Skip to article

Becel sprijina Bucharest City Marathon

Becel sprijina Bucharest City Marathon
Margarina de noua generatie Becel sustine pentru al doilea an consecutiv Bucharest City Marathon, eveniment la care sunt asteptate 4000 de persoane.

Editia 2010 a Maratonului va avea loc pe data de 17 octombrie, incepand cu ora 09:30 cand se va da startul competitiei, in Piata Constitutiei.

Evenimentul va cuprinde 3 probe competitive - maraton, semimaraton si stafeta, precum si 2 probe necompetitive - cursa populara de 4 km si cursa copiilor de 1 km. Sportivii in fotolii rulante se pot inscrie la oricare din probe.

Printre cei care sustin un stil de viata sanatos, ceea ce presupune atat o dieta echilibrata, cat si miscare in aer liber, conform dictonului "Minte sanatoasa intr-un corp sanatos" se numara Board Members: Marc Desenfans, Chairman USCE, care va concura la proba de semimaraton si Fulvio Guarneri, Marketing Brand Building Director USCE, care va participa la cursa populara.

"Prin implicarea in proiectul Bucharesct City Marathon, Becel isi continua misiunea, aceea de a ajuta inimile romanilor sa fie mai sanatoase. Miscarea, in special in aer liber, practicata cu regularitate, impreuna cu o alimentatie echilibrata, formata din legume, fructe si grasimi bune, indeosebi cele esentiale, sunt elemente-cheie in mentinerea sanatatii cardiovasculare.

Sunt practic pasi importanti in lupta impotriva colesterolului, unul dintre principalii factori de risc cardiovasculari. La fel de important este sa verificam nivelul colesterolului de cel putin doua ori pe an." a declarat Anamaria Bajan, Marketing Category Manager SCC&Dressings Unilever.

Margarina de noua generatie Becel sustine respectarea unui stil de viata sanatos care contribuie semnificativ la mentinerea colesterolului in limite normale. Fiind obtinuta din uleiuri vegetale, bogate in grasimi esentiale Omega 3 si Omega 6, Becel este o sursa excelenta de grasimi nesaturate, cunoscute si sub denumirea de grasimi bune.

Prin inlocuirea grasimilor saturate, de origine animala (care se gasesc in alimente precum unt, lactate grase, carne grasa de porc) cu grasimile nesaturate de origine vegetala (margarina de noua generatie, uleiuri vegetale, fructe oleaginoase, peste) si prin practicarea sportului cu regularitate, scad semnificativ sansele de a dezvolta boli cardiovasculare.

Despre Becel
Becel este o margarina premium, de noua generatie care, prin compozitia sa bogata in grasimi esentiale Omega 3 si Omega 6, lupta impotriva colesterolului si contribuie la mentinerea sanatatii inimii. Creata la sfarsitul anilor '50, la solicitarea comunitatii medicale olandeze, Becel a fost lansata pe piata in anul 1963 sub denumirea de Becel, prescurtare de la expresia Blood Cholesterol Lowering (BCL).

Daca initial aceasta margarina se distribuia prin intermediul farmaciilor, pe baza de reteta, astazi produsul este vandut in 29 de tari si este consumat de 12 milioane de oameni, la scara de masa. A devenit astfel unul dintre cele mai cunoscute branduri de margarina din lume.


Despre Bucharest City Marathon
Incepand cu anul 2008, Bucurestiul a fost inclus in circuitul international al maratoanelor, alaturandu-se astfel tuturor celorlalte capitale europene care gazduiesc acest tip de competitii in fiecare an.

Bucharest City Marathon 2010 este o competitie internationala care include atat probele clasice de maraton de 42,195 de km si de semi-maraton 21,095 km, cat si de stafeta 4x10,548 km, cursa populara de 4 kilometri, cursa copiilor de 1 kilometru, proba scaunelor cu rotile destinata persoanelor cu dizabilitati.

Cei care doresc sa se inscrie la una dintre probele maratonului o pot face pana pe 15 octombrie, pe internet, sau la Expozitia Maratonului pe datele de 15 si 16 octombrie in Piata Constitutiei.

Toate persoanele inscrise in curse precum si toti iubitorii unui stil de viata sanatos, sunt asteptati de organizatori pe data de 17 octombrie, in Piata Constitutiei la editia 2010 a Maratonului.

Mai multe detalii despre Bucharest City Marathon pot fi gasite la adresele de Internet ale competitiei www.bucuresti-maraton.ro si www.bucharestcitymarathon.com

Articole recomandate

Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti
In fiecare zi descoperim nou teluri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Iar accentul asupra lucrurilor simple precum alimentatia, odihna, timpul petrecut cu familia, lucruri atat de necesare pentru un stil de viata echilibrat, este in scadere. Astfel se naste stresul cotidian care ne indeamna
La ce este utila o pereche de saboti medicali? La ce este utila o pereche de saboti medicali?
Echipamentele de munca sunt diferite de la un domeniu la altul, aducand angajatului diverse beneficii sau reducand riscurile. In cazul domeniului de constructii, spre exemplu, pentru respectarea protectiei muncii, oamenii sunt nevoiti sa poarte caschete care sa ii protejeze de eventuale cazaturi de
De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online? De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online?
Nu poți spune că alegerea unui produs într-o farmacie este cel mai ușor lucru, cu excepția cazului în care știi deja ce vrei cu precizie. Prin urmare, în majoritatea cazurilor te bazezi pe vânzător. Dacă dorești să îți
Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti
Într-o eră a informațiilor rapide, pe care le avem la îndemână în orice minut, ne considerăm norocoși: din câteva click-uri, putem obține milioane de rezultate. Însă suntem, de asemenea, predispuși căderii într-o
3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare 3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare
Pentru cei mai mulți dintre noi un zâmbet strălucitor înseamnă calea spre succes atât din punct de vedere social, cât și profesional. Un zâmbet alb și frumos este visul oricăruia dintre noi. Ei bine, în zilele noastre, există