Skip to article

Ai grija de inima ta si a celor dragi - verifica-ti colesterolul!

Ai grija de inima ta si a celor dragi - verifica-ti colesterolul!
Margarina de noua generatie Becel desfasoara in luna septembrie, campania "Ai grija de inima ta! Iar daca tu esti bine, ai grija de inimile celor dragi!". Scopul campaniei este constientizarea pericolului pe care il reprezinta colesterolul marit pentru sanantatea inimii.

"Colesterolul marit reprezinta unul dintre principalii factori de risc pentru bolile inimii. Asta fiindca din momentul in care depaseste valorile normale, se depune pe peretii interiori ai arterelor si ingreuneaza circulatia sangelui.

Astfel ca, in timp, se dezvolta afectiuni cardio-vasculare. Este important de retinut ca exista doua tipuri de colesterol: colesterolul bun adica HDL (High Density Lipoprotein) si colesterolul rau adica LDL (Low Density Lipoprotein).

Cu cat nivelul colesterolului rau este mai mare, cu atat mai mare este si riscul de a dezvolta boli cardiovasculare." a explicat dr. Camelia Teleianu, medic primar cardiologie la clinica Medsana.

Luna septembrie este Luna Inimii si peste tot in lume sunt organizate evenimente cu scopul de a atrage atentia si de a-i convinge pe oameni sa ia masuri, sa se protejeze de afectiunile cardiovasculare.

"Pentru Becel a devenit o traditie ca in fiecare an, in Luna Inimii, sa desfasoare campanii de constientizare cu privire la sanatatea cardiovasculara. Mai mult chiar, prin campaniile pe care le desfasoara, Becel ii incurajeaza pe oameni sa faca ceva concret pentru sanatatea inimii.

Este important ca fiecare dintre noi sa sa preocupe de sanatatea sa si a celor dragi. Un prim pas ar fi sa sa ii ajutam sa isi verifice colesterolul. Si fiindca doi din trei romani sufera de boli cardiovasculare, anul acesta consumatorii Becel si cei dragi lor au posibilitatea de a-si verifica gratuit colesterolul.

Astfel, cu folia protectoare si capacul de Becel, romanii isi pot verifica colesterolul si in plus primesc si o consultatie gratuita la Clinicile Medsana. Prin aceasta campanie dorim sa respectam misiunea brandului, aceea de a ajuta inimile romanilor sa fie sanatoase.

Mesajul nostru este: Ai grija de inima ta, iar daca tu esti bine, ai grija de inimile celor dragi! Ajuta-i sa isi verifice colesterolul!" a declarat Anamaria Bajan, Marketing Category Manager, Unilever.

Asadar, in luna septembrie, cu folia protectoare si capacul oricarei variante de Becel de 400g, sau cu vouchere ce pot fi castigate la TelVerde 0800150150 sau accesand site-ul
www.lunainimii.ro, romanii isi pot testa gratuit nivelul de colesterol total si colesterol HDL la clinicile Medsana si la centrele partenere Medsana din intreaga tara.

In plus, oamenii beneficiaza de o consultatie gratuita si o reducere de 10 % pentru analize suplimentare la recomandarea medicului generalist.

Mai multe informatii se pot afla accesand site-ul www.lunainimii.ro sau la TelVerde 0800150150.

Despre Becel
Becel este o margarina premium, de noua generatie care, prin compozitia sa bogata in grasimi esentiale Omega 3 si Omega 6, lupta impotriva colesterolului si contribuie la mentinerea sanatatii inimii.

Creata la sfarsitul anilor '50, la solicitarea comunitatii medicale olandeze, Becel a fost lansata pe piata in 1963 sub denumirea de Becel, prescurtare de la expresia Blood Cholesterol Lowering (BCL).

Daca initial aceasta margarina se distribuia prin farmacii, pe baza de reteta, astazi produsul se vinde in 29 de tari si este consumat de 12 milioane de oameni. A devenit astfel unul dintre cele mai cunoscute branduri de margarina din lume.

Articole recomandate

Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti
In fiecare zi descoperim nou teluri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Iar accentul asupra lucrurilor simple precum alimentatia, odihna, timpul petrecut cu familia, lucruri atat de necesare pentru un stil de viata echilibrat, este in scadere. Astfel se naste stresul cotidian care ne indeamna
La ce este utila o pereche de saboti medicali? La ce este utila o pereche de saboti medicali?
Echipamentele de munca sunt diferite de la un domeniu la altul, aducand angajatului diverse beneficii sau reducand riscurile. In cazul domeniului de constructii, spre exemplu, pentru respectarea protectiei muncii, oamenii sunt nevoiti sa poarte caschete care sa ii protejeze de eventuale cazaturi de
De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online? De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online?
Nu poți spune că alegerea unui produs într-o farmacie este cel mai ușor lucru, cu excepția cazului în care știi deja ce vrei cu precizie. Prin urmare, în majoritatea cazurilor te bazezi pe vânzător. Dacă dorești să îți
Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti
Într-o eră a informațiilor rapide, pe care le avem la îndemână în orice minut, ne considerăm norocoși: din câteva click-uri, putem obține milioane de rezultate. Însă suntem, de asemenea, predispuși căderii într-o
3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare 3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare
Pentru cei mai mulți dintre noi un zâmbet strălucitor înseamnă calea spre succes atât din punct de vedere social, cât și profesional. Un zâmbet alb și frumos este visul oricăruia dintre noi. Ei bine, în zilele noastre, există