7 plante comestibile care UCID cancerul. Remedii naturale care chiar au rezultate!

7 plante comestibile care UCID cancerul. Remedii naturale care chiar au rezultate!
  calendar_month   update 16 Sep 2015, ora: 12:39      
Da! Ai citit bine! Exista plante care elimina celulele canceroase. Sunt comestibile si poate le-am consuma mai des daca le-am cunoaste adevaratele beneficii.

Iata cateva dintre aceste plante binefecatoare care distrug sau impiedica formarea tumorilor:

Usturoi

Usturoiul este una dintre plantele consumate adesea in bucataria romaneasca, el regasindu-se intr-o multime de preparate. Studiile au aratat ca un consum regulat de usturoi ajuta la prevenirea cancerului, in special al celui de stomac datorita sulfurilor continute.

Ardeiul iute

Multa lume foloseste boiaua de ardei. Pe vremuri, cel putin la tara, ea inlocuia chiar bulionul din mancaruri. Boiaua este un puternic antioxidant, iar cercetari recente au aratat ca cea de ardei iute ucide celulele canceroase si incetineste dezvoltarea tumorilor.

Ciulinul laptelui

Armurariul sau Ciulinul laptelui se gaseste si in Romania, in special in zonele calde si insorite. Fructele lui sunt folosite in scopuri medicale datorita continutului de silimarina, un hepatoprotector puternic, dar care are si rolul de a elimina celulele canceroase, avand proprietati antitumorale.

Turmenicul

Turmenicul este o planta tot mai des folosita atat ca si condiment, cat si pentru proprietatile sale antiseptice, antibacteriene, pentru capacitatea sa de a trata infectii, probleme de digestie, de a vindeca inflamatia tesuturilor, dar mai ales pentru antioxidanul polifenol curcumina pe care il contine. Acesta inhiba dezvoltarea urmatoarelor tipuri de cancer: cancer osos, cancer la san, tumori pe creier, cancer de colon, cancer la ficat, cancer pancreatic, cancer la stomac, vezica, rinichi, cancer de prostata, leucemie, melanom si cancer ovarian.

Oregano

Oregano este o planta cu un nivel ridicat de substante antioxidante si cu proprietati antibacteriene. Contine quercetina, fitoantioxidant cunoscut pentru abilitatea de a incetini dezvoltarea tumorilor. Frunzele de oregano au un continut mare de vitamina K si de fier, extrem de necesare pentru un organism sanatos.

Varza

Varza este una dintre legumele cele mai bogate in vitamina C, cu continut dublu fata de portocale, de exemplu. Contine insa si mult beta-caroten si acid folic. Varza protejaza impotriva cancerului de san si a celui de cel uterin, intrucat slabeste efectele nocive ale hormonului estrogen.

Zmeura

Atat de indragita deopotriva de copii si de oamenii mari, zmeura este si foarte sanatoasa. Contine substante fotochimice care protejeaza impotriva transformarii celulelor din benigne in maligne.

Recomandari