Skip to article

20 ianuarie, cea mai deprimanta zi a anului 2014?

20 ianuarie, cea mai deprimanta zi a anului 2014?
Ziua de luni, 20 ianuarie 2014, a fost declarata cea mai deprimanta zi a anului.

La aceasta concluzie a ajuns psihologul britanic, Cliff Arnall, care a identificat cele mai dificile momente ale anului cu ajutorul unei formule matematice.

"Blue Monday" - asa a fost denuminta cea de-a treia zi de luni a anului 2014. Psihologul a tinut cont de vremea din aceasta perioada, facturile la utilitati, datoriile, nivelul motivational, sarbatorile de iarna, precum si faptul ca mare parte dintre oameni uraste zilele de luni.

Astfel, Cliff Arnall a stabilit ca cea de-a treia zi de luni a anului sa fie considerata cea mai deprimanta zi, avand in vedere ca oamenii in aceasta perioada manifesta o stare de tristete, inactivitate si consuma carbohidrati in exces.

Totusi, teoria lui este combatuta de cea a unei companii de bauturi care anunta ca "Blue Monday" este in prima zi de luni a anului. Aceasta zi, considera compania, este cea mai deprimanta, intrucat este prima luni la locul de munca in noul an.


Sursa: Mediafax

Articole recomandate

5 vedete care au intrat in depresie dupa o despartire. Cat de mult au suferit! 5 vedete care au intrat in depresie dupa o despartire. Cat de mult au suferit!
Despartirile sunt dureroase chiar si atunci cand esti vedeta! Putine sunt femeile care pot da un exemplu pozitiv prin felul in care au reusit sa treaca zambind peste o despartire. In acele momente, in care el nu mai este al ei, cele mai multe femei simt ca viata s-a sfarsit, ca tot ce a fost frumos
Barbati celebri, in depresie dupa despartire. Cine a plans dupa fosta? Barbati celebri, in depresie dupa despartire. Cine a plans dupa fosta?
Si barbatii sufera din dragoste. O dovedesc chiar cativa barbati celebri care si-au revenit cu greu dupa o despartire.De cele mai multe ori, dupa o despartire, un barbat incearca sa-si mascheze suferinta, si pozeaza intr-un tip dur, pe care nimic nu-l atinge. Insa, chiar si asa, cu totii stim ca si
Cauze surprinzatoare ale depresiei Cauze surprinzatoare ale depresiei
Depresia este una dintre cele mai intalnite boli ale secolului XXI. Anual, mii de persoane se confrunta cu un nivel crescut de stres, agravat de numerosi factori externi sau interni.FumatulFumatul este in stransa legatura cu depresia si stresul, iar persoanele care trec prin momente tensionate sunt