Skip to article

Sanofi-aventis - donatie pentru Tohoku Pacific Earthquake Relief Fund

Sanofi-aventis - donatie pentru Tohoku Pacific Earthquake Relief Fund
Sanofi-aventis (EURONEXT: SAN si NYSE: SNY) a anuntat la Paris in data de 18 martie ca va dona suma de 1 milion de euro pentru a sprijini eforturile de salvare si intrajutorare ale Crucii Rosii din Japonia, prin intermediul Sanofi Espoir Foundation, ca urmare a cutremurului si tsunami-ului care au lovit zona Tohoku din Pacific pe 11 martie 2011.

In plus, a fost lansat un apel la generozitate in toate tarile si filialele din lume, adresat angajatilor care doresc sa se alature acestui efort de solidaritate. Grupul va dubla toate donatiile facute de angajati.

"Suntem intristati de magnitudinea acestei tragedii care a lovit Japonia si care a cutremurat intreaga lume. Am dori sa ne exprimam compasiunea sincera pentru poporul japonez, precum si respectul nostru profund pentru curajul si demnitatea de care dau dovada in timpul acestei tragedii fara precedent cu care se confrunta tara", a declarat Christopher A. Viehbacher, Chief Executive Officer, sanofi-aventis.

"Sanofi-aventis si angajatii sai considera ca este responsabilitatea noastra ca lider diversificat in domeniul sanatatii sa raspundem cerintelor esentiale de sanatate ale victimelor."

Sanofi-aventis a facut apel la generozitatea angajatilor sai din intreaga lume pentru a sprijini aceasta cauza. Donatiile vor fi suplimentate de Grup, astfel ca pentru fiecare euro donat, Grupul va dona inca un euro, dubland astfel fondul disponibil.

Fundatia Sanofi Espoir se afla in permanenta legatura cu agentiile umanitare pe masura ce situatia evolueaza. Sanofi-aventis a decis sa sprijine echipele de salvare, medicii si asistentii Crucii Rosii din Japonia.

In Japonia, sanofi-aventis K.K., sub conducerea lui Jez Moulding, Senior Vice President, Japonia si Regiunea Pacific & General Manager Japonia, va face o donatie din partea angajatilor, care va fi dublata de companie.

Sanofi-aventis a intreprins actiuni prompte pentru a furniza de urgenta medicamente esentiale, precum insulina, inca din primele zile ale crizei din zona cea mai devastata.

Compania colaboreaza cu Ministerul Japonez al Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, precum si cu Asociatia Producatorilor Farmaceutici din Japonia, pentru a evalua nevoile de sprijin medical si donatii de produse farmaceutice, in cadrul programului de interventie.

Donatiile constand in medicamente esentiale vor fi facute la cererea autoritatii, iar sanofi-aventis va continua sa caute oportunitati de sprijin suplimentar.

Sanofi-aventis are cinci unitati in Tokyo, Osaka si Kawagoe, precum si 16 birouri comerciale cu peste 3.000 de angajati in Japonia. Astazi, angajatii sanofi-aventis sunt in siguranta. Celor care au fost afectati le oferim sprijin si asistenta, precum cazarea in regim de urgenta.

Despre sanofi-aventis
Sanofi-aventis, lider mondial in productia de medicamente, descopera, dezvolta si distribuie solutii terapeutice pentru a imbunatati viata tuturor oamenilor. Sanofi-aventis este cotata la bursele de valori din Paris (EURONEXT: SAN) si New York (NYSE: SNY).
Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati: www.sanofi-aventis.com

Articole recomandate

Se poate lua coronavirus prin aer? Se poate lua coronavirus prin aer?
Se poate lua coronavirus prin aer? Este una dintre intrebarile pe care si le-au pus foarte multe persoane in ceea ce priveste modurile de transmitere ale noului  coronavirus . Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat ca acest virus nu se poate transmite prin aer. Noul coronavirus NU SE
Tusea seaca: remedii naturale Tusea seaca: remedii naturale
Tusea este o actiune reflexa comuna care apare atunci cand mucusul se scurge in caile respiratorii. Conform unui studiu din 2015 publicat in Lung India, tusea poate fi un semn de avertizare pentru mai multe boli respiratorii si non-respiratorii si este unul dintre cele mai frecvente motive pentru
De ce sapunul distruge coronavirusul? De ce sapunul distruge coronavirusul?
Spalati-va pe maini, aceasta este fraza pe care o auzim neincetat in aceste zile, in plina pandemie de coronavirus. Potrivit specialistilor, principala arma de aparare contra infectiei cu coronavirus este spalatul pe maini cu apa si cu sapun. Acest gest banal este cea mai buna strategie de
De ce a 8-a zi este critica pentru pacientii cu coronavirus De ce a 8-a zi este critica pentru pacientii cu coronavirus
A opta zi de boala (de cand apar primele simptome) pare a fi una critica pentru pacientii cu coronavirus. Majoritatea se recupereaza si dupa cateva zile sunt externati, insa intre 15% si 20% dintre ei sufera o inflamatie puternica a plamanilor, iar starea lor se inrautateste si ajung la Terapie
Cum scazi febra rapid. Cea mai sigura metoda Cum scazi febra rapid. Cea mai sigura metoda
Febra este o reactie normala a corpului si arata ca organismul nostru lupta cu o infectie. Pentru a evita complicatiile, febra trebuie scazuta in cazul in care depaseste 39 de grade Celsius. Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase "Matei Bals" a dezvaluit care