Skip to article

Cum ne ingrijim sanatatea cu migdale si suc de aloe vera?

Cum ne ingrijim sanatatea cu migdale si suc de aloe vera?
Întreținerea sănătății ar trebui să facă parte din obiceiurile noastre zilnice, deoarece poate fi considerată singura bogăție a noastră. De cele mai multe ori ne gândim la starea sănătății doar atunci când se întamplă ceva grav sau constatăm că nu suntem funcționali din diverse motive.

Complexitatea organismului ne oferă indicii când este nevoie să intervenim asupra sănătății prin semnale de alarmă treptat reflectate atât în starea psihică, cât și în cea fizică.

Poate ne confruntăm des cu stări de oboseală fără un motiv anume, anxietate, lipsă de sațietate, nervozitate și altele. Acestea și multe altele sunt doar câteva semne că avem nevoie de o schimbare a stilului de viață. Un stil de viață sănătos reprezintă una dintre ideile principale pe care se bazează Biosano.

Una dintre schimbările la îndemână poate fi intervenirea asupra alimentației. Așa cum se spune că „ești ceea ce mănânci”, o alimentație sănătoasă poate remedia aspecte ce țin de vitaminizarea organismului, funcții ce determină energia sau poate influenţa calitatea somnului.

Un aspect mai puțin cunoscut constă poate în proprietățile diverselor produse sănătoase. Astfel, două dintre aceste alimente cunoscute și la îndemână sunt migdalele și sucul de aloe vera, împreună cu beneficiile aduse asupra organismului. Biosano vine cu recomandări în acest sens: nuci de migdale și sucul de aloe vera.

Migdalele - un aliat de încredere în lupta cu oboseala

Pe lângă faptul că sunt bune la gust, migdalele au un conținut bogat de vitamine și minerale, o porție de migdale fiind echivalentă cu o porție de broccoli. Astfel, efectele antioxidante asupra organismului sunt întreținute printr-un aliment ce poate ține locul unui desert bun la gust.

Beneficiile migdalelor pot influența creșterea nivelului de energie, luptă împotriva cancerului și pot scădea posibilele accidente vasculare cerebrale.

Lupta împotriva oboselii poate provoca o epuizare și mai mare, provocată în special de consumul cafelei și a energizantelor care forțează organismul doar pe moment, fără a înlătura cauza oboselii.

Aportul de cupru și mangan cresc nivelul de energie și în același timp rezistența la efort, fapt pentru care o porție de migdale poate înlocui cu succes o ceașcă de cafea.

Odată cu creșterea nivelului de energie, magneziul și vitamina B sunt benefice și pentru remedierea stresului, ceea ce poate reprezenta un alt motiv de oboseală.

Beneficii ale sucului de aloe vera prezentate de Biosano

Planta de aloe vera produce două substanțe ce se folosesc în cosmetică și în tratarea alternativă a diverselor afecțiuni atât prin gel, cât și prin sevă.

Pentru prepararea unui suc aloe vera se utilizează cu precădere seva acesteia și pulpa provenită din tulpină.

Modul de utilizare este divers, astfel se poate aplica pe piele și păr pentru beneficii cosmetice sau se poate bea pentru efectele benefice de atenuare a colonului iritabil, inflamațiilor și simptomelor în cazul ulcerului stomacal.

Sucul de aloe vera ajută organismul intervenind asupra unor game variate de afecțiuni, ceea ce îl face renumit drept „leac universal”. Câteva afecțiuni ce pot fi combătute cu ajutorul acestui suc sunt: bolile și răcelile, diabet, kilograme în plus sau durerile musculare.

Pentru o mai bună stare de energie fizică și psihică, dar și avantaje în lupta cu diverse afecțiuni, Biosano vă recomandă produse naturale ce vă pot ajuta în adoptarea unui stil de viață sănătos. Detalii ce vizează produsele, prețuri aferente sau sfaturi și idei se pot găsi aici.

Articole recomandate

Dr. Virgil Musta: Cum tratezi acasa o forma usoara de COVID-19 Dr. Virgil Musta: Cum tratezi acasa o forma usoara de COVID-19
Medicul Virgil Musta a dezvaluit cum poate fi tratata o forma usoara de COVID-19 acasa. Doctorul recomanda persoanelor infectate cu coronavirus, care sufera de o forma usoara, sa isi intareasca in primul rand imunitatea prin alimentatie si cu suplimente alimentare.  „Evident, nu se
Obiceiul sanatos care te poate feri de infectia cu coronavirus Obiceiul sanatos care te poate feri de infectia cu coronavirus
Cancelarul german Angela Merkel a recomandat de curand o masura simpla de protectie impotriva infectiei cu coronavirus, la indemana oricui: aerisirea frecventa a incaperilor.  Silviu Gurlui, profesor la Facultatea de Fizică din Iaşi, a explicat la Digi24 de ce această
Pacienti vindecati de Covid-19 - intre stigmatizare si disperare Pacienti vindecati de Covid-19 - intre stigmatizare si disperare
Ozonoterapia este o posibila solutie pentru noua categorie de pacienti Daca despre infectia cu Covid-19 auzim noutati la fiecare buletin de stiri, despre efectele secundare ale bolii (sau ale tratamentului), se vorbeste mult mai putin. Sau chiar deloc. De asemenea, miile de infectati zilnic sunt
Implant dentar de la Dental Premier sau dintii perfecti - nimeni nu isi poate da seama ca nu sunt dintii tai naturali Implant dentar de la Dental Premier sau dintii perfecti - nimeni nu isi poate da seama ca nu sunt dintii tai naturali
Pierderea dintilor definitivi este una din cele mai complexe probleme stomatologice, tinand cont de implicatii. Nu mai doresti sa intri in contact cu oameni, sa mai vorbesti, nu mai poti manca, te feresti de privirile curioase si esti mai afectat ca oricand. Exista solutii stomatologice pentru
Vinul, in antichitate si in Evul Mediu Vinul, in antichitate si in Evul Mediu
Vinul este una dintre cele mai populare băuturi atât din zilele noastre, cât și din punct de vedere istoric. Cea mai veche dovadă pe care o avem despre cultivarea strugurilor și fermentarea supravegheată a sucului acestora datează din 6000 î.Hr. în