Skip to article

URGO lanseaza produsele cu Filmogel

URGO lanseaza produsele cu Filmogel
URGO lanseaza astazi un nou produs cu filmogel, folosind o tehnologie brevetata pentru tratarea unghiilor deteriorate.

"URGO - Unghii deteriorate" este de astazi pe piata romaneasca, fiind primul si singurul produs bazat pe recomandare medicala pentru aceasta afectiune.

Dezvoltata in colaborare cu profesionisti din domeniul sanatatii, tehnologia Filmogel de la URGO este prezenta acum si pe piata din Romania, prin intermediul a 3 solutii inovatoare.

Practice si eficiente pentru probleme precum afte (URGO - Afte), crapaturi (URGO - Crapaturi) si unghii deteriorate (URGO - Unghii deteriorate). Aceste produse sunt fie primele, fie singurele tratamente cu adevarat eficiente impotriva acestor probleme.

"URGO - Unghii deteriorate"
Un adult din zece are o problema cu unghiile deteriorate, generate de cauze comune cum ar fi impactul detergentilor, bacteriile care se formeaza in locuri calde si umede ca bai, vestiare, piscine sau incaltaminte.
URGO lanseaza produsele cu Filmogel


Totusi, prea putine persoane fac ceva in acest sens, sperand ca problemele vor disparea spontan, insa ceea ce incepe ca o problema estetica se poate dezvolta intr-o afectiune grava si dureroasa.

Produsul inovator cu filmogel "URGO - Unghii deteriorate" contine un polimer natural care permite patrunderea sa chiar in structura de cheratina a unghiei, uscandu-se dupa doar cateva secunde de la aplicare.

Acesta acopera unghia cu un film protector complet invizibil, care nu este un lac, ci o pelicula solubila in apa, pentru a carei inlaturare nu este necesara exfolierea sau indepartarea cu un solvent chimic, acestea fiind actiuni care dauneaza structurii unghiei.

"URGO - Afte" si "URGO- Crapaturi"
Bazate pe tehnologia inovatoare Filmogel de la URGO, aceste 2 produse prezente pe piata din Romania combina polimeri semi-sintetici, acizi organici si alti agenti clinici intr-o pelicula fizica foarte durabila, de inalta tehnologie, destinata tratarii leziunilor, care adera la zona afectata si o protejeaza pe tot parcursul procesului de vindecare.

URGO lanseaza produsele cu FilmogelAceste produse ofera protectie leziunii, calmare imediata si cu efect indelungat impotriva durerii, precum si o vindecare mai rapida, datorita compozitiei complexe si avansate din punct de vedere tehnic.
URGO lanseaza produsele cu Filmogel"URGO - Afte" asigura un efect protector eficient timp de pana la 4 ore, chiar si in timpul meselor, in timp ce "Urgo - Crapaturi" contribuie la inchiderea crapaturii imediat, prevenind redeschiderea acesteia.

Studii clinice
Studiile clinice desfasurate pentru a evalua efectul de vindecare al solutiilor cu filmogel au evidentiat faptul ca produsele URGO asigura o vindecare cu 30% mai rapida decat celelalte produse de pe piata.

Produsele cu Filmogel de la URGO au primit, de asemenea, punctaje mari in timpul testelor clinice in privinta efectului protector (grad de satisfactie de 82%), aderentei la zona lezata (85%), prevenirii reaparitiei problemei (89%) si reducerii durerii (89%).

"Produsele noastre cu Filmogel folosesc o tehnologie avansata, combinand diferiti polimeri (hidroxipropilceluloza, nitroceluloza, hidroxipropil chitosan), amestecuri complexe de acizi organici, uleiuri si vitamine, pentru a genera cel mai bun rezultat clinic", a declarat Anne Durocher, Country Manager URGO pentru Romania.

"Aceasta noua lansare este in concordanta cu strategia URGO de a propune produse inovatoare si foarte eficiente, care aproprie stiinta de consumatori si care pun la dispozitia publicului produse de sanatate de inalta tehnologie", a concluzionat Anne Durocher.

Produsele pe baza de Filmogel nu sunt medicamente, ci dispozitive medicale, pentru care nu este necesara o prescriptie medicala.

Compania Laboratoires URGO este prezenta si isi desfasoara activitatea in Romania de mai bine de 10 ani, prin compania de distributie farmaceutica Mediplus, comercializand doua game de produse: gama HUMEX (care contine 12 produse diferite pentru afectiunile cailor respiratorii) si gama URGO (cu 36 de produse diferite de prim ajutor).

Articole recomandate

Accent Prime - laserul care "ucide" in timp record orice tip de celulita! Accent Prime - laserul care "ucide" in timp record orice tip de celulita!
Folosind puterea tehnologiilor combinate, Accent Prime este o platformă non-invazivă, de ultimă generație, care oferă tratamente personalizate pentru conturarea feței și a corpului, strângerea pielii, reducerea celulitei, întinerirea pielii prin
Plante medicinale pentru sanatatea aparatului respirator Plante medicinale pentru sanatatea aparatului respirator
Aerul rece și uscat pe care îl respirăm toamna și iarna nu rămâne fără urmări asupra sănătății noastre. Temperaturile scăzute pot declanșa afecțiuni medicale la nivelul aparatului respirator, iritând gâtul
Pacienti vindecati de Covid-19 - intre stigmatizare si disperare Pacienti vindecati de Covid-19 - intre stigmatizare si disperare
Ozonoterapia este o posibila solutie pentru noua categorie de pacienti. Daca despre infectia cu Covid-19 auzim noutati la fiecare buletin de stiri, despre efectele secundare ale bolii (sau ale tratamentului), se vorbeste mult mai putin. Sau chiar deloc. De asemenea, miile de infectati zilnic sunt
Simptomele infectiei cu coronavirus pot aparea pe piele! Iata care sunt acestea Simptomele infectiei cu coronavirus pot aparea pe piele! Iata care sunt acestea
Medicul spaniol Elmer Huerta a explicat pentru BBC ce tipuri de leziuni pot aparea pe piele cauzate de infectia cu noul coronavirus.  Dr. Huerta a facut referire la un studiu publicat în British Journal of Dermatology de cercetători spanioli, în care descriu leziunile cutanate
Factori care maresc durata infectiei cu coronavirus Factori care maresc durata infectiei cu coronavirus
Varsta inaintata și manifestarea unei game largi de simptome inițiale măresc riscul „Covidului pe termen lung”, potrivit oamenilor de știință. Un studiu, citat de BBC, estimează că una din 20 de persoane rămâne bolnavă cel