Skip to article

Sanatate de la A la Z cu Signal Iduna

Sanatate de la A la Z cu Signal Iduna
Grupul german Signal Iduna, prezent si pe piata din Romania inca din 2008, ocupa o pozitie de top pe piata germana, cu peste 13 milioane de clienti, dintre care peste 2 milioane numai in segmentul asigurarilor de sanatate.

Cu o experienta de peste 100 de ani in domeniul solutiilor complete de asigurari de sanatate, compania vizeaza obtinerea pozitiei de lider pe piata asigurarilor de sanatate din Romania, dar si modificarea perceptiei romanilor in ceea ce priveste conceptul de ingrijire medicala la cele mai inalte standarde de calitate.

Signal Iduna ofera acces la servicii medicale de calitate in cadrul uneia dintre cele mai vaste retele de clinici si spitale private din Romania.

Prin asigurarile de sanatate Signal Klar, Signal Klassik si Signal Komplett, compania aduce pe piata asigurarilor de sanatate din Romania produse personalizate care sa protejeze sanatatea si calitatea vietii si sa corespunda cerintelor si nevoilor asiguratilor.

Misiunea Signal Iduna este oferirea de servicii si produse de o calitate excelenta clientilor, dar si un instrument eficient de atragere, retentie si motivare a angajatilor competenti in companii, in special prin asigurarile de sanatate adresate persoanelor juridice. Pentru ca fiecare companie are un profil distinct, Signal Iduna are capacitatea de a-si adapta produsele, care sunt 100% personalizabile in functie de nevoile specifice fiecarei companii. Astfel, companiile pot alege pentru angajatii lor diverse specialitati si servicii medicale, de la cele mai uzuale pana la proceduri extrem de complexe.

Indiferent de tipul de asigurare de sanatate: Signal Klar, Klassik sau Komplett asiguratul poate alege frecventa de plata a primei de asigurare: lunar, trimestrial, semestrial sau anual, iar in acelasi timp un alt beneficiu pe care Signal Iduna il ofera clientilor este accesul la un specialist care le poate recomanda medici, clinici, spitale, programandu-i in functie de nevoile si preferintele acestora.

Mai mult, in perioada 6 septembrie- 1 decembrie la incheierea unei asigurari de sanatate Signal Iduna clientul poate primi cadou un termometru sau un tensiometru digital in functie de frecventa de plata aleasa.


Signal Klar adresata in mod special tinerilor ofera accesul la investigatii paraclinice, analize de laborator, consultatii de specialitate, tratamente si proceduri intraspitalicesti din zona a sase specialitati medicale, necesare tinerilor si stilului acestora de viata precum: medicina generala, ORL, medicina interna, ginecologie, oftalmologie si pediatrie.

Mult mai cuprinzator din punct de vedere al specialitatilor medicale incluse este Signal Klassik, asigurare adresata persoanelor mature, carora le ofera accesul la 11 specialitati medicale adecvate stilului propriu de viata: medicina generala, ORL, medicina interna, ginecologie, oftalmologie, pediatrie, cardiologie, dermatologie, endocrinologie, alergologie si oncologie. Signal Klassik acopera 60 % din costurile ingrijirii pe parcursul sarcinii si nasterii intr-un spital privat, iar daca viitoarea mamica va dori sa nasca intr-o clinica anume, care nu este inca membru al Signal Mediqa Net va primi din partea companiei o indemnizatie in numerar.

Pentru clientii care doresc sa nu mai aiba nici o grija in ceea ce priveste sanatatea lor, Signal Iduna a creat Signal Komplett. Asiguratii ce opteaza pentru acest tip de asigurare beneficiaza in plus fata de Signal Klassik si de specialitati medicale precum: Neurologie, Psihologie, Urologie, Ortopedie, Balneofizioterapie, si Reumatologie. In plus, modulul de asigurare privata Signal Komplett le garanteaza mamicilor accesul la cele mai bune servicii medicale: monitorizare completa pe toata durata sarcinii, spitalizare in mediu privat si confortul unei nasteri asistate de medici profesionisti care au la dispozitie dotarile moderne ale unui spital privat.

Oricarui plan de asigurare de sanatate Signal Iduna ii poate fi adaugata de asemenea si o clauza optionala Signal Dent. Planurile de asigurare stomatologica Signal Dent cuprind trei versiuni: Signal Dent Basic, Signal Dent Accident 24/7 si Signal Dent Full. Clientul poate alege astfel tipul de asigurare dentara care i se potriveste precum si cabinetul stomatologic pe care-l prefera.

Pentru ca nevoile de asigurare ale oamenilor sunt diferite, am gandit o structura modulara a produselor Signal Iduna a caror prima de asigurare incepe de la aproximativ 60 RON/ luna pana la 250 - 300 RON/ luna pentru produse care contin cele mai sofisticate proceduri si investigatii medicale. Trebuie mentionat de asemenea ca produsele Signal Iduna permit accesarea unui numar nelimitat de consultatii si servicii medicale Din momentul in care asiguratul alege sa incheie o polita de asigurare de sanatate Signal Iduna are certitudinea ca va primi ingrijire medicala la cel mai inalt standard de calitate in acest sens, Signal Iduna Romania avand incheiate parteneriate cu peste 270 de furnizori de servicii medicale, clinici si spitale private din Romania, a adaugat domnul Leslie Breer, Presedinte Signal Iduna Romania.

Articole recomandate

Se poate lua coronavirus prin aer? Se poate lua coronavirus prin aer?
Se poate lua coronavirus prin aer? Este una dintre intrebarile pe care si le-au pus foarte multe persoane in ceea ce priveste modurile de transmitere ale noului  coronavirus . Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat ca acest virus nu se poate transmite prin aer. Noul coronavirus NU SE
Tusea seaca: remedii naturale Tusea seaca: remedii naturale
Tusea este o actiune reflexa comuna care apare atunci cand mucusul se scurge in caile respiratorii. Conform unui studiu din 2015 publicat in Lung India, tusea poate fi un semn de avertizare pentru mai multe boli respiratorii si non-respiratorii si este unul dintre cele mai frecvente motive pentru
De ce sapunul distruge coronavirusul? De ce sapunul distruge coronavirusul?
Spalati-va pe maini, aceasta este fraza pe care o auzim neincetat in aceste zile, in plina pandemie de coronavirus. Potrivit specialistilor, principala arma de aparare contra infectiei cu coronavirus este spalatul pe maini cu apa si cu sapun. Acest gest banal este cea mai buna strategie de
De ce a 8-a zi este critica pentru pacientii cu coronavirus De ce a 8-a zi este critica pentru pacientii cu coronavirus
A opta zi de boala (de cand apar primele simptome) pare a fi una critica pentru pacientii cu coronavirus. Majoritatea se recupereaza si dupa cateva zile sunt externati, insa intre 15% si 20% dintre ei sufera o inflamatie puternica a plamanilor, iar starea lor se inrautateste si ajung la Terapie
Cum scazi febra rapid. Cea mai sigura metoda Cum scazi febra rapid. Cea mai sigura metoda
Febra este o reactie normala a corpului si arata ca organismul nostru lupta cu o infectie. Pentru a evita complicatiile, febra trebuie scazuta in cazul in care depaseste 39 de grade Celsius. Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase "Matei Bals" a dezvaluit care