Skip to article

Biotics, probioticul numarul 1 in Romania te invita la povestit

Biotics, probioticul numarul 1 in Romania te invita la povestit
Ce este BIOTICS?

Echilibrul florei intestinale poate fi perturbat in diverse conditii: administrare de antibiotice, infectii, boala lui Crohn, afectiuni imunologice, intoleranta la lactoza, dieta dezechilibrata, stres.

Este necesara prevenirea sau corectarea acestui dezechilibru prin probiotice. Studiile clinice arata eficienta produsului BIOTICS, acesta fiind considerat probioticul numarul 1 din Romania.

BIOTICS este un produs probiotic sigur, deoarece bacteriile din compozitie constituie o parte normala a tractului digestiv - contine Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium, doua dintre tulpinile probiotice cele mai intalnite in flora intestinala sanatoasa.

Biotics se gaseste atat sub forma de capsule adresate adultilor - Biotics, cat si sub forma de plicuri cu pulbere pentru copii - Biotics Baby.

Biotics si Biotics Baby corecteaza dezechilibrul florei intestinale si ajuta la evitarea diareii asociate consumului de antibiotice, precum si a altor probleme gastro-intestinale.

Biotics si Biotics Baby sunt produse naturale. Nu au fost inregistrate efecte secundare si pot fi utilizate indiferent de varsta.

Tuturor celor pasionati de povesti, Biotics le-a pregatit un concurs de neratat!

Intra pe www.scrieopoveste.ro si poti castiga numeroase premii!

Premiul I - O excursie la Disneyland pentru doua persoane adulte si doi copii, in perioada 14-17 aprilie 2011. Se asigura transport cu avionul, cazare cu demipensiune, acces la parcul de distractii.

Premiul II - Un week-end de poveste fara copii. 5 premii constand in cate o excursie la munte pentru doua persoane. Se asigura transport, 3 nopti cazare la hotel de 4 stele cu demipensiune, acces la piscina, sauna si jacuzzi. Fiecare premiu include un voucher de 100 de euro pentru a va putea asigura o bona pentru copii dumneavoastra in aceasta perioada.

Premiul III - 5 povesti intr-o singura carte. 5 premii constand in editarea in format de lux a povestilor castigatoare. Castigatorii vor beneficia de 3 carti pentru a le face cadou.

Articole recomandate

Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti
In fiecare zi descoperim nou teluri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Iar accentul asupra lucrurilor simple precum alimentatia, odihna, timpul petrecut cu familia, lucruri atat de necesare pentru un stil de viata echilibrat, este in scadere. Astfel se naste stresul cotidian care ne indeamna
La ce este utila o pereche de saboti medicali? La ce este utila o pereche de saboti medicali?
Echipamentele de munca sunt diferite de la un domeniu la altul, aducand angajatului diverse beneficii sau reducand riscurile. In cazul domeniului de constructii, spre exemplu, pentru respectarea protectiei muncii, oamenii sunt nevoiti sa poarte caschete care sa ii protejeze de eventuale cazaturi de
De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online? De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online?
Nu poți spune că alegerea unui produs într-o farmacie este cel mai ușor lucru, cu excepția cazului în care știi deja ce vrei cu precizie. Prin urmare, în majoritatea cazurilor te bazezi pe vânzător. Dacă dorești să îți
Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti
Într-o eră a informațiilor rapide, pe care le avem la îndemână în orice minut, ne considerăm norocoși: din câteva click-uri, putem obține milioane de rezultate. Însă suntem, de asemenea, predispuși căderii într-o
3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare 3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare
Pentru cei mai mulți dintre noi un zâmbet strălucitor înseamnă calea spre succes atât din punct de vedere social, cât și profesional. Un zâmbet alb și frumos este visul oricăruia dintre noi. Ei bine, în zilele noastre, există