Skip to article

Un nou dispozitiv pentru injectarea insulinei adresat copiilor cu diabet zaharat de tip 1

Un nou dispozitiv pentru injectarea insulinei adresat copiilor cu diabet zaharat de tip 1
Lilly lanseaza astazi oficial in Romania HumaPen LUXURA HD, un stilou injector pentru insulina (tip pen) usor de folosit, destinat pacientilor ce necesita precizia dozarii cu jumatate de unitate de insulina. Dozarea precisa mareste siguranta si acuratetea mentinerii controlului asupra glicemiei pacientilor, penul fiind un instrument foarte util in special pentru copiii care sufera de diabet.

HumaPen LUXURA HD este un pen reutilizabil ce distribuie de la 1 la 30 de unitati de insulina dozate din jumatate in jumatate de unitate, incepand dupa prima unitate, si se foloseste impreuna cu cartusele de insulina Lilly. Durata de viata a HumaPen® LUXURA HD este de 3 ani.

"Punerea la dispozitia pacientilor, in special parintilor sau persoanelor care au in ingrijire copii cu diabet, a unui instrument cu precizie de jumatate de doza inseamna oferirea unei noi sanse pentru succesul terapeutic in cazul acestor copii care au nevoie de un control cat mai bun al unei afectiuni cu care vor trai toata viata", declara Daniel Popescu, Director Corporate Affairs, Eli Lilly Romania.

Avantajul dozarii cu jumatate de unitate este dat de posibilitatea ajustarii cadranului de dozare ce poate fi mutat inainte si inapoi fara a se pierde insulina. "Mai mult, HumaPen LUXURA HD le ofera celor ce folosesc penul siguranta si confortul ca primesc doza corecta, iar in cazul parintilor, increderea ca livreaza copiilor doza exacta de insulina," spune Prof. Dr. Radu Lichiardopol.

HumaPen LUXURA HD functioneaza cu cartuse de 3 ml de insulina Lilly si este pus gratuit la dispozitia micilor pacienti de catre Lilly prin intermediul medicilor specialisti care ii au in evidenta.

HumaPen LUXURA HD este marca inregistrata a Eli Lilly & Company.

Pentru detalii suplimentare asupra Diabetului Zaharat de tip 1 puteti consulta website-ul Federatiei Internationale de Diabet la adresa: www.diabetesatlas.org

Despre Eli Lilly and Company

Infiintata in anul 1876, compania cu sediul general in Indianapolis, Indiana, SUA, colaboreaza cu eminente organizatii stiintifice din lume, folosind cele mai noi tehnologii pentru descoperirea de noi solutii terapeutice.

In 1923 Lilly a comercializat pe scara larga prima insulina, din acel moment, mentinandu-se in topul inovatiilor medicale din domeniul diabetului. De asemenea, dincolo de solutiile terapeutice oferite, Lilly se implica social prin educatie si programe de sprijin in vederea imbunatatirii vietii pacientilor cu diabet zaharat.

Eli Lilly este o companie farmaceutica al carei principiu fundamental este inovatia.
Scopul principal este punerea la dispozitia medicilor a unor tratamente moderne, eficace si sigure, raspunzand astfel celor mai stringente nevoi medicale ale pacientilor.

Articole recomandate

Cat rezista coronavirusul in lift Cat rezista coronavirusul in lift
Liftul poate fi un loc periculos de raspandire a coronavirusului. Virusul poate rezista in aceasta incapere pana la o jumatate de ora daca usile sunt inchise, a aratat un experiment realizat de expertii de la Universitatea din Amsterdam. In urma testului a rezultat ca particulele infectate rezista
Macesele, beneficii uimitoare pentru sanatate Macesele, beneficii uimitoare pentru sanatate
Macesele au numeroase beneficii pentru sanatate. Pulpa si semintele acestui fruct contin foarte multi nutrienti si vitamine precum A, B1, B2, B5, C, E, P, K, dar și minerale sau antioxidanți. Culoarea rosie a maceselor este data de pigmentii carotenoizi numiți licopen și
Studiu: Vizierele din plastic nu previn infectarea cu coronavirus Studiu: Vizierele din plastic nu previn infectarea cu coronavirus
Cercetatorii japonezi au realizat o simulare la unul dintre cele mai rapide supercomputere privind eficacitatea purtarii vizierelor impotriva infectiei cu coronavirus. Rezultatul: se pare ca aceste viziere sunt total ineficiente în blocarea aerosolilor respiratori, potrivit modelelor studiate
Boala Alzheimer: simptome precoce Boala Alzheimer: simptome precoce
Alzheimerul este o boala care produce degenerarea creierului, provocând dementa si generând simptome precum pierderea progresiva a memoriei, dificultati de gândire si vorbire, precum si de necunoastere a obiectelor si a functiilor acestora. Boala Alzheimer se agraveaza in timp.
Iti poate afecta praful sanatatea? Iti poate afecta praful sanatatea?
Puțini oameni cunosc efectele nocive pe care praful casnic îl poate avea asupra sănătății. Rinita alergică însoțită de strănuturi, dermatită atopică, mâncărimile oculare și nazale sunt doar câteva dintre