Roche Romania - Divizia de Diagnostic lanseaza campania de testare a riscului de cancer de col uterin

Roche Romania - Divizia de Diagnostic lanseaza campania de testare a riscului de cancer de col uterin
  calendar_month        
In perioada 1 octombrie 2012 - 15 decembrie 2012 Roche Romania - Divizia de Diagnostic lanseaza campania de cotestare a riscului de cancer de col uterin "cobasA® HPV - CUNOASTE RISCUL!".

In cadrul acestei campanii, pacientele pot avea acces la doua dintre cele mai moderne tehnici de diagnostic a riscului de cancer de col uterin disponibile in acest moment la nivel mondial: examen citologic Babes - Papanicolau in mediu lichid si testare HPV de risc crescut cu genotipare HPV16 si 18 (testul cobas HPV); testarea presupune o singura recoltare.

Prin intermediul unui voucher de reducere, costul ambelor teste, realizate simultan, va fi de doar 187 RON, ceea ce reprezinta o reducere de 15% fata de pretul standard.

Pentru a putea obtine un voucher de reducere, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa romania.sanatateafemeii@roche.com sau sa contactati Roche Romania, Divizia de Diagnostic, la numarul de telefon 0372 177 930.

Despre Cancerul de col uterin si HPV

Romania prezinta cea mai mare incidenta si mortalitate datorata cancerului de col uterin, din Uniunea Europeana, 3 402 femei fiind diagnosticate anual cu aceasta boala iar 2 005 mor in fiecare an in tara noastra, datorita acestui tip de cancer2. in prezent, este pe deplin acceptat faptul ca aceasta boala este cauzata de infectia persistenta cu genotipurile HPV de risc crescut si in special HPV16 si 18.

In aprilie 2012, specialistii au realizat un ghid privind screening-ul cancerului de col uterin, prin care se recomanda realizarea ambelor teste: Babes - Papanicolau si HPV de risc crescut in cazul femeilor intre 30 - 65 de ani, pentru depistarea cat mai exacta a riscului de cancer de col uterin2.

Recomandari