Skip to article

Tu, el, si boxerii lui

Tu, el, si boxerii lui
Cum stii ca tu esti aleasa? Sa fie in sarutul lui? Privirea lui? O, nu - este de fapt in lenjeria lui intima, si mai exact persoana care ii cumpara lenjeria intima.

Vezi tu, potrivit unui sondaj, barbatii isi cumpara singuri lenjeria intima atunci cand spera sa ademeneasca o potentiala partenera. In mod normal, barbatii lasa achizitionarea lenjeriei intime in seama mamei pana la varsta de 19 ani, comparativ cu femeile care incep sa-si cumpere singure lenjeria intima la varsta de 13 ani.

O pereche noua de boxeri, o noua relatie

Intre 19 si 23 de ani, barbatii tind sa-si cumpere singuri lenjeria intima, pana la 31 de perechi de boxeri pe an, in ideea ca o pereche noua de boxeri este o premisa obligatorie a unei noi relatii.

Gradual, sesiunile de shopping incep sa scada gradual pana la 0, undeva intre 23 si 33 de ani, iar asta pentru ca la acea varsta barbatii se afla in relatii stabile si lasa cumparaturile de acest gen in seama partenerei.

Cercetarile arata ca poti sti daca un barbat este in cautarea unei partenere in functie de numarul de perechi noi de boxeri pe care le cumpara. Daca achizitioneaza mai mult de 31 de perechi pe an, atunci fie incearca cu disperare sa o impresioneze pe femeia din viata lui - sau nu ea este Aleasa.

Etapele din viata unui barbat

Cu toate astea, daca barbatul barbatul tau se duce rar pe la raionul de lenjerie intima de unul singur, si in schimb asuma ca tu vei alege pentru el, atunci poti fi sigura ca relatia ta se afla intr-o etapa foarte stabila.

Studiul arata de asemenea ca obiceiul vizitarii magazinelor de lenjerie incepe sa devina din nou frecvent intre 38 si 40 de ani, cand unii barbati trec prin despartiri si cauta noi partenere. Incidenta acestui entuziasm al shoppingului este de scurta durata totusi. Intra intr-un declin brusc si se opreste in jurul varstei de 44 de ani, cand majoritatea se afla din nou intr-o relatie stabila.

Iar dupa 44 de ani? Ei bine, dupa aceasta varsta majoritatea barbatilor raman straini raionului de lenjerie pentru tot restul vietii, pasand imensa responsabilitate femeii din viata lor .

Am putea spune ca aceasta este o tema pe care feminismul nu a abordat-o niciodata. Nu conteaza cine poarta pantalonii in casa - ce conteaza este cine trebuie sa-i cumpere.

Articole recomandate

Cum sa-ti iubesti partenerul asa cum are el nevoie Cum sa-ti iubesti partenerul asa cum are el nevoie
Ce este dragostea? Te-ai intrebat vreodata? O fi vreo forta subtila care iti acapareaza sufletul si ti-l domoleste usor, dar sigur? Sau poate este o simpla reactie chimica la nivelul creierului? Noi credem ca este mai mult de atat, iubirea si semnificatiile sale multiple reprezinta creativitate si
Sfaturi pentru o prima intalnire amoroasa Sfaturi pentru o prima intalnire amoroasa
Între stres și pași greșiți, prima întâlnire amoroasă este o etapă destul de dificilă de depășit în viața amoroasă. Vă spunem în cele ce urmează tot ce trebuie să știți pentru a avea parte de o
Dragoste intre un vegan si un non-vegan! Este posibil? Dragoste intre un vegan si un non-vegan! Este posibil?
“ Dragostea trece prin stomac!”, spune o vorba din batrani. Daca esti de aceeasi parere si te afli in cautarea jumatatii perfecte, care sa adopte acelasi stil de viata cu cel adoptat de tine, Sentimente.ro , cel mai mare site de dating din Romania, te ajuta sa-ti gasesti mai usor
Cum sa iti condimentezi relatia de cuplu Cum sa iti condimentezi relatia de cuplu
Pentru unii dintre noi anul ce tocmai s-a încheiat a fost unul cu adevărat bun, în sensul în care am reuşit să petrecem mai mult timp liber alături de familie, am reuşit să ne ducem la bun sfârşit proiectele pe care le tot amânam şi
Buchetul de flori sau cadoul perfect pentru doamna din viata noastra Buchetul de flori sau cadoul perfect pentru doamna din viata noastra
Florile, aceste minuni create de Univers pentru a ne face viata mai frumoasa, asadar exista o legatura inexplicabila intre om si flori, modul cum reactionam in momentul in care le vedem, in momentul in care le simtim parfumul, impactul psihologic care il au culorile lor asupra noastra, legatura