Skip to article

Importanta probioticelor in timpul unei calatorii

Importanta probioticelor in timpul unei calatorii
Astazi tot mai multe studii vorbesc si atesta eficacitatea probioticelor pentru mentinerea echilibrului florei intestinale.

Calatoriile - schimbarea climei si a alimentatiei - sunt un factor care afecteaza flora intestinala. Nu de putine ori s-a intamplat ca o vacanta sau o calatorie sa ne fie afectata de probleme digestive.

Atunci cand plecam din habitatul nostru, schimbarea apei si a hranei si contactul cu flora microbiana noua reprezinta conditii favorizante pentru aparitia asa numitei "diarei a turistilor/calatorilor".

Intr-o calatorie, sistemul nostru digestiv este intens solicitat - iar mecanismele de aparare trebuie sa faca fata unui numar semnificativ mai mare de bacterii necunoscute (pentru multe dintre bacteriile din locul unde traim dezvoltam in timp mecanisme eficiente de aparare, inclusiv anticorpi specifici - dar orice bacterie noua poate sa ia prin surprindere mecanismele deja existente si ne poate imbolnavi).

Pentru a evita acest lucru putem apela la probitoice.

Biotics este un produs probiotic care contine Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium, doua dintre tulpinile probiotice cele mai intalnite in flora intestinala sanatoasa. Beneficiile acestor tulpini au fost atestate prin numeroase studii clinice.

Biotics se gaseste atat sub forma de capsule adresate adultilor - Biotics, cat si sub forma de plicuri cu pulbere pentru copii - BIOTICS Baby.

Biotics si Biotics Baby corecteaza dezechilibrul florei intestinale si ajuta la evitarea problemelor gastro-intestinale. BIOTICS si Biotics Baby sunt produse naturale. Nu au fost inregistrate efecte secundare si pot fi utilizate indiferent de varsta.

Articole recomandate

Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti
In fiecare zi descoperim nou teluri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Iar accentul asupra lucrurilor simple precum alimentatia, odihna, timpul petrecut cu familia, lucruri atat de necesare pentru un stil de viata echilibrat, este in scadere. Astfel se naste stresul cotidian care ne indeamna
La ce este utila o pereche de saboti medicali? La ce este utila o pereche de saboti medicali?
Echipamentele de munca sunt diferite de la un domeniu la altul, aducand angajatului diverse beneficii sau reducand riscurile. In cazul domeniului de constructii, spre exemplu, pentru respectarea protectiei muncii, oamenii sunt nevoiti sa poarte caschete care sa ii protejeze de eventuale cazaturi de
De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online? De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online?
Nu poți spune că alegerea unui produs într-o farmacie este cel mai ușor lucru, cu excepția cazului în care știi deja ce vrei cu precizie. Prin urmare, în majoritatea cazurilor te bazezi pe vânzător. Dacă dorești să îți
Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti
Într-o eră a informațiilor rapide, pe care le avem la îndemână în orice minut, ne considerăm norocoși: din câteva click-uri, putem obține milioane de rezultate. Însă suntem, de asemenea, predispuși căderii într-o
3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare 3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare
Pentru cei mai mulți dintre noi un zâmbet strălucitor înseamnă calea spre succes atât din punct de vedere social, cât și profesional. Un zâmbet alb și frumos este visul oricăruia dintre noi. Ei bine, în zilele noastre, există