Skip to article

PreVINO sa Vezi!

PreVINO sa Vezi!
Westeye Hospital Bucuresti, in parteneriat cu Anchor Grup, te invita sa beneficiezi de un control oftalmologic gratuit in standurile special amenajate.

Accesul catre acestea este facil, ele aflandu-se in centrele comerciale ale Anchor Grup: Plaza Romania (unul dintre cele mai mari centre comerciale din Balcani, respectiv din Romania) si Bucuresti Mall (primul centru comercial de tip mall din Romania).

Va asteptam intre orele 14.00- 21.00:

Sambata, 19 martie si duminica, 20 martie 2011 in Plaza Romania
Sambata, 26 martie si duminica, 27 martie 2011 in Bucuresti Mall

Stiati ca...
65% din populatia Romaniei sufera de ochi obositi sau rosii?
daca ochii obositi nu sunt tratati, problema se poate inrautati si poate degenera in afectiuni mai grave, cum ar fi ochi uscati?
principalele cauze ale disconfortului ocular sunt: oboseala/ activitatea indelungata, varsta, folosirea unor medicamente, etc?

West Eye Hospital este primul spital privat din Romania in care salile de operatii sunt dotate cu sistemul de circulatie a aerului HEPA si care foloseste tratamentul cu Laser Excimer si cel cu Laser personalizat iLASIK - singura tehnologie acreditata de NASA si FDA in SUA pentru corectia viciilor de refractie.

Centrul medical West Eye Hospital este dotat cu aparatura de ultima generatie, unde se pot realiza variate tipuri de investigatii si tratamente pentru problemele oftalmologice, cum sunt: glaucomul, cataracta, afectiuni retiniene, etc.

West Eye Hospital detine 2 sali de operatie, o sala Laser Excimer - Intralase, 5 cabinete de consultatie, cabinete de investigatii, sali pre si post-operatorii si 5 rezerve pentru pacienti.
Infiintata in 1997, compania Anchor Grup este unul dintre liderii pietei imobiliare din Romania.

Compania detine o experienta vasta in dezvoltarea si managementul proiectelor de retail, rezidentiale si de cladiri de birouri. Principalele proiecte ale companiei sunt: Bucuresti Mall, Plaza Romania, Shopping MallDova - Chisinau, Anchor Plaza - prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, Anchor Plaza Metropol, si ansamblul rezidential InCity Residences.
Va asteptam si pe www.westeyehospital.ro si www.anchorgrup.ro

Articole recomandate

Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti
In fiecare zi descoperim nou teluri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Iar accentul asupra lucrurilor simple precum alimentatia, odihna, timpul petrecut cu familia, lucruri atat de necesare pentru un stil de viata echilibrat, este in scadere. Astfel se naste stresul cotidian care ne indeamna
La ce este utila o pereche de saboti medicali? La ce este utila o pereche de saboti medicali?
Echipamentele de munca sunt diferite de la un domeniu la altul, aducand angajatului diverse beneficii sau reducand riscurile. In cazul domeniului de constructii, spre exemplu, pentru respectarea protectiei muncii, oamenii sunt nevoiti sa poarte caschete care sa ii protejeze de eventuale cazaturi de
De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online? De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online?
Nu poți spune că alegerea unui produs într-o farmacie este cel mai ușor lucru, cu excepția cazului în care știi deja ce vrei cu precizie. Prin urmare, în majoritatea cazurilor te bazezi pe vânzător. Dacă dorești să îți
Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti
Într-o eră a informațiilor rapide, pe care le avem la îndemână în orice minut, ne considerăm norocoși: din câteva click-uri, putem obține milioane de rezultate. Însă suntem, de asemenea, predispuși căderii într-o
3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare 3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare
Pentru cei mai mulți dintre noi un zâmbet strălucitor înseamnă calea spre succes atât din punct de vedere social, cât și profesional. Un zâmbet alb și frumos este visul oricăruia dintre noi. Ei bine, în zilele noastre, există