Skip to article

Generali ofera solutia financiara pentru tratarea bolilor grave

Generali ofera solutia financiara pentru tratarea bolilor grave
Peste 60% din cazurile de deces au fost cauzate de o boala grava
Generali plateste cheltuielile pentru tratarea afectiunilor grave pentru asigurarile nou incheiate
5% reducere la incheierea unei noi asigurari de viata pentru clientii companiei

In aceasta primavara, Generali Romania vine in intampinarea clientilor cu o oferta speciala la achizitionarea unei asigurari de viata.
In perioada aprilie-mai, Generali deruleaza campania "Ofertele noi prind viata in aceasta primavara!", care aduce bonus clientilor ce opteaza pentru o asigurare noua de viata, fie ea de protectie, de economisire sau investitie, clauza de boli grave.

Oferind aceasta clauza de boli grave, Generali deconteaza asiguratului cheltuielile pentru spitalizare, tratament si interventii chirurgicale datorate aparitiei unor boli grave. Valoarea indemnizatiei platita de companie, in cazul diagnosticarii cu una din bolile grave acoperite de asigurare, reprezinta 50% din suma asigurata pentru asigurarea la deces. in plus, daca pentru redobandirea sanatatii a fost recomandata efectuarea unei interventii chirurgicale, Generali este singura companiei de asigurari din Romania care ofera asiguratului 75% din valoarea indemnizatiei de asigurare inainte de efectuarea operatiei, diferenta urmand a fi platita dupa operatie.

"Prin aceasta campanie, dorim sa tragem un semnal de alarma asupra necesitatii tratarii la timp a bolilor grave si a efectuarii investigatiilor medicale necesare. Descoperite si tratate la timp, mare parte dintre aceste afectiuni grave pot avea rezultate pozitive notabile. Lansam aceasta oferta, pentru ca dorim sa aratam importanta asigurarilor de viata in tratarea afectiunilor grave", a declarat Ovidiu Racoveanu, Director Asigurari de Viata.

Dintre toate afectiunile definite ca boli grave, Generali va plati cheltuielile pentru afectiunile cu cea mai larga raspandire in Romania, printre care accidentul vascular, cancerul, infarctul miocardic, insuficienta renala cronica si scleroza multipla.

De asemenea, interventiile chirurgicale pentru care compania plateste despagubiri sunt cele mai intalnite in astfel de afectiuni grave: coronoplastia sau angioplastia periferica, interventia chirurgicala de tip by-pass aorto-coronarian, implantul pacemaker sau defibrilator implantabil, interventia chirurgicala pe cord deschis si transplantul de organe.

"Pornind de la recentele statistici realizate in Romania care arata ca cele mai multe cazuri de imbolnaviri grave apar la persoanele cu varste sub 45 de ani, iar 60% din cazurile de deces au fost cauzate de o boala grava, ne-am gandit ca este momentul sa ii ajutam pe romani sa constientizeze beneficiile unei asigurari de viata. De aceea, pentru a stimula interesul si grija acestora fata de viata lor, dar si de siguranta membrilor familiilor lor, am decis sa oferim drept bonus aceasta clauza de boli grave si sa decontam cheltuielile necesare tratarii acestor afectiuni", a declarat Ovidiu Racoveanu, Director Asigurari de Viata, Generali Romania.

In perioada campaniei, pe langa avantajele deja mentionate, Generali acorda o reducere de 5% pentru cei care detin si alte asigurari la Generali si, in plus, accesul la programul de fidelizare, demarat incepand cu acest an. Programul de fidelizare presupune acordarea unor bonusuri clientilor buni platnici, in functie de vechimea contractului de asigurare de viata.

"Prin aceasta campanie, ca de altfel prin toate actiunile demarate de Generali Romania, dorim sa ii rasplatim pe cei care actioneaza responsabil fata de ei si familiilor lor prin contractarea unei asigurari de viata. Obiectivul nostru ramane cresterea gradului de satisfactie a clientilor nostri si crearea de pachete financiare cu avantaje unice pentru piata de asigurari din Romania", a completat Ovidiu Racoveanu.

Articole recomandate

Se poate lua coronavirus prin aer? Se poate lua coronavirus prin aer?
Se poate lua coronavirus prin aer? Este una dintre intrebarile pe care si le-au pus foarte multe persoane in ceea ce priveste modurile de transmitere ale noului  coronavirus . Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat ca acest virus nu se poate transmite prin aer. Noul coronavirus NU SE
Tusea seaca: remedii naturale Tusea seaca: remedii naturale
Tusea este o actiune reflexa comuna care apare atunci cand mucusul se scurge in caile respiratorii. Conform unui studiu din 2015 publicat in Lung India, tusea poate fi un semn de avertizare pentru mai multe boli respiratorii si non-respiratorii si este unul dintre cele mai frecvente motive pentru
De ce sapunul distruge coronavirusul? De ce sapunul distruge coronavirusul?
Spalati-va pe maini, aceasta este fraza pe care o auzim neincetat in aceste zile, in plina pandemie de coronavirus. Potrivit specialistilor, principala arma de aparare contra infectiei cu coronavirus este spalatul pe maini cu apa si cu sapun. Acest gest banal este cea mai buna strategie de
De ce a 8-a zi este critica pentru pacientii cu coronavirus De ce a 8-a zi este critica pentru pacientii cu coronavirus
A opta zi de boala (de cand apar primele simptome) pare a fi una critica pentru pacientii cu coronavirus. Majoritatea se recupereaza si dupa cateva zile sunt externati, insa intre 15% si 20% dintre ei sufera o inflamatie puternica a plamanilor, iar starea lor se inrautateste si ajung la Terapie
Cum scazi febra rapid. Cea mai sigura metoda Cum scazi febra rapid. Cea mai sigura metoda
Febra este o reactie normala a corpului si arata ca organismul nostru lupta cu o infectie. Pentru a evita complicatiile, febra trebuie scazuta in cazul in care depaseste 39 de grade Celsius. Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase "Matei Bals" a dezvaluit care