Skip to article

Un nou dispozitiv pentru injectarea insulinei adresat copiilor cu diabet zaharat de tip 1

Un nou dispozitiv pentru injectarea insulinei adresat copiilor cu diabet zaharat de tip 1
Lilly lanseaza astazi oficial in Romania HumaPen LUXURA HD, un stilou injector pentru insulina (tip pen) usor de folosit, destinat pacientilor ce necesita precizia dozarii cu jumatate de unitate de insulina. Dozarea precisa mareste siguranta si acuratetea mentinerii controlului asupra glicemiei pacientilor, penul fiind un instrument foarte util in special pentru copiii care sufera de diabet.

HumaPen LUXURA HD este un pen reutilizabil ce distribuie de la 1 la 30 de unitati de insulina dozate din jumatate in jumatate de unitate, incepand dupa prima unitate, si se foloseste impreuna cu cartusele de insulina Lilly. Durata de viata a HumaPen® LUXURA HD este de 3 ani.

"Punerea la dispozitia pacientilor, in special parintilor sau persoanelor care au in ingrijire copii cu diabet, a unui instrument cu precizie de jumatate de doza inseamna oferirea unei noi sanse pentru succesul terapeutic in cazul acestor copii care au nevoie de un control cat mai bun al unei afectiuni cu care vor trai toata viata", declara Daniel Popescu, Director Corporate Affairs, Eli Lilly Romania.

Avantajul dozarii cu jumatate de unitate este dat de posibilitatea ajustarii cadranului de dozare ce poate fi mutat inainte si inapoi fara a se pierde insulina. "Mai mult, HumaPen LUXURA HD le ofera celor ce folosesc penul siguranta si confortul ca primesc doza corecta, iar in cazul parintilor, increderea ca livreaza copiilor doza exacta de insulina," spune Prof. Dr. Radu Lichiardopol.

HumaPen LUXURA HD functioneaza cu cartuse de 3 ml de insulina Lilly si este pus gratuit la dispozitia micilor pacienti de catre Lilly prin intermediul medicilor specialisti care ii au in evidenta.

HumaPen LUXURA HD este marca inregistrata a Eli Lilly & Company.

Pentru detalii suplimentare asupra Diabetului Zaharat de tip 1 puteti consulta website-ul Federatiei Internationale de Diabet la adresa: www.diabetesatlas.org

Despre Eli Lilly and Company

Infiintata in anul 1876, compania cu sediul general in Indianapolis, Indiana, SUA, colaboreaza cu eminente organizatii stiintifice din lume, folosind cele mai noi tehnologii pentru descoperirea de noi solutii terapeutice.

In 1923 Lilly a comercializat pe scara larga prima insulina, din acel moment, mentinandu-se in topul inovatiilor medicale din domeniul diabetului. De asemenea, dincolo de solutiile terapeutice oferite, Lilly se implica social prin educatie si programe de sprijin in vederea imbunatatirii vietii pacientilor cu diabet zaharat.

Eli Lilly este o companie farmaceutica al carei principiu fundamental este inovatia.
Scopul principal este punerea la dispozitia medicilor a unor tratamente moderne, eficace si sigure, raspunzand astfel celor mai stringente nevoi medicale ale pacientilor.

Articole recomandate

3 momente in care trebuie sa vizitezi medicul stomatolog 3 momente in care trebuie sa vizitezi medicul stomatolog
Tratarea afecțiunilor orale la timp înseamnă o dantură sănătoasă și un zâmbet frumos. În momentul în care te doare un dinte sau îți sângerează gingiile în timp ce te speli pe dinți, controlul la stomatolog devine o
Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti
In fiecare zi descoperim nou teluri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Iar accentul asupra lucrurilor simple precum alimentatia, odihna, timpul petrecut cu familia, lucruri atat de necesare pentru un stil de viata echilibrat, este in scadere. Astfel se naste stresul cotidian care ne indeamna
La ce este utila o pereche de saboti medicali? La ce este utila o pereche de saboti medicali?
Echipamentele de munca sunt diferite de la un domeniu la altul, aducand angajatului diverse beneficii sau reducand riscurile. In cazul domeniului de constructii, spre exemplu, pentru respectarea protectiei muncii, oamenii sunt nevoiti sa poarte caschete care sa ii protejeze de eventuale cazaturi de
De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online? De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online?
Nu poți spune că alegerea unui produs într-o farmacie este cel mai ușor lucru, cu excepția cazului în care știi deja ce vrei cu precizie. Prin urmare, în majoritatea cazurilor te bazezi pe vânzător. Dacă dorești să îți
Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti
Într-o eră a informațiilor rapide, pe care le avem la îndemână în orice minut, ne considerăm norocoși: din câteva click-uri, putem obține milioane de rezultate. Însă suntem, de asemenea, predispuși căderii într-o