

Victor Slav, un iubit iertator! Cu Anda Adam a trecut printr-o experienta asemanatoare!
  calendar_month     photo_cameraVictor Slav si Bianca Dragusanu     person Victor Slav
Pentru Victor Slav, Bianca Dragusanu e femeia vietii lui si este gata sa paseasca cu ea in fata altarului. Potrivit prietenilor apropiati, roscata este prima femeie pe care Victor a cerut-o in casatorie, si este gata sa-i treaca multe cu vederea, chiar si scandalul cu Adrian Cristea. De altfel, nici nu ar fi prima data cand Slav iarta infidelitatea unei partenere, fiind pus intr-o situatie asemanatoare pe vremea cand era cu Anda Adam.

Victor Slav este "baiatul bun de la meteo", aratos, cu simtul umorului, pe care multe femei si-ar dori sa-l faca fericit. Din pacate, am putea spune ca nu se pricepe prea bine sa-si aleaga femeile, fiind urmarit de ghinion in dragoste.

Vestea ca Bianca Dragusanu s-ar intalni in secret cu fostul iubit, Adrian Cristea, tine prima pagina a tabloidelor de cateva zile, astfel ca apropiatii au inceput sa-si puna semne de intrebare in privinta casatoriei dintre Bianca si Victor. Culmea e ca baiatul de la meteo nu este la prima experienta de acest gen.

Adrian Cristea ii strica nunta Biancai Dragusanu?' Eu o iubesc, ea ma iubeste. Ne vedem aproape zilnic'

Pe vremea cand era cu Anda Adam, dupa patru ani de relatie, in presa au inceput sa apara zvonuri ca blonda ar avea o aventura cu alt barbat. La vremea respectiva Victor a inchis ochii si a decis sa o creada pe iubita lui.

"Ce i se intampla acum lui Victor este tras la indigo cu o poveste mai veche pe care a trait-o cu Anda Adam! Cu vreo doua luni inainte de a serba patru ani de iubire cu frumoasa cantareata, prin ziare, au aparut tot felul de fotografii si informatii cum ca ea ar avea un "amant"! Se mergea pana intr-acolo incat se vorbea chiar de o ruptura intre cantareata si "baiatul de la meteo"! Ei bine, nu a fost deloc asa! Victor a trecut peste barfele din presa, a crezut in partenera lui mai mult decat in oricine si a pus la cale, in mare secret, un sejur de vis, care sa fie un fel de aniversare a relatiei lor! A dus-o la Viena, la concertul lui Lady Gaga, iar la revenire, totul a reintrat in normal! Cei doi formau, din nou, un cuplu frumos si abia peste ani au renuntat la relatie, din cu totul alte motive decat acelea de atunci!", a povestit un apropiat al fostului cuplu.

Dar situatia s-a repetat, semn ca Victor Slav e urmarit de ghinion. Cu numai o luna inainte de casatorie, presa a explodat cu vestea ca logodnica lui se vede pe ascuns cu fostul iubit. Urmeaza sa vedem daca si acum va trece cu vederea tot si daca va merge mai departe cu nunta.

Cel mai bun prieten al lui, Bogdan Vladau, sustine ca Victor nu are nicio temere in ceea ce priveste relatia cu Bianca, pe care o numeste "femeia vietii lui".

"Victor nu are nicio temere. Si daca ar avea ar veni si mi-ar spune. Bianca nu e o aventura, e femeia vietii lui.

Ipoteza soc: Bianca Dragusanu s-a intalnit cu Adrian Cristea ca sa scape de nunta cu Victor Slav

Victor s-a saturat de toata situatia asta. Daca ce zice Adrian Cristea e adevarat, inseamna ca trebuie sa imi bag capul in nisip ca strutul. Inseamna ca nu stiu nimic despre natura umana. Victor pana cand nu va vedea cu ochii lui o apropiere intre Bianca si Cristea nu va crede niciodata. Refuz sa cred ca ca Bianca s-a sarutat cu Adrian", a spus Bogdan.

Bogdan a marturisit ca, desi Victor este foarte tolerant si fidel in relatii, daca acest scandal mai continua mult, este foarte posibil ca si baiatul de la meteo sa inceapa sa-si puna anumite semne de intrebare, si atunci nu se stie ce va face."La ce dimensiuni a luat scandalul, eu am vrut sa il sun sa il intreb ce se intampla. Nici eu nu mai stiu. Eu nu stiu daca va mai continua sau nu, iar daca eu imi pun aceasta intrebare, deja e o problema. La cum il stiu eu pe Victor", a conchis Vladau.

65442.jpg

Recomandari