Skip to article

Subiecte tabu pentru barbati, in cuplu - te incadrezi in tipar?

Subiecte tabu pentru barbati, in cuplu - te incadrezi in tipar? Subiecte tabu pentru barbati
Imagineaza-ti ca ai trecut in al patrulea an de relatie si, impreuna cu partenera, ai planificat o cina romantica pentru a marca aceasta ocazie.

Totul e ok pana aici, insa o vezi coborand scarile intr-o rochie prea stramta, o coafura nepotrivita si un machiaj prea strident. Ea isi flutura genele ostentativ, in speranta unui compliment sau chiar doua de la tine... si esti oarecum fortat sa folosesti un cliseu precum: "Arati minunat, scumpo".

Potrivit publicatiei Times of India, specialistii au sesizat o serie de de lucruri (in ordine aleatorie), pe care majoritatea barbatilor ezita, din diverse motive, sa le spuna unei femei.

Despre salariu

Este o intrebare de care multi barbati ar vrea sa scape, mai periculoasa decat "Esti homosexual?". Barbatii vor informa cu privire la majorarea salariala sau o promovare la locul de munca, insa nu vor divulga date statistice, chiar daca sunt favorabile. Teama de a fi judecati dupa cat castiga ii face pe multi sa nu dea detalii in aceasta privinta, fiind intotdeauna vagi referitor la pachetul salarial.

Citeste mai multe despre Subiecte tabu pentru barbati, in cuplu - te incadrezi in tipar? pe ziare.com .

Sursa articol: Ziare.com

Articole recomandate

5 cupluri celebre care si-au amanat nunta toamna aceasta 5 cupluri celebre care si-au amanat nunta toamna aceasta
Am avut un an plin de evenimente mondene!Multe dintre vedetele noastre au reusit sa isi puna pirostiile, chiar daca inceputul anului nu prevestea o perioada buna pentru intemeierea unei familii.Iar daca unele vedete au decis sa isi spuna 'adio', iar altele au ajuns deja la altar, mai exista si
7 greseli pe care le fac cuplurile care isi doresc un copil 7 greseli pe care le fac cuplurile care isi doresc un copil
Greselile frecvente pe care le fac multe cupluri atunci cand isi doresc un copil ii pun atat in fata neputintei de a concepe, dar si a riscului de a obtine sarcini cu probleme sau tensiuni in sanul relatiei. Calcularea incorecta a ovulatiei, invinuirea celuilalt partener, amanarea momentului si
Viata de cuplu: Ce sa faci ca sa te placa soacra. 7 sfaturi utile! Viata de cuplu: Ce sa faci ca sa te placa soacra. 7 sfaturi utile!
Nu putine au fost relatiile care s-au dus pe apa sambetei din cauza unei relatii nefericite cu soacra. O buna relatie cu mama iubitului tau este esentiala pentru a te asigura ca ai parte de armonie in cuplu, cu atat mai mult cu cat se stie ca mamele de baieti sunt putin mai exigente si nu accepta