Skip to article

Jarro-Dophilus + FOS: Sanatatea sistemului digestiv si imunitar vine din interior

Jarro-Dophilus + FOS: Sanatatea sistemului digestiv si imunitar vine din interior
Infectiile microbiene ne pandesc la tot pasul asteptand un moment de slabiciune a organismului. Fii atent la semnalele pe care corpul ti le transmite si lupta din interior pentru a-ti mentine sanatatea. Jarro-Dophilus® + FOS de la Secom®, prin formula complexa cu probiotice si prebiotice, iti echilibreaza in mod natural flora microbiana si iti intareste imunitatea.

Antibioticele, infectiile sau dereglarile imunitare afecteaza flora intestinala, fiind necesara interventia probioticelor si prebioticelor din Jarro-Dophilus® + FOS pentru restabilirea echilibrului interior. Produsul contine cea mai mare concentratie de bacterii probiotice / capsula disponibila pe piata din Romania: 3,4 miliarde, cu cel mai mare numar de tulpini cu spectre diferite de actiune: 6 tulpini de probiotice.

In literatura medicala probioticele sunt recunoscute ca fiind microorganisme vii, nepatogene, cu efecte benefice asupra sanatatii. Aceste "bacterii prietenoase", asa cum sunt denumite deseori in limbajul comun, previn instalarea infectiilor, scad aciditatea stomacala si contribuie la cresterea imunitatii organismului. Prebioticele (FOS) sunt fibre solubile care sustin actiunea probioticelor, stimuland multiplicarea bacteriilor Bifidobacterium, cele mai raspandite bacterii benefice din organism.

In activitatea zilnica, actiunea sinergica a probioticelor si prebioticelor la nivelul mucoasei intestinale asigura functionarea echilibrata a sistemului digestiv. Probioticele au efect in principal la nivelul intestinului subtire, in vreme ce prebioticele (FOS) stimuleaza actiunea probioticelor, in special a celor din grupa Bifidobacterium si actioneaza la nivelul intestinului gros, accelerand procesele de asimilare a alimentelor.

Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus si Lactobacillus rhamnosus sunt tulpinile de bacterii "prietenoase" necesare unei bune functionari a organismului si prezente in Jarro-Dophilus® + Fos.

Bacteriile din clasa Bifidobacterium sunt gram-pozitive si traiesc tntr-un mediu anaerob, fara a se putea deplasa. La nivel intestinal, aceste bacterii contribuie la fermentarea zaharurilor si transformarea lor in acizi lactici, regland astfel echilibrul acid - alcalin. In plus, reduc efectul oxidant asupra NADH (Nicotinamida Adenin Dinucleotida), o co-enzima cu rol important tn dezvoltarea celulelor si producerea de energie.

Bacteriile Lactobacillus isi datoreaza aceasta denumire rolului lor in transformarea lactozei si a altor zaharuri in enzime lactice. In organismul uman sunt prezente la nivelul tractului gastro-intestinal si vagin, unde actioneaza simbiotic cu alte grupe de bacterii din flora intestinala benefica. Lactobacillus inhiba dezvoltarea bacteriilor patogene din intestine. Sunt recunoscute actiunile imunomodulatoare ale acestor bacterii, precum si importanta lor in protectia organismului de diferite boli si infectii cauzate de bacterii patogene precum E. coli.

Si copiii pot beneficia de protectia oferita de bacteriile "prietenoase" din organism. Pentru echilibrarea florei microbiene si modularea imunitatii micutului tau, iti recomandam Baby's Jarro-Dophilus + FOS + GOS. Este un produs 100% natural, cu o formula special conceputa pentru copii.
Tulpinile de bacterii din Jarro-Dophilus® + FOS si Baby's Jarro-Dophilus + FOS + GOS sunt patentate si protejate ca marca tnregistrata de Institutul Pasteur din Paris, aceste formule fiind unice la nivel international.

Pentru mai multe detalii cu privire la produse Secom®, va rugam sa accesati site-ul www.secom.ro .

Articole recomandate

Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti
In fiecare zi descoperim nou teluri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Iar accentul asupra lucrurilor simple precum alimentatia, odihna, timpul petrecut cu familia, lucruri atat de necesare pentru un stil de viata echilibrat, este in scadere. Astfel se naste stresul cotidian care ne indeamna
La ce este utila o pereche de saboti medicali? La ce este utila o pereche de saboti medicali?
Echipamentele de munca sunt diferite de la un domeniu la altul, aducand angajatului diverse beneficii sau reducand riscurile. In cazul domeniului de constructii, spre exemplu, pentru respectarea protectiei muncii, oamenii sunt nevoiti sa poarte caschete care sa ii protejeze de eventuale cazaturi de
De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online? De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online?
Nu poți spune că alegerea unui produs într-o farmacie este cel mai ușor lucru, cu excepția cazului în care știi deja ce vrei cu precizie. Prin urmare, în majoritatea cazurilor te bazezi pe vânzător. Dacă dorești să îți
Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti
Într-o eră a informațiilor rapide, pe care le avem la îndemână în orice minut, ne considerăm norocoși: din câteva click-uri, putem obține milioane de rezultate. Însă suntem, de asemenea, predispuși căderii într-o
3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare 3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare
Pentru cei mai mulți dintre noi un zâmbet strălucitor înseamnă calea spre succes atât din punct de vedere social, cât și profesional. Un zâmbet alb și frumos este visul oricăruia dintre noi. Ei bine, în zilele noastre, există