Skip to article

Spune STOP cancerului de piele!

Spune STOP cancerului de piele!
In perioada 21 ianuarie - 18 martie, vino in farmaciile Centrofarm din AFI Cotroceni, Galeriile Feeria sau Bucuresti Mall si poti beneficia de un screening vizual al pielii si de analiza dermatoscopica realizata de specialisti dermatologi.

Serviciul medical este oferit gratuit de catre Centrofarm tuturor clientilor sai si are ca obiectiv identificarea leziunilor pigmentare cu risc cancerigen si a cancerului de piele.

Clientii Centrofarm care prezinta alunite (nevi pigmentari) ce nu pot fi expuse in public, vor fi directionati catre clinicile partenere.

Cu ajutorul cardului de fidelitate Centrofarm, pacientii beneficiaza de reduceri substantiale la consultatii dermatologice in clinicile partenere.

Leziunile pigmentare cu risc cancerigen sunt identificate cu ajutorul dermatoscopului existent in farmacii care, permite specialistului sa evalueze potentialul risc.

Identificarea precoce reprezinta metoda ideala pentru diagnosticarea si tratarea zonelor cu risc cancerigen. Descoperit la timp, cancerul de piele poate fi tratat in proportie de aproape 100%.

«Statisticile arata ca numarul persoanelor afectate de leziuni cutanate este in crestere de la an la an. Centrofarm continua si in 2012 sa realizeze campanii de preventie cu scopul de a-i face pe oameni sa constientizeze importanta unui consult medical, cel putin o data pe an.

Preventia este cea mai eficienta metoda de a trai frumos si sanatos», a declarat Dorin Catana, Director General Centrofarm.

Articole recomandate

Treci natural peste sindromul premenstrual Treci natural peste sindromul premenstrual
Se estimează că 3 din 4 femei sunt afectate de o anumită formă a sindromului premenstrual la fiecare menstruație. Practic, fiecare femeie prezintă cel puțin un simptom al sindromului premenstrual în decursul vieții, iar vârful de incidență
Cat timp sunt contagiosi bolnavii de COVID Cat timp sunt contagiosi bolnavii de COVID
Persoanele care se infecteaza cu coronavirus sunt contagioase timp de 9 zile de la aparitia simptomelor, arata datele celui mai recent studiu. Aceste rezultate subliniază importanţa autoizolării timp de cel puţin 10 zile. Autorul principal Muge Cevik, de la Universitatea din St
Persoanele vaccinate anti-Covid vor mai fi obligate sa poarte masca? Persoanele vaccinate anti-Covid vor mai fi obligate sa poarte masca?
Persoanele care se vaccineaza impotriva COVID-19 trebuie sa mai poarte masca? Aceasta este una dintre intrebarile pe care si le pun foarte multe persoane dupa ce s-a anuntat ca a fost realizat un vaccin.  Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din România, Valeriu Gheorghita, a
Persoanele vindecate de coronavirus trebuie sa se vaccineze? Persoanele vindecate de coronavirus trebuie sa se vaccineze?
Simin Aysel Florescu, directorul medical al Spitalului Victor Babes, a explicat ce parere are despre vaccinarea anti-Covid, in cadrul unei emisiuni de la Digi24. „E un lucru care nu se știe foarte cert acum”, a spus Simin Aysel Florescu, întrebată dacă mai
Ce contine vaccinul anti-Covid? Explicatiile unui medic de la Spitalul Victor Babes Ce contine vaccinul anti-Covid? Explicatiile unui medic de la Spitalul Victor Babes
In curand va fi disponibil un vaccin impotriva infectiei cu coronavirus, insa foarte multe persoane se tem sa se vaccineze, desi acesta era asteptat cu nerabdare de lumea intreaga.  Directorul Spitalului Victor Babeș, Simin Aysel Florescu, a explicat in cadrul unei emisiuni de la Digi24,