Skip to article

Bratara anti-arsuri solare: o noua inventie!

Bratara anti-arsuri solare: o noua inventie!
Bratara care te anunta atunci cand trebuie sa te dai cu crema de protectia solara sau cand e cazul sa te retragi din soare: realitate sau fictiune? Daca tu doar visai la asta, UVSunSense a facut-o!

Pentru acelea dintre noi care adora sa faca plaja, marca americana de protectie solara a inventat o bratara care te anunta atunci cand trebuie sa te dai cu crema de protectie solara sau cand ai primit destule raze UV pentru o zi.

Cum functioneaza bratara care te protejeaza de arsurile solare ?

Singurul lucru pe care-l ai de facut este sa aplici crema cu factor de protectie solara pe bratara, dupa ce ai aplicat-o deja pe corp.

Bratara se coloreaza in violet pentru a-ti arata ca este activa. Poti apoi sa te expui la soare, in afara orelor de risc (12-16 h).

Atunci cand bratara isi schimba culoarea in maroniu inchis, inseamna ca e timpul sa aplici din nou crema cu factor de protectie.

Daca vreodata bratara devine roz aprins, inseamna ca ti-ai depasit doza de UV necesara unei zile si ca trebuie sa te retragi la umbra.

Bratara anti-arsuri solare - un gadget practic

Chiar daca acest concept al bratarii vigilente este interesant, trebuie sa fii atenta. Timpul de exepunere si sensibilitatea la razele UV variaza de la o persoana la alta.

De aceea, inainte de orice, trebuie sa asculti sfaturile medicului sau dermatologului, mai ales daca ai o piele sensibila si alba.

Continua sa aplici crema cu factor de protectie solara pe intreaga durata a zilei in care te expui la soare.

Bratara se vinde in prezent in SUA si pe site-ul firmei producatoare (www.uvsenses.com), la pretul de 7 dolari.

Articole recomandate

Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti
In fiecare zi descoperim nou teluri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Iar accentul asupra lucrurilor simple precum alimentatia, odihna, timpul petrecut cu familia, lucruri atat de necesare pentru un stil de viata echilibrat, este in scadere. Astfel se naste stresul cotidian care ne indeamna
La ce este utila o pereche de saboti medicali? La ce este utila o pereche de saboti medicali?
Echipamentele de munca sunt diferite de la un domeniu la altul, aducand angajatului diverse beneficii sau reducand riscurile. In cazul domeniului de constructii, spre exemplu, pentru respectarea protectiei muncii, oamenii sunt nevoiti sa poarte caschete care sa ii protejeze de eventuale cazaturi de
De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online? De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online?
Nu poți spune că alegerea unui produs într-o farmacie este cel mai ușor lucru, cu excepția cazului în care știi deja ce vrei cu precizie. Prin urmare, în majoritatea cazurilor te bazezi pe vânzător. Dacă dorești să îți
Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti
Într-o eră a informațiilor rapide, pe care le avem la îndemână în orice minut, ne considerăm norocoși: din câteva click-uri, putem obține milioane de rezultate. Însă suntem, de asemenea, predispuși căderii într-o
3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare 3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare
Pentru cei mai mulți dintre noi un zâmbet strălucitor înseamnă calea spre succes atât din punct de vedere social, cât și profesional. Un zâmbet alb și frumos este visul oricăruia dintre noi. Ei bine, în zilele noastre, există