Skip to article

Cum ne ingrijim sanatatea cu migdale si suc de aloe vera?

Întreținerea sănătății ar trebui să facă parte din obiceiurile noastre zilnice, deoarece poate fi considerată singura bogăție a noastră. De cele mai multe ori ne gândim la starea sănătății doar atunci când se întamplă ceva grav sau constatăm că nu suntem funcționali din diverse motive.

Complexitatea organismului ne oferă indicii când este nevoie să intervenim asupra sănătății prin semnale de alarmă treptat reflectate atât în starea psihică, cât și în cea fizică.

Poate ne confruntăm des cu stări de oboseală fără un motiv anume, anxietate, lipsă de sațietate, nervozitate și altele. Acestea și multe altele sunt doar câteva semne că avem nevoie de o schimbare a stilului de viață. Un stil de viață sănătos reprezintă una dintre ideile principale pe care se bazează Biosano.

Una dintre schimbările la îndemână poate fi intervenirea asupra alimentației. Așa cum se spune că „ești ceea ce mănânci”, o alimentație sănătoasă poate remedia aspecte ce țin de vitaminizarea organismului, funcții ce determină energia sau poate influenţa calitatea somnului.

Un aspect mai puțin cunoscut constă poate în proprietățile diverselor produse sănătoase. Astfel, două dintre aceste alimente cunoscute și la îndemână sunt migdalele și sucul de aloe vera, împreună cu beneficiile aduse asupra organismului. Biosano vine cu recomandări în acest sens: nuci de migdale și sucul de aloe vera.

Migdalele - un aliat de încredere în lupta cu oboseala

Pe lângă faptul că sunt bune la gust, migdalele au un conținut bogat de vitamine și minerale, o porție de migdale fiind echivalentă cu o porție de broccoli. Astfel, efectele antioxidante asupra organismului sunt întreținute printr-un aliment ce poate ține locul unui desert bun la gust.

Beneficiile migdalelor pot influența creșterea nivelului de energie, luptă împotriva cancerului și pot scădea posibilele accidente vasculare cerebrale.

Lupta împotriva oboselii poate provoca o epuizare și mai mare, provocată în special de consumul cafelei și a energizantelor care forțează organismul doar pe moment, fără a înlătura cauza oboselii.

Aportul de cupru și mangan cresc nivelul de energie și în același timp rezistența la efort, fapt pentru care o porție de migdale poate înlocui cu succes o ceașcă de cafea.

Odată cu creșterea nivelului de energie, magneziul și vitamina B sunt benefice și pentru remedierea stresului, ceea ce poate reprezenta un alt motiv de oboseală.

Beneficii ale sucului de aloe vera prezentate de Biosano

Planta de aloe vera produce două substanțe ce se folosesc în cosmetică și în tratarea alternativă a diverselor afecțiuni atât prin gel, cât și prin sevă.

Pentru prepararea unui suc aloe vera se utilizează cu precădere seva acesteia și pulpa provenită din tulpină.

Modul de utilizare este divers, astfel se poate aplica pe piele și păr pentru beneficii cosmetice sau se poate bea pentru efectele benefice de atenuare a colonului iritabil, inflamațiilor și simptomelor în cazul ulcerului stomacal.

Sucul de aloe vera ajută organismul intervenind asupra unor game variate de afecțiuni, ceea ce îl face renumit drept „leac universal”. Câteva afecțiuni ce pot fi combătute cu ajutorul acestui suc sunt: bolile și răcelile, diabet, kilograme în plus sau durerile musculare.

Pentru o mai bună stare de energie fizică și psihică, dar și avantaje în lupta cu diverse afecțiuni, Biosano vă recomandă produse naturale ce vă pot ajuta în adoptarea unui stil de viață sănătos. Detalii ce vizează produsele, prețuri aferente sau sfaturi și idei se pot găsi aici.

Articole recomandate

Doctor Amalia Anghel - Melanomul: cancerul care se ascunde intr-o alunita Doctor Amalia Anghel - Melanomul: cancerul care se ascunde intr-o alunita
Mulți dintre noi, am auzit de el, dar puţini știm exact ce reprezintă. Melanomul este cel mai agresiv cancer cutanat. Produce aproximativ 90% din decesele cauzate de  tumorile pielii. Acesta nu afectează doar pielea sau anexele ei (unghiile), ci și alte organe,
8 SUPER-ALIMENTE pentru cresterea ENERGIEI. Iata cum sa le folosesti! 8 SUPER-ALIMENTE pentru cresterea ENERGIEI. Iata cum sa le folosesti!
Fructele si legumele sunt excelente surse de nutrienti, vitamine, minerale, antioxidanti. Multi dintre acesti nutrienti sunt binecunoscuti pentru efectele lor asupra sanatatii umane. Dintre toate  fructele si legumele, exista 8 super-alimente care contribuie atat la cresterea nivelului de
10 semne pe care le transmite corpul inaintea unui atac de cord 10 semne pe care le transmite corpul inaintea unui atac de cord
Bolile de inima continua sa fie principala cauza de deces atat la barbati, cat si la femei in intreaga lumea. Semnele unui atac de cord pot fi transmise de corp cu mult timp inainte ca acesta sa se produca. Indentificarea acestor semne si intervenirea precoce poate face diferenta intre viata si
Efectele devastatoare ale privarii de somn. Ce se intampla in creier cand nu dormi suficient Efectele devastatoare ale privarii de somn. Ce se intampla in creier cand nu dormi suficient
Atunci cand nu dormi nu doar tu ai de suferit ci si pielea ta, job-ul tau, precum si relatia ta. De ce? Iata ce efecte devastatoare are privarea de somn. Anatomia somnului Nevoia de somn difera de la persoana la persoana, insa adultii au nevoie de cel putin 7 ore de somn pe noapte. Nu doar
Somnul ghidat - terapia miraculoasa marca Bodhie Vik Somnul ghidat - terapia miraculoasa marca Bodhie Vik
Ne petrecem aproape o treime din viata dormind, iar calitatea somnului ne influenteaza starea de bine si sanatatea. Cercetarile au demonstrat ca un somn insuficient poate avea efecte negative nu doar pe termen scurt, cand poate cauza instabilitate emotionala si cresterea nivelului anxietatii, ci si