Skip to article

Noile periute interdentare Colgate Total pentru indepartarea eficienta a placii dentare

Noile periute interdentare Colgate Total pentru indepartarea eficienta a placii dentare
Colgate-Palmolive lanseaza in Romania periutele interdentare Colgate Total, o solutie inovatoare pentru indepartarea placii dentare si mentinerea unei igiene orale corecte.

Periutele interdentare Colgate Total, cu o tehnologie inovativa, unica pe piata, au la baza o configuratie speciala a perilor care ajuta la curatarea in profunzime a spatiilor interdentare. Capul periutelor, cu peri Tri-Proxi, cu sectiune triunghiulara, este special dezvoltat pentru a se adapta formei triunghiulare a spatiului interdentar, indepartand astfel placa dentara fara a rani gingiile. Manerul ergonomic faciliteaza utilizarea periutelor in diferite moduri si ajuta la curatarea eficienta a zonelor greu accesibile.


Periajul interdentar - esential pentru sanatatea danturii

Zonele interdentare reprezinta aproximativ 40% din suprafata totala a dintelui, iar neglijarea igienei locale este una din principalele cauze ale aparitiei problemelor de sanatate orala. Majoritatea adultilor prezinta carii si probleme gingivale cu punct de plecare in zonele interdentare pentru ca placa dentara se acumuleaza rapid in aceasta arie si este dificil de indepartat.

Periajul obisnuit si utilizarea atei dentare, de multe ori, nu sunt suficiente pentru a indeparta corect depunerile de placa dentara. Pentru o igiena orala corespunzatoare este recomandata si folosirea periutelor interdentare, conform recomandarilor medicului dentist. Mai mult, periutele interdentare reprezinta o componenta indispensabila a igienei orale a unor categorii speciale de pacienti cum sunt purtatorii de aparate ortodontice fixe sau purtatorii de lucrari dentare pe implanturi sau imobilizari dentare.

Noile periute interdentare Colgate Total pentru indepartarea eficienta a placii dentare

Periutele interdentare Colgate Total sunt disponibile in farmacii in patru marimi diferite adaptate nevoilor specifice ale fiecarui pacient in parte.


In plus, Colgate ofera doua tipuri de ambalare a periutelor:

Set Trial Kit ce contine 4 periute in marimi diferite, pentru a testa marimea potrivita spatiilor interdentare a consumatorului.

Set Refill ce contine 6 periute de aceeasi marime, pentru utilizarea zilnica.


Periutele interdentare Colgate Total, prin tehnologia inovatore prin care au fost dezvoltate, ofera protectie eficienta impotriva depunerii placii dentare, sunt foarte usor de folosit si contribuie cu succes, prin utilizarea corecta, la prevenirea aparitiei problemelor de sanatate orala.

Articole recomandate

Cat rezista coronavirusul in lift Cat rezista coronavirusul in lift
Liftul poate fi un loc periculos de raspandire a coronavirusului. Virusul poate rezista in aceasta incapere pana la o jumatate de ora daca usile sunt inchise, a aratat un experiment realizat de expertii de la Universitatea din Amsterdam. In urma testului a rezultat ca particulele infectate rezista
Macesele, beneficii uimitoare pentru sanatate Macesele, beneficii uimitoare pentru sanatate
Macesele au numeroase beneficii pentru sanatate. Pulpa si semintele acestui fruct contin foarte multi nutrienti si vitamine precum A, B1, B2, B5, C, E, P, K, dar și minerale sau antioxidanți. Culoarea rosie a maceselor este data de pigmentii carotenoizi numiți licopen și
Studiu: Vizierele din plastic nu previn infectarea cu coronavirus Studiu: Vizierele din plastic nu previn infectarea cu coronavirus
Cercetatorii japonezi au realizat o simulare la unul dintre cele mai rapide supercomputere privind eficacitatea purtarii vizierelor impotriva infectiei cu coronavirus. Rezultatul: se pare ca aceste viziere sunt total ineficiente în blocarea aerosolilor respiratori, potrivit modelelor studiate
Boala Alzheimer: simptome precoce Boala Alzheimer: simptome precoce
Alzheimerul este o boala care produce degenerarea creierului, provocând dementa si generând simptome precum pierderea progresiva a memoriei, dificultati de gândire si vorbire, precum si de necunoastere a obiectelor si a functiilor acestora. Boala Alzheimer se agraveaza in timp.
Iti poate afecta praful sanatatea? Iti poate afecta praful sanatatea?
Puțini oameni cunosc efectele nocive pe care praful casnic îl poate avea asupra sănătății. Rinita alergică însoțită de strănuturi, dermatită atopică, mâncărimile oculare și nazale sunt doar câteva dintre