Skip to article

Avon organizeaza Marsul Promisiunilor

Avon organizeaza Marsul Promisiunilor
Campania Avon "Afla ca esti bine", ajunsa acum la opt ani de existenta, organizeaza vineri, 1 octombrie, un eveniment de amploare la intrarea Sincai a parcului Tineretului.

Campania se bucura anul acesta de sprijinul unor personalitati publice precum Maia Morgenstern, Andreea Marin Banica, Andreea Raicu, Beatrice Rancea, Crina Matei si Iuliana Tudor.


Evenimentul va incepe la ora 11.30 cu un workshop de presa, la care vor participa reprezentantii Fundatiei Renasterea, prima fundatie din Romania ce a adus in atentia femeilor pericolul cancerului la san.

Cu sloganul "A promite inseamna a face! Promite sa mergi la control!", evenimentul moderat de Geanina Corondan va continua de la ora 16.00, la scena de la intrarea Sincai.

Avon va incuraja toate femeile prezente sa devina parte a campaniei, determinandu-le sa promita ca vor merge la control. Din Cabina Promisiunilor, fiecare femeie isi poate trimite poza pe e-mail, Facebook sau Twitter, pentru a convinge si alte prietene sa faca propria promisiune. Toate aceste promisiuni vor fi incluse in galeria de pe site-ul campaniei, www.stopcancerlasan.ro.

La ora 17.00, toate femeile prezente la eveniment vor porni intr-un mars al promisiunilor, insotite de Maia Morgenstern, Andreea Raicu, Beatrice Rancea, Crina Matei si Iuliana Tudor, vedetele care au acceptat sa-si faca propria promisiune publica.

Impreuna cu aceste personalitati, s-au alaturat campaniei si femei care au reusit sa invinga boala. Ele au acceptat sa-si impartaseasca experienta dureroasa pentru a determina femeile sa constientizeze importanta controlului periodic.

Marsul Promisiunilor va porni pe Bulevardul Tineretului, pana la urmatoarea intrare in parc, si va inainta pe aleea principala a parcului, revenind la intrarea Sincai. La ora 18.00, toti sustinatorii aceste miscari vor avea parte de un spectacol cu Directia 5 si Vunk.

Evenimentul va fi organizat de agentia Pastel Group, cu care Avon a colaborat si pentru proiectele din 2008 si 2009, initiate in cadrul campaniei "Afla ca esti bine".

In continuarea acestor actiuni destinate luptei impotriva cancerului la san, Fundatia Renasterea va celebra, incepand cu ora 19.00, "Zece ani de lumina si speranta" prin iluminarea in Roz a Palatului Parlamentului din Bucuresti.

Evenimentul va aduna peste 300 de personalitati, din lumea diplomatica, artistica, medicala, jurnalisti, oameni de televiziune sau din mediul afacerilor. Dupa traditionala iluminare in roz, seara va continua cu un moment muzical marca Florin Chilian si un regal al dansului oferit de Razvan Mazilu si Monica Petrica.

Despre AVON
In toata lumea, compania AVON este preocupata nu numai sa aduca frumusete si oportunitate de cariera femeilor, dar si sa le imbunatateasca viata, promovand respectul pe care societatea il datoreaza rolului lor in dezvoltarea sociala si militand continuu pentru sanatatea si standardul lor de viata.

Misiunea campaniei Avon impotriva cancerului la san "Afla ca esti bine" este sa stranga fonduri pentru a finanta programe destinate informarii si educarii femeilor din Romania in privinta diagnosticarii precoce a cancerului la san si pentru a asigura ingrijire medicala de calitate pentru toti pacientii diagnosticati cu cancer la san.

In ultimii opt ani, in cadrul acestei campanii au fost facute importante donatii catre spitale din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi, totalizand peste 1,6 milioane de dolari. In 2007, campania a fost premiata la prestigiosul festival Cannes Lion pentru cea mai buna campanie sociala. Mai multe detalii pe: www.stopcancerlasan.ro si www.avoncosmetics.ro.

Articole recomandate

Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti
In fiecare zi descoperim nou teluri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Iar accentul asupra lucrurilor simple precum alimentatia, odihna, timpul petrecut cu familia, lucruri atat de necesare pentru un stil de viata echilibrat, este in scadere. Astfel se naste stresul cotidian care ne indeamna
La ce este utila o pereche de saboti medicali? La ce este utila o pereche de saboti medicali?
Echipamentele de munca sunt diferite de la un domeniu la altul, aducand angajatului diverse beneficii sau reducand riscurile. In cazul domeniului de constructii, spre exemplu, pentru respectarea protectiei muncii, oamenii sunt nevoiti sa poarte caschete care sa ii protejeze de eventuale cazaturi de
De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online? De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online?
Nu poți spune că alegerea unui produs într-o farmacie este cel mai ușor lucru, cu excepția cazului în care știi deja ce vrei cu precizie. Prin urmare, în majoritatea cazurilor te bazezi pe vânzător. Dacă dorești să îți
Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti
Într-o eră a informațiilor rapide, pe care le avem la îndemână în orice minut, ne considerăm norocoși: din câteva click-uri, putem obține milioane de rezultate. Însă suntem, de asemenea, predispuși căderii într-o
3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare 3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare
Pentru cei mai mulți dintre noi un zâmbet strălucitor înseamnă calea spre succes atât din punct de vedere social, cât și profesional. Un zâmbet alb și frumos este visul oricăruia dintre noi. Ei bine, în zilele noastre, există