Skip to article

Bratara anti-arsuri solare: o noua inventie!

Bratara anti-arsuri solare: o noua inventie!
Bratara care te anunta atunci cand trebuie sa te dai cu crema de protectia solara sau cand e cazul sa te retragi din soare: realitate sau fictiune? Daca tu doar visai la asta, UVSunSense a facut-o!

Pentru acelea dintre noi care adora sa faca plaja, marca americana de protectie solara a inventat o bratara care te anunta atunci cand trebuie sa te dai cu crema de protectie solara sau cand ai primit destule raze UV pentru o zi.

Cum functioneaza bratara care te protejeaza de arsurile solare ?

Singurul lucru pe care-l ai de facut este sa aplici crema cu factor de protectie solara pe bratara, dupa ce ai aplicat-o deja pe corp.

Bratara se coloreaza in violet pentru a-ti arata ca este activa. Poti apoi sa te expui la soare, in afara orelor de risc (12-16 h).

Atunci cand bratara isi schimba culoarea in maroniu inchis, inseamna ca e timpul sa aplici din nou crema cu factor de protectie.

Daca vreodata bratara devine roz aprins, inseamna ca ti-ai depasit doza de UV necesara unei zile si ca trebuie sa te retragi la umbra.

Bratara anti-arsuri solare - un gadget practic

Chiar daca acest concept al bratarii vigilente este interesant, trebuie sa fii atenta. Timpul de exepunere si sensibilitatea la razele UV variaza de la o persoana la alta.

De aceea, inainte de orice, trebuie sa asculti sfaturile medicului sau dermatologului, mai ales daca ai o piele sensibila si alba.

Continua sa aplici crema cu factor de protectie solara pe intreaga durata a zilei in care te expui la soare.

Bratara se vinde in prezent in SUA si pe site-ul firmei producatoare (www.uvsenses.com), la pretul de 7 dolari.

Articole recomandate

Se poate lua coronavirus prin aer? Se poate lua coronavirus prin aer?
Se poate lua coronavirus prin aer? Este una dintre intrebarile pe care si le-au pus foarte multe persoane in ceea ce priveste modurile de transmitere ale noului  coronavirus . Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat ca acest virus nu se poate transmite prin aer. Noul coronavirus NU SE
Tusea seaca: remedii naturale Tusea seaca: remedii naturale
Tusea este o actiune reflexa comuna care apare atunci cand mucusul se scurge in caile respiratorii. Conform unui studiu din 2015 publicat in Lung India, tusea poate fi un semn de avertizare pentru mai multe boli respiratorii si non-respiratorii si este unul dintre cele mai frecvente motive pentru
De ce sapunul distruge coronavirusul? De ce sapunul distruge coronavirusul?
Spalati-va pe maini, aceasta este fraza pe care o auzim neincetat in aceste zile, in plina pandemie de coronavirus. Potrivit specialistilor, principala arma de aparare contra infectiei cu coronavirus este spalatul pe maini cu apa si cu sapun. Acest gest banal este cea mai buna strategie de
De ce a 8-a zi este critica pentru pacientii cu coronavirus De ce a 8-a zi este critica pentru pacientii cu coronavirus
A opta zi de boala (de cand apar primele simptome) pare a fi una critica pentru pacientii cu coronavirus. Majoritatea se recupereaza si dupa cateva zile sunt externati, insa intre 15% si 20% dintre ei sufera o inflamatie puternica a plamanilor, iar starea lor se inrautateste si ajung la Terapie
Cum scazi febra rapid. Cea mai sigura metoda Cum scazi febra rapid. Cea mai sigura metoda
Febra este o reactie normala a corpului si arata ca organismul nostru lupta cu o infectie. Pentru a evita complicatiile, febra trebuie scazuta in cazul in care depaseste 39 de grade Celsius. Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase "Matei Bals" a dezvaluit care