Skip to article

Barbatii, sexul evident

Barbatii, sexul evident
Din categoria sexul slab vs. sexul puternic, am mai putea avea o noua confruntare - sexul misterios vs. sexul evident. Aparent, putem judeca mai usor cat de interesat este un barbat, decat sa ne dam seama daca o femeie este interesata sau nu de acesta.

Se pare ca barbatii sunt mai evidenti , deschisi si mai directi in aceasta privinta decat femeile. De fapt, adesea femeile ar putea sa se comporte si sa para interesate cand de fapt nu sunt.

Barbatii, mai directi in exprimarea interesului

Aceasta este concluzia trasa in urma unui studiu in cadrul caruia un numar de observatori s-au uitat la inregistrari de la sesiuni de Speed Dating si au incercat sa decida care barbati erau atrasi de care femei, si care femei erau atrase de care barbati.

Desi atat femeile cat si barbatii au fost la fel de buni la observarea cuplurilor, toti s-au descurcat mai bine cu prezicerea intentiilor barbatilor decat pe cele ale femeilor. In cateva cazuri chiar, o femeie parea ca flirteaza cu interlocutorul ei cand, de fapt, nu era interesata.

Barbatii, sexul evident

Pentru acest studiu, 28 de femei si 28 de barbati, toti intre 20 si 25 de ani, s-au uitat la filmulete cu mai multe cupluri coversand in cadrul unei sesiuni de Speed Dating.
In timpul studiului observatorii au urmarit 24 de astfel de intalniri, si 48 de oameni. Cei urmariti vorbeau Germana, iar observatorii erau americani vorbitori de limba ebgleza, ce nu cunosteau germana. In acest mod, observatorii au trebui sa se bazeze mai mult pe limbajul trupului si mai putin pe indiciile verbale.

Abilitatile observatorilor de a prezice intresul celor observati a variat foarte mult, de la 90% la 10%.

Femeile sunt mai greu de citit

In cinci din aceste filmulete, 80% dintre observatori au crezut ca femeile erau interesate de barbatii cu care vorbeau, cand in realitate nu erau chiar deloc, dupa cum au notat acestea pe formularele oferite la sfarsit organizatorilor.

Nu se stie de ce femeile se comportau foarte prietenos cand de fapt nu erau interesate. Adevarul este ca studiul are si anumite limitari. Observatorii au putut studia doar o interactiunea a fiecarui participant. Daca ar fi vazut toate conversatiile pe care un participant le-a avut in cadrul sesiunii de Speed Dating, poate observatorii s-ar fi descurcat mai bine in citirea interesului fiecarei persoane studiate.

Toate peste toate, in medie barbatii sunt mai usor de citit, iar cel mai greu de citit femei sunt mai dificil de descifrat decat cei mai greu de citit barbati.

Articole recomandate

Ce intreaba modelele online pe un site de videochat forum? Ce intreaba modelele online pe un site de videochat forum?
Activitatea modelelor online starneste nenumarate intrebari. Cat castiga, ce sunt dispuse sa faca in fata membrilor si care sunt avantajele de care se bucura sunt doar cateva dintre intrebarile care se afla pe buzele tuturor. Din fericire, in prezent, este simplu sa afli adevarul despre aceasta
Cum il faci sa ii fie dor de tine: 4 sfaturi care nu dau gres Cum il faci sa ii fie dor de tine: 4 sfaturi care nu dau gres
Multe femei doresc să devină acea persoană de neuitat. Vor ca acel om care le-a captivat toata atentia si dragostea, să nu înceteze să se gândească la ele. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa faci un barbat sa ii fie dor de tine si sa te iubeasca si mai
Cum sa impresionezi orice barbat la prima intalnire Cum sa impresionezi orice barbat la prima intalnire
Daca l-ai intalnit pe o retea de socializare sau un site de dating si ati interactionat pe platforme online, e timpul sa spui „da” invitatiei in oras. În functie de ceea ce iti doresti, o spargere a rutinei sau o relatie serioasa, incearca sa aduci cu tine la dating tot arsenalul
4 tipuri de comportament care prevestesc divortul 4 tipuri de comportament care prevestesc divortul
Ti s-a intamplat vreodata cand in timpul unei dispute aprinse cealalta persoana si-a scos brusc telefonul si a inceput sa scrie mesaje? Daca raspunsul este pozitiv, iar acest lucru se intampla des, atunci speram ca acea persoana nu este jumatatea ta. Acest comportament, cunoscut drept construirea
3 capitole la care trebuie sa fii compatibil cu partenerul 3 capitole la care trebuie sa fii compatibil cu partenerul
Oamenii de stiinta au observat ca un numar din ce in ce mai mic de oameni aleg sa se casatoreasca desi mariajul este unul dintre cele mai bune lucruri pe care cineva il poate face pentru el/ea insusi. Cercetatorii sustin ca atunci cand doi oameni isi unesc destinele ei sunt mai fericiti si mai