Skip to article

O singura interventie, 4 implanturi, o dantura noua

O singura interventie, 4 implanturi, o dantura noua
Tehnica de implantologie ALL ON 4, care permite pacientilor sa aiba o lucrare protetica fixa provizorie (realizata in aceeasi zi), respectiv o lucrare protetica fixa permanenta din acrilat/ceramica, cu ajutorul a numai 4 implanturi, este adusa in premiera in Romania de echipa de medici de la clinica Glamour Dent.

Procedura a fost implementata pentru prima data in 1998 de medicul portughez Paulo Malo si permite fixarea imediata a lucrarii protetice, intr-o singura interventie, cu ajutorul a numai 4 implanturi speciale.

Tratamentele traditionale necesita de obicei intre 6 si 10 implanturi pentru a permite fixarea lucrarii. In plus, metoda ALL ON 4 elimina necesitatea transplantului de os atat pentru maxilar cat si pentru mandibula.

Aceasta tehnica se diferentiaza prin faptul ca implanturile din laterale sunt plasate la un unghi de 45 de grade ceea ce mareste capacitatea lor de a sustine o lucrare fixa. Acest lucru permite ancorarea lucrarii protetice fixe cu un numar mult mai mic de implanturi decat in mod normal.


Implanturile pot fi incarcate imediat fara a astepta luni intregi pentru vindecare, lucrarea protetica fixa provizorie poate fi realizata si instalata in aceeasi zi, iar cea permanenta imediat dupa vindecare si integrarea implanturilor in arcada.

"Toti pacientii, chiar cei care au intampinat probleme cu lucrarile anterioare, care au suferit pierderi de os din cauza bolii parodontale pot beneficia de aceasta procedura," declara Dr. Anca Patru, General Manager Glamour Dent.

Conceptul ALL ON 4, reprezentand o noua procedura si un nou protocol care scurteaza procesul de inserarea a implantelor si permite reconstituirea protetica a ambelor arcade intr-o singura zi, este o descoperirea pe plan mondial a firmei NOBEL - BIOCARE.

Despre Glamour Dent:
Cabinetul romano-israelian GLAMOUR DENT, situat in centrul Bucurestiului a fost fondat de Dr. Anca Patru si de binecunoscutul medic de origine israeliana Dr. Itzhak Eidelman. Glamour Dent isi propune sa combine experienta stomatologiei internationale si tehnologia de ultima generatie pentru oferirea de servicii dentare de inalta calitate.

Printre tehnologiile de ultima generatie disponibile in cadrul Glamour Dent se numara fatetele dentare Lumineers, Aparatul NTI-tss - inovatie impotriva migrenelor, aparatul Roentgen aparatul Roentgen digital cu doza de radiatie redusa cu pana la 90%, aparatului ortodontic lingual Incognito, etc.

Articole recomandate

Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti
In fiecare zi descoperim nou teluri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Iar accentul asupra lucrurilor simple precum alimentatia, odihna, timpul petrecut cu familia, lucruri atat de necesare pentru un stil de viata echilibrat, este in scadere. Astfel se naste stresul cotidian care ne indeamna
La ce este utila o pereche de saboti medicali? La ce este utila o pereche de saboti medicali?
Echipamentele de munca sunt diferite de la un domeniu la altul, aducand angajatului diverse beneficii sau reducand riscurile. In cazul domeniului de constructii, spre exemplu, pentru respectarea protectiei muncii, oamenii sunt nevoiti sa poarte caschete care sa ii protejeze de eventuale cazaturi de
De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online? De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online?
Nu poți spune că alegerea unui produs într-o farmacie este cel mai ușor lucru, cu excepția cazului în care știi deja ce vrei cu precizie. Prin urmare, în majoritatea cazurilor te bazezi pe vânzător. Dacă dorești să îți
Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti
Într-o eră a informațiilor rapide, pe care le avem la îndemână în orice minut, ne considerăm norocoși: din câteva click-uri, putem obține milioane de rezultate. Însă suntem, de asemenea, predispuși căderii într-o
3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare 3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare
Pentru cei mai mulți dintre noi un zâmbet strălucitor înseamnă calea spre succes atât din punct de vedere social, cât și profesional. Un zâmbet alb și frumos este visul oricăruia dintre noi. Ei bine, în zilele noastre, există