Skip to article

Humex Cold Defense: impotriva racelii si gripei A H1N1

Humex Cold Defense: impotriva racelii si gripei A H1N1
Urgo a lansat Humex Cold Defense, ultima inovatie care ajuta in prevenirea declansarii gripelor de sezon* si a gripei A H1N1*, care va permite sa ramaneti sanatosi, chiar daca toti cei din jurul vostru prezinta simptome ale gripei.

Sprayul nazal Humex Cold Defense actioneaza creand o bariera antivirala la nivelul mucoasei nazale, ajutand la prevenirea patrunderii agentilor patogeni in organism. Dupa aplicare, produsul formeaza o pelicula care retine si distruge virusii de gripa* transmisi pe cale aeriana, imediat ce acestia ajung in cavitatea nazala. Aplicari repetate ale produsului Humex Cold Defense creaza o bariera antivirala impiedicand noi atacuri ale virusilor. Actiunea cu efect indelungat asigura protectie impotriva noilor atacuri virale.

Humex Cold Defense contribuie, de asemenea, la prevenirea infectiei cu virusul gripei A H1N1*, fapt demonstrat prin testele in vitro realizate in Franta de un institut de cercetare independent.

Studiile desfasurate pentru a evalua efectul antiviral al sprayului nazal Humex Cold Defense au evidentiat faptul ca produsul este eficace* in vitro impotriva Rhinovirusilor si a virusului Parainfluenza 3. Studiile au aratat ca dupa doar 10 minute de la contactul cu Humex Cold Defense, toti virusii folositi in testare au fost inactivati.

"Urgo are deja o traditie in a propune produse inovatoare si eficiente, care apropie stiinta de consumatori si care pun la dispozitia publicului produse de sanatate de inalta tehnologie. Humex Cold Defense este un astfel de produs, care contribuie la prevenirea aparitiei racelii* si a gripei A N1H1*", a declarat Anne Durocher, Country Manager Urgo pentru Romania.

Sprayul nazal Humex Cold Defense nu este un medicament, ci un dispozitiv medical, pentru care nu este necesara prescriptie medicala.

Compania Laboratoires Urgo este prezenta si isi desfasoara activitatea in Romania de mai bine de 10 ani, prin compania de distributie farmaceutica Mediplus, comercializand doua game de produse: gama HUMEX (care contine 12 produse diferite pentru afectiunile cailor respiratorii) si gama Urgo (cu 36 de produse diferite de prim ajutor).

Urgo este lider pe piata produselor de prim ajutor din Romania, fiind prezent in peste 4.300 de farmacii din intreaga tara. In ultimii trei ani, vanzarile catre farmacii au crescut de la 13 milioane de RON in 2006 la 15 milioane de RON in 2007 si 17,5 milioane de RON anul trecut.

De asemenea, in Romania, Urgo sustine diverse proiecte de promovare a sportului si a miscarii, fiind sponsor oficial al Bucharest City Marathon, care isi va desfasura cea de-a doua editie pe 18 Octombrie in capitala.

*Eficienta dovedita in vitro impotriva Rhinovirusilor si a virusului Parainfluenza 3/ Eficienta dovedita in vitro impotriva virusului gripei A H1N1, in concordanta cu norma NF EN 14476.

Articole recomandate

Studiu: Vizierele din plastic nu previn infectarea cu coronavirus Studiu: Vizierele din plastic nu previn infectarea cu coronavirus
Cercetatorii japonezi au realizat o simulare la unul dintre cele mai rapide supercomputere privind eficacitatea purtarii vizierelor impotriva infectiei cu coronavirus. Rezultatul: se pare ca aceste viziere sunt total ineficiente în blocarea aerosolilor respiratori, potrivit modelelor studiate
Boala Alzheimer: simptome precoce Boala Alzheimer: simptome precoce
Alzheimerul este o boala care produce degenerarea creierului, provocând dementa si generând simptome precum pierderea progresiva a memoriei, dificultati de gândire si vorbire, precum si de necunoastere a obiectelor si a functiilor acestora. Boala Alzheimer se agraveaza in timp.
Iti poate afecta praful sanatatea? Iti poate afecta praful sanatatea?
Puțini oameni cunosc efectele nocive pe care praful casnic îl poate avea asupra sănătății. Rinita alergică însoțită de strănuturi, dermatită atopică, mâncărimile oculare și nazale sunt doar câteva dintre
Simti ca ti-e frig mereu? 4 probleme de sanatate de care ai putea suferi Simti ca ti-e frig mereu? 4 probleme de sanatate de care ai putea suferi
Daca simti ca iti estef frig chiar si in zilele calduroase, este posibil sa te confrunti cu o problema de sanatate fara sa stii.  Mainile si picioarele reci  Daca simti ca ai picioarele si mainile reci mereu poate fi vorba despre o anemie, deoarece lipsa fierului in sange, principala
Cancerul pulmonar: primele simptome Cancerul pulmonar: primele simptome
Simptomele cancerului pulmonar se pot confunda usor cu cele altor boli respiratorii, cum ar fi emfizemul pulmonar, bronșita și pneumonia. În faza inițială a cancerului pulmonar nu există de obicei simptome prezente, ele apar doar atunci când este într-un