Skip to article

`Atinge o stea` - ecograf pentru Spitalul Fundeni

`Atinge o stea` - ecograf pentru Spitalul Fundeni
Campania de donatii prin sms la numarul 858 a fost prelungita pana la data de 24 iulie 2010.

Asociatia M.A.M.E. va informeaza ca cei care doresc sa sprijine campania "Atinge o stea" - achizitionarea unui ecograf pentru sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni prin trimiterea unui sms in valoare de 2 euro la numarul* 858, o pot face pana la data de 24 iulie 2010.

Companiile Vodafone, Orange si Cosmote au inteles importanta campaniei "Atinge o Stea" si lasa la dispozitia Asociatiei MAME numarul 858 pana la data de 24 iulie 2010 pentru oricine doreste sa sprijine aceasta campanie.

"Alaturi de greutatile vietii de zi cu zi, tragediile copiilor internati la Fundeni sunt realitati crude fata de care suntem solidari in egala masura. Pentru noi, cei pentru care `a fi sanatos` este o normalitate, un sms inseamna 2 euro, dar pentru acesti micuti bolnavi, poate inseamna VIATA!

Si uneori o viata depinde de un aparat. Ganditi-va ca un efort cat de mic poate face uneori diferenta intre viata si moarte. Trimiteti acum un sms la 858 si puteti contribui la salvarea unor copii.", a declarat Maria Culescu, presedinta Asociatiei M.A.M.E.

Asociatia M.A.M.E. face un apel la solidaritate si ii roaga pe toti cei care cred in sansa la viata a acestor copii, ca IMPREUNA, umar langa umar, sa se implice in achizitionarea aparatului ecograf:

trimitand un SMS in valoare de 2 euro la numarul 858 pana la data de 24 iulie 2010 (Numarul este valabil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote. Serviciul este gratuit si nu se percepe TVA. )

Online - folosind serviciul Paypal in contul: office@asociatiamame.com

direct din site-ul www.asociatiamame.com, prin intermediul serviciului specializat in tranzactii online "EuPlatesc.ro"

in conturile Asociatiei:
-Cont bancar deschis la Banca Transilvania SA, Sucursala Iancului
-Asociatia M.A.M.E - Cod de identificare fiscala: 25454339
-Cont RON: RO 03 BTRL 0440 1205 N750 44XX
-Cont EURO: RO 75 BTRL 0440 4205 N750 44XX

prin sponsorizarea acestui proiect.

Detalii suplimentare despre acest proiect pot fi obtinute atat de la reprezentantii Asociatiei M.A.M.E. email: press@asociatiamame.com , de la presedinta acesteia - dna Maria Culescu (tel: 0724 064 304), cat si de la asistenta Nadia Ulmeanu - coordonatoarea de proiect, asistenta in Sectia de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni.

Pana la acest moment, s-au strans 13.300 euro din cei aproximativ 45.000 euro necesari pentru achizitionarea echografului.

Articole recomandate

Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti
In fiecare zi descoperim nou teluri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Iar accentul asupra lucrurilor simple precum alimentatia, odihna, timpul petrecut cu familia, lucruri atat de necesare pentru un stil de viata echilibrat, este in scadere. Astfel se naste stresul cotidian care ne indeamna
La ce este utila o pereche de saboti medicali? La ce este utila o pereche de saboti medicali?
Echipamentele de munca sunt diferite de la un domeniu la altul, aducand angajatului diverse beneficii sau reducand riscurile. In cazul domeniului de constructii, spre exemplu, pentru respectarea protectiei muncii, oamenii sunt nevoiti sa poarte caschete care sa ii protejeze de eventuale cazaturi de
De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online? De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online?
Nu poți spune că alegerea unui produs într-o farmacie este cel mai ușor lucru, cu excepția cazului în care știi deja ce vrei cu precizie. Prin urmare, în majoritatea cazurilor te bazezi pe vânzător. Dacă dorești să îți
Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti
Într-o eră a informațiilor rapide, pe care le avem la îndemână în orice minut, ne considerăm norocoși: din câteva click-uri, putem obține milioane de rezultate. Însă suntem, de asemenea, predispuși căderii într-o
3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare 3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare
Pentru cei mai mulți dintre noi un zâmbet strălucitor înseamnă calea spre succes atât din punct de vedere social, cât și profesional. Un zâmbet alb și frumos este visul oricăruia dintre noi. Ei bine, în zilele noastre, există