Skip to article

`Atinge o stea` - ecograf pentru Spitalul Fundeni

`Atinge o stea` - ecograf pentru Spitalul Fundeni
Campania de donatii prin sms la numarul 858 a fost prelungita pana la data de 24 iulie 2010.

Asociatia M.A.M.E. va informeaza ca cei care doresc sa sprijine campania "Atinge o stea" - achizitionarea unui ecograf pentru sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni prin trimiterea unui sms in valoare de 2 euro la numarul* 858, o pot face pana la data de 24 iulie 2010.

Companiile Vodafone, Orange si Cosmote au inteles importanta campaniei "Atinge o Stea" si lasa la dispozitia Asociatiei MAME numarul 858 pana la data de 24 iulie 2010 pentru oricine doreste sa sprijine aceasta campanie.

"Alaturi de greutatile vietii de zi cu zi, tragediile copiilor internati la Fundeni sunt realitati crude fata de care suntem solidari in egala masura. Pentru noi, cei pentru care `a fi sanatos` este o normalitate, un sms inseamna 2 euro, dar pentru acesti micuti bolnavi, poate inseamna VIATA!

Si uneori o viata depinde de un aparat. Ganditi-va ca un efort cat de mic poate face uneori diferenta intre viata si moarte. Trimiteti acum un sms la 858 si puteti contribui la salvarea unor copii.", a declarat Maria Culescu, presedinta Asociatiei M.A.M.E.

Asociatia M.A.M.E. face un apel la solidaritate si ii roaga pe toti cei care cred in sansa la viata a acestor copii, ca IMPREUNA, umar langa umar, sa se implice in achizitionarea aparatului ecograf:

trimitand un SMS in valoare de 2 euro la numarul 858 pana la data de 24 iulie 2010 (Numarul este valabil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote. Serviciul este gratuit si nu se percepe TVA. )

Online - folosind serviciul Paypal in contul: office@asociatiamame.com

direct din site-ul www.asociatiamame.com, prin intermediul serviciului specializat in tranzactii online "EuPlatesc.ro"

in conturile Asociatiei:
-Cont bancar deschis la Banca Transilvania SA, Sucursala Iancului
-Asociatia M.A.M.E - Cod de identificare fiscala: 25454339
-Cont RON: RO 03 BTRL 0440 1205 N750 44XX
-Cont EURO: RO 75 BTRL 0440 4205 N750 44XX

prin sponsorizarea acestui proiect.

Detalii suplimentare despre acest proiect pot fi obtinute atat de la reprezentantii Asociatiei M.A.M.E. email: press@asociatiamame.com , de la presedinta acesteia - dna Maria Culescu (tel: 0724 064 304), cat si de la asistenta Nadia Ulmeanu - coordonatoarea de proiect, asistenta in Sectia de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni.

Pana la acest moment, s-au strans 13.300 euro din cei aproximativ 45.000 euro necesari pentru achizitionarea echografului.

Articole recomandate

5 lucruri intelese gresit despre somnul de dupa-amiaza 5 lucruri intelese gresit despre somnul de dupa-amiaza
Tot mai multe studii sustin ideea ca un pui de somn dupa amiaza aduce o multime de beneficii organismului. Cu toate acestea, sunt si oameni care se indoiesc de evidentele oferite de oamenii de stiinta legate de un somn scurt dupa amiaza. Poate si pentru ca exista o multime de mituri gresite despre
Gestul banal care te poate feri de coronavirus Gestul banal care te poate feri de coronavirus
Cercetatorii vin cu noi informatii despre raspandirea infectiei cu coronavirus. Potrivit ultimei descoperiri, zonele in care zgomotul este reudus in spatiile inchise sunt mai sigure in ceea ce priveste posibilitatea infectarii cu noul coronavirus.  Scăderea volumului vocii contribuie la
Cum dezinfectezi corect telefonul mobil Cum dezinfectezi corect telefonul mobil
Telefonul mobil este unul dintre obiectele pe care le folosim foarte mult pe parcursul zilei. Cercetarile realizate pana acum au demonstrat ca pe acest gadget se strang foarte multe bacterii, de aceea este foarte important sa il dezinfectam corect, de mai multe ori pe zi.  In plus, potrivit
Leguma care absoarbe toate toxinele din corp Leguma care absoarbe toate toxinele din corp
Varza este una dintre cele mai sanatoase legume! Este supranumita chiar leguma aspirator de toxine, de aceea este recomandat sa o introduci in meniul tau cat mai des. Te poate ajuta sa slabesti in mod natural si sanatos, dar absoarbe si toate toxinele din organism. Are multe beneficii pentru
Totul despre hiperhidroza axilara - cel mai eficient tratament impotriva transpiratiei excesive Totul despre hiperhidroza axilara - cel mai eficient tratament impotriva transpiratiei excesive
Atunci cand afara este foarte cald, facem sport, sau suntem foarte nervosi, organismul nostru se supraincalzeste si transpiram. Oricat ar fi de neplacuta, transpiratia reprezinta sistemul natural de raciere al corpului, deci nu numai ca este foarte importanta pentru sanatate, ci este vitala!