Skip to article

Teosyal - cea mai inovatoare metoda de injectare: Canula Softfill

Teosyal - cea mai inovatoare metoda de injectare: Canula Softfill
Teosyal - cel mai bine vandut filler, 100% natural - cea mai inovatoare metoda de injectare cu canula Softfill de catre Dr Moshe Lapidot (Israel), vineri 24 si sambata 25 Septembrie 2010, eveniment care face parte din congresul "International Society for Dermatologic Surgery".

In cadrul congresului, presedintele "International Society for Dermatologic Surgery", Marshall Lawrence Field, in varsta de peste 90 de ani, consultant al familiei regale saudite, a fost injectat la ISDS Bucuresti cu 9ml de Teosyal Ultimate si 2 ml Ultra Deep.

Evenimentul a fost un record atat prin prezenta persoanei onorifice, cat si prin cantitatea impresionanta de acid hialuronic injectata. "Cu ajutorul Teosyal trec de la cel de al 9-lea deceniu la al 6 - lea, doar intr-o ora", ne-a spus Marshall Lawrance Field.

Teosyal, cel mai pur acid hialuronic, 100% natural si cu efect de lunga durata, actioneaza pentru a umple ridurile de expresie la nivelul fetei. Este produs in laboratoarele Teoxane din Geneva, Elvetia fiind lider pe piata brandurilor de produse cosmetice de reintinerire faciala.

Injectarea cu canule Softfill este o inovatie in utilizarea acidului hialuronic care are rolul de a umple ridurile de expresie la nivelul fetei. Cunoscut si sub denumirea de "acul care nu doare", canula, un ac fara varf ascutit, permite introducerea acidului hialuronic folosind un numar foarte mic de puncte, spre deosebire de metoda uzuala de injectare care presupune injectii multiple.

Metoda prezentata de specialistul israelian in chirurgie estetica vine cu o solutie atat in sprijinul medicului estetician cat si pentru siguranta pacietului.

Atfel, cu ajutorul canulei Softfill interventia se efectueaza cu exactitate, fara a crea dureri pacientului, eliminand anestezia locala. Spre deosebire de injectarea clasica cu ac normal care poate sa lezeze terminatiile nervoase, metoda propusa de Dr Moshe Lapidot ofera pacientului un grad de siguranta ridicat.

Cu ajutorul acestui sistem de injectare se pot trata zone cu riduri profunde-moderate de pe regiuni faciale extrem de mobile, zone faciale cu riduri fine, zone ce prezinta cicatrici depresibile pentru estomparea lor sau se pot utiliza pentru efecte de volum ("marirea buzelor").

Avantajele injectarii cu Softfill:

Riscuri mai putine in momentul injectarii
Efecte secundare reduse, fara rusc intravascular de infectie
Un singur punct de injectare
Reduce riscul de echimoza
Asigura o distributie mai buna si omogena a produsului injectat in piele
Mai putin dureros
Nu necesita repaus social si ofera un confort sporit pacientului.

Teosyal este singurul brand de acid hialuronic ce are si o gama de cosmeceutice dermatologice, cu acid hialuronic in nanosfere, concentratie de peste 10%, ce ajuta la prelungirea efectului sau mascheaza locul de injectare. Gama de produse destinate nevoilor speciale, in ordinea crescatoare a vascozitatii sunt: Meso, First Lines, Global Action, Touch-up, Deep Lines, Kiss, Ultra Deep si Ultimate.

See.Try.Buy este singura firma din domeniul medicinii estetice din Romania pozitionata ca med-spa provider, fiind importator exclusiv Teosyal in Romania.

Din portofoliul sau de produse fac parte si FRAXEL - celebrul laser pentru tratarea melasmei si a cictricilor acneice sau THERMAGE - radiofrecventa unipolara ce ridica pielea lasata in numai o sedinta si CANDELA care a lansat de curand cel mai bun laser de epilare definitiva

Articole recomandate

Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti
In fiecare zi descoperim nou teluri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Iar accentul asupra lucrurilor simple precum alimentatia, odihna, timpul petrecut cu familia, lucruri atat de necesare pentru un stil de viata echilibrat, este in scadere. Astfel se naste stresul cotidian care ne indeamna
La ce este utila o pereche de saboti medicali? La ce este utila o pereche de saboti medicali?
Echipamentele de munca sunt diferite de la un domeniu la altul, aducand angajatului diverse beneficii sau reducand riscurile. In cazul domeniului de constructii, spre exemplu, pentru respectarea protectiei muncii, oamenii sunt nevoiti sa poarte caschete care sa ii protejeze de eventuale cazaturi de
De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online? De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online?
Nu poți spune că alegerea unui produs într-o farmacie este cel mai ușor lucru, cu excepția cazului în care știi deja ce vrei cu precizie. Prin urmare, în majoritatea cazurilor te bazezi pe vânzător. Dacă dorești să îți
Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti
Într-o eră a informațiilor rapide, pe care le avem la îndemână în orice minut, ne considerăm norocoși: din câteva click-uri, putem obține milioane de rezultate. Însă suntem, de asemenea, predispuși căderii într-o
3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare 3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare
Pentru cei mai mulți dintre noi un zâmbet strălucitor înseamnă calea spre succes atât din punct de vedere social, cât și profesional. Un zâmbet alb și frumos este visul oricăruia dintre noi. Ei bine, în zilele noastre, există