Skip to article

Sanofi-aventis - donatie pentru Tohoku Pacific Earthquake Relief Fund

Sanofi-aventis - donatie pentru Tohoku Pacific Earthquake Relief Fund
Sanofi-aventis (EURONEXT: SAN si NYSE: SNY) a anuntat la Paris in data de 18 martie ca va dona suma de 1 milion de euro pentru a sprijini eforturile de salvare si intrajutorare ale Crucii Rosii din Japonia, prin intermediul Sanofi Espoir Foundation, ca urmare a cutremurului si tsunami-ului care au lovit zona Tohoku din Pacific pe 11 martie 2011.

In plus, a fost lansat un apel la generozitate in toate tarile si filialele din lume, adresat angajatilor care doresc sa se alature acestui efort de solidaritate. Grupul va dubla toate donatiile facute de angajati.

"Suntem intristati de magnitudinea acestei tragedii care a lovit Japonia si care a cutremurat intreaga lume. Am dori sa ne exprimam compasiunea sincera pentru poporul japonez, precum si respectul nostru profund pentru curajul si demnitatea de care dau dovada in timpul acestei tragedii fara precedent cu care se confrunta tara", a declarat Christopher A. Viehbacher, Chief Executive Officer, sanofi-aventis.

"Sanofi-aventis si angajatii sai considera ca este responsabilitatea noastra ca lider diversificat in domeniul sanatatii sa raspundem cerintelor esentiale de sanatate ale victimelor."

Sanofi-aventis a facut apel la generozitatea angajatilor sai din intreaga lume pentru a sprijini aceasta cauza. Donatiile vor fi suplimentate de Grup, astfel ca pentru fiecare euro donat, Grupul va dona inca un euro, dubland astfel fondul disponibil.

Fundatia Sanofi Espoir se afla in permanenta legatura cu agentiile umanitare pe masura ce situatia evolueaza. Sanofi-aventis a decis sa sprijine echipele de salvare, medicii si asistentii Crucii Rosii din Japonia.

In Japonia, sanofi-aventis K.K., sub conducerea lui Jez Moulding, Senior Vice President, Japonia si Regiunea Pacific & General Manager Japonia, va face o donatie din partea angajatilor, care va fi dublata de companie.

Sanofi-aventis a intreprins actiuni prompte pentru a furniza de urgenta medicamente esentiale, precum insulina, inca din primele zile ale crizei din zona cea mai devastata.

Compania colaboreaza cu Ministerul Japonez al Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, precum si cu Asociatia Producatorilor Farmaceutici din Japonia, pentru a evalua nevoile de sprijin medical si donatii de produse farmaceutice, in cadrul programului de interventie.

Donatiile constand in medicamente esentiale vor fi facute la cererea autoritatii, iar sanofi-aventis va continua sa caute oportunitati de sprijin suplimentar.

Sanofi-aventis are cinci unitati in Tokyo, Osaka si Kawagoe, precum si 16 birouri comerciale cu peste 3.000 de angajati in Japonia. Astazi, angajatii sanofi-aventis sunt in siguranta. Celor care au fost afectati le oferim sprijin si asistenta, precum cazarea in regim de urgenta.

Despre sanofi-aventis
Sanofi-aventis, lider mondial in productia de medicamente, descopera, dezvolta si distribuie solutii terapeutice pentru a imbunatati viata tuturor oamenilor. Sanofi-aventis este cotata la bursele de valori din Paris (EURONEXT: SAN) si New York (NYSE: SNY).
Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati: www.sanofi-aventis.com

Articole recomandate

Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti
In fiecare zi descoperim nou teluri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Iar accentul asupra lucrurilor simple precum alimentatia, odihna, timpul petrecut cu familia, lucruri atat de necesare pentru un stil de viata echilibrat, este in scadere. Astfel se naste stresul cotidian care ne indeamna
La ce este utila o pereche de saboti medicali? La ce este utila o pereche de saboti medicali?
Echipamentele de munca sunt diferite de la un domeniu la altul, aducand angajatului diverse beneficii sau reducand riscurile. In cazul domeniului de constructii, spre exemplu, pentru respectarea protectiei muncii, oamenii sunt nevoiti sa poarte caschete care sa ii protejeze de eventuale cazaturi de
De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online? De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online?
Nu poți spune că alegerea unui produs într-o farmacie este cel mai ușor lucru, cu excepția cazului în care știi deja ce vrei cu precizie. Prin urmare, în majoritatea cazurilor te bazezi pe vânzător. Dacă dorești să îți
Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti
Într-o eră a informațiilor rapide, pe care le avem la îndemână în orice minut, ne considerăm norocoși: din câteva click-uri, putem obține milioane de rezultate. Însă suntem, de asemenea, predispuși căderii într-o
3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare 3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare
Pentru cei mai mulți dintre noi un zâmbet strălucitor înseamnă calea spre succes atât din punct de vedere social, cât și profesional. Un zâmbet alb și frumos este visul oricăruia dintre noi. Ei bine, în zilele noastre, există