Skip to article

Biotics, probioticul numarul 1 in Romania te invita la povestit

Biotics, probioticul numarul 1 in Romania te invita la povestit
Ce este BIOTICS?

Echilibrul florei intestinale poate fi perturbat in diverse conditii: administrare de antibiotice, infectii, boala lui Crohn, afectiuni imunologice, intoleranta la lactoza, dieta dezechilibrata, stres.

Este necesara prevenirea sau corectarea acestui dezechilibru prin probiotice. Studiile clinice arata eficienta produsului BIOTICS, acesta fiind considerat probioticul numarul 1 din Romania.

BIOTICS este un produs probiotic sigur, deoarece bacteriile din compozitie constituie o parte normala a tractului digestiv - contine Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium, doua dintre tulpinile probiotice cele mai intalnite in flora intestinala sanatoasa.

Biotics se gaseste atat sub forma de capsule adresate adultilor - Biotics, cat si sub forma de plicuri cu pulbere pentru copii - Biotics Baby.

Biotics si Biotics Baby corecteaza dezechilibrul florei intestinale si ajuta la evitarea diareii asociate consumului de antibiotice, precum si a altor probleme gastro-intestinale.

Biotics si Biotics Baby sunt produse naturale. Nu au fost inregistrate efecte secundare si pot fi utilizate indiferent de varsta.

Tuturor celor pasionati de povesti, Biotics le-a pregatit un concurs de neratat!

Intra pe www.scrieopoveste.ro si poti castiga numeroase premii!

Premiul I - O excursie la Disneyland pentru doua persoane adulte si doi copii, in perioada 14-17 aprilie 2011. Se asigura transport cu avionul, cazare cu demipensiune, acces la parcul de distractii.

Premiul II - Un week-end de poveste fara copii. 5 premii constand in cate o excursie la munte pentru doua persoane. Se asigura transport, 3 nopti cazare la hotel de 4 stele cu demipensiune, acces la piscina, sauna si jacuzzi. Fiecare premiu include un voucher de 100 de euro pentru a va putea asigura o bona pentru copii dumneavoastra in aceasta perioada.

Premiul III - 5 povesti intr-o singura carte. 5 premii constand in editarea in format de lux a povestilor castigatoare. Castigatorii vor beneficia de 3 carti pentru a le face cadou.

Articole recomandate

Tusea seaca: remedii naturale Tusea seaca: remedii naturale
Tusea este o actiune reflexa comuna care apare atunci cand mucusul se scurge in caile respiratorii. Conform unui studiu din 2015 publicat in Lung India, tusea poate fi un semn de avertizare pentru mai multe boli respiratorii si non-respiratorii si este unul dintre cele mai frecvente motive pentru
De ce sapunul distruge coronavirusul? De ce sapunul distruge coronavirusul?
Spalati-va pe maini, aceasta este fraza pe care o auzim neincetat in aceste zile, in plina pandemie de coronavirus. Potrivit specialistilor, principala arma de aparare contra infectiei cu coronavirus este spalatul pe maini cu apa si cu sapun. Acest gest banal este cea mai buna strategie de
De ce a 8-a zi este critica pentru pacientii cu coronavirus De ce a 8-a zi este critica pentru pacientii cu coronavirus
A opta zi de boala (de cand apar primele simptome) pare a fi una critica pentru pacientii cu coronavirus. Majoritatea se recupereaza si dupa cateva zile sunt externati, insa intre 15% si 20% dintre ei sufera o inflamatie puternica a plamanilor, iar starea lor se inrautateste si ajung la Terapie
Cum scazi febra rapid. Cea mai sigura metoda Cum scazi febra rapid. Cea mai sigura metoda
Febra este o reactie normala a corpului si arata ca organismul nostru lupta cu o infectie. Pentru a evita complicatiile, febra trebuie scazuta in cazul in care depaseste 39 de grade Celsius. Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase "Matei Bals" a dezvaluit care
Eucaliptul: beneficii pentru aparatul respirator Eucaliptul: beneficii pentru aparatul respirator
Eucaliptul este o planta medicinala recomandata in cazul bolilor care afecteaza tractul respirator, cum ar fi gripa, astmul sau racelile. Exista mai mult de 700 de specii din acest copac, originar din Australia si Tasmania, care este distribuit in toate partile lumii. Datorita capacitatii sale mari