Ce este sinuzita si cum poti sa o tratezi in mod natural

Ce este sinuzita si cum poti sa o tratezi in mod natural
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
16 Iun 2018, 11:15
  update
Actualizat
16 Iun 2018, ora: 11:18
     
Pentru ameliorarea sinuzitei poti profita de inhalarea aburilor cu sare și bicarbonat, deoarece acestea ajuta la curatarea nazala si favorizeaza respiratia.

Sarea de mare, împreună cu bicarbonatul de sodiu pot ajuta la ameliorarea sinuzitei. Din aceste ingrediente putem dezvolta diferite remedii care ne vor ajuta să tratăm această boală respiratorie.

Dincolo de faptul că este un ingredient foarte sanatos in bucatarie, sarea marină poate ajuta în diferite probleme de sanatate datorită proprietăților sale benefice pentru decongestionarea nazală, de aceea este utila pentru tratamentul bolilor respiratorii.

Pe de altă parte, știm cu toții că bicarbonatul de sodiu are multiple funcții și utilități.  Ajută la respirația urâtă, la albirea dinților, la digestie și chiar poate fi folosit ca deodorant de casă.

Ce este sinuzita?

Sinuzita este o afectiune mai frecventă decât credem de obicei. Deși mulți specialiști recomandă de obicei o operație chirurgicală pentru a ușura disconfortul, există multe remedii care te pot ajuta să atenuezi durerea pe care o produce. Prin urmare, poti prepara două rețete folosind sare de mare. Această afecțiune, cunoscută și sub denumirea de rinosinusită, afectează respirația și provoacă dureri și disconfort în zona feței. Sinuzita apare când mucoasa nasului devine inflamată. Astfel, aceasta afectează cavitățile mici care ne conectează nasul cu exteriorul și sunt cunoscute ca sinusuri paranasale.

Care sunt consecințele sinuzitei?

În plus față de simptomele menționate mai sus, sinuzita poate apărea, de asemenea, cu respirație urâtă, oboseală, tuse, febră sau durere generală în organism.

Este întotdeauna recomandabil să mergi la un medic care poate să-și dea avizul cu privire la acest aspect.
Va fi întotdeauna important să urmezi un tratament pentru a evita apariția unor consecințe majore care se pot extinde pe întreaga zonă.

Remedii cu sare de mare și bicarbonat de sodiu

Sarea de mare este unul din ingredientele cele mai utilizateremedii acasă pentru ameliorarea sinuzitei, deoarece ajută la reducerea inflamației și decongestionarea nazala. Se remarcă pentru contribuția sa la minerale, cum ar fi calciu, iod, magneziu și potasiu. 

Prin deschiderea canalelor,  se permite si eliminarea mucusurilor care ar putea provoca infecții.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
8 iunie 2007
  • person

    "i've never been perfect but neither have you"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere