Skip to article

Cum sa te vindeci cu ajutorul numerologiei

Cum sa te vindeci cu ajutorul numerologiei
Numerologia a fost folosita in medicina alternativa din cele mai vechi timpuri si multi cred in puterea destinului care influenteaza chiar si sanatatea. Afla cum sa te vindeci cu ajutorul numerologiei, in functie de cifra destinului.

Glynis McCants, numeroloaga cunoscuta in SUA, a lansat recent un volum in care explica conexiunea dintre numere si sanatate. Specialista apreciata de Dr. Oz a prezentat modul in care problemele de sanatate pot avea o legatura cu cifrele importante.

Cum afli cifra destinului

Poti obtine usor cifra destinului adunand toate cifrele din data nasterii, apoi adunand din nou cifrele sumei, pentru a obtine un rezultat de o singura cifra. Daca te-ai nascut pe 1/1/1990, suma initiala este 1+1+1+9+9+0 = 21. 2+1 = 3, cifra destinului tau.

Cifra destinului 1

Cele mai multe boli care ii afecteaza pe cei cu cifra destinului 1 sunt cauzate de lipsa de miscare. Durerile sunt primele semne, iar un stil de viata activ poate fi un adaos util la orice tratament prescris de medic.

Cifra destinului 2

Depresia este un pericol real pentru cei nascuti cu cifra destinului 2, in conditiile in care ii pun adesea pe primul loc pe cei din jur. Terapia in grup sau discutiile intr-un grup de apropiati pot fi extrem de utile pentru a depasi mai usor problemele fizice si mentale.

Cifra destinului 3

Cand simt ca nu sunt ascultati si sunt ignorati de apropiati, cei nascuti sub cifra destinului 3 pot suferi probleme la nivelul gatului si al corzilor vocale. Incheierea unei relatii in care partenerul nu te merita si nu te respecta este adesea si cheia rezolvarii problemelor medicale.

Cifra destinului 4

4 este o cifra a destinului care ii face pe cei nascuti sub semnul ei sa iubeasca organizarea. Atunci cand stresul si anxietatea devin puternice din cauza unui mediu de viata sau de lucru dezorganizat, pot aparea atacuri de panica si migrene. Timpul petrecut in aer liber poate avea un efect terapeutic important.

Cifra destinului 5

Atunci cand nu au parte de libertatea pe care si-o doresc, cei care au cifra destinului 5 se pot abandona unor activitati nocive, de la dependenta de munca pana la consumarea in exces a bauturilor alcoolice. Remediile naturiste si homeopate ii pot ajuta insa in mod semnificativ sa depaseasca problemele de sanatate.

Cifra destinului 6

Alimentatia echilibrata poate fi greu de atins pentru cele nascute sub cifra destinului 6. Au tendinta sa isi protejeze copiii foarte mult, dar uita de propriul corp si isi gasesc alinarea in excesele alimentare. Problemele de sanatate intalnite des sunt legate de sani, dar alimentatia sanatoasa scade riscul aparitiei lor.

Cifra destinului 7

Cifra 7 ii influenteaza pe cei afectati prin nevoia de intimitate. Atunci cand nu se simt in siguranta intr-un spatiu propriu, pot dezvolta probleme de sanatate. Spiritualitatea poate fi importanta si asigura de multe ori linistea mentala care poate imbunatati si sanatatea fizica.

Cifra destinului 8

Pentru cei nascuti sub cifra destinului 8, cel mai important sfat legat de sanatate este atentia permanenta. Micile semnale ale corpului se pot transforma rapid in boli grave atunci cand sunt ignorate, iar consultul medicului este amanat.

Cifra destinului 9

Stresul ii afecteaza in mod deosebit pe cei nascuti sub cifra destinului 9, iar efectul este evident in tensionarea la nivelul capului si al gatului. Un masaj regulat este binevenit si aduce liniste si calm, iar astfel organismul poate lupta mai usor cu alte probleme de sanatate.

Autor: Iulia Anghel

Articole recomandate

Cum iti dai seama ca esti infectat cu virusul West Nile. Medicul Virgil Musta a explicat simptomele Cum iti dai seama ca esti infectat cu virusul West Nile. Medicul Virgil Musta a explicat simptomele
Autoritatile au anuntat clar ca in Capitala exista tantari purtatori ai virusului West Nile. Pentru ca foarte multe persoane sunt deja in panica, medicul Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a explicat care sunt simptomele ce pot aparea in urma infectiei cu
Ce nu stiai despre stomatologie si merita sa stii Ce nu stiai despre stomatologie si merita sa stii
Medicii stomatologi practica una dintre cele mai vechi specializari medicale din lume. In Italia este expus un dinte care a fost curatat partial cu un instrument de silex, ce dateaza de peste 14.000 de ani si care este considerat ca fiind cea mai veche lucrare stomatologica cunoscuta, in timp ce
Medicul Virgil Musta, avertisment. Ce trebuie sa faci imediat daca esti muscat de o capusa Medicul Virgil Musta, avertisment. Ce trebuie sa faci imediat daca esti muscat de o capusa
Medicul Virgul Musta atrage atentia ca in ultimele saptamani au ajuns la spital foarte multe persoane muscate de capuse. Seful sectiei de Boli Infectioase din Timisoara avertizeaza ca acestea sunt foarte periculoase si a explicat ce trebuie sa faci imediat ce ai fost muscat de o capusa. 
8 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre alimentatia fara gluten 8 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre alimentatia fara gluten
Cu toate că doar 1% din populaţia globului suferă de boala celiacă, se pare că aproape 30% dintre oameni încearcă să evite glutenul. Dacă la început erau disponibile puţine alimente şi produse fără gluten, şi mai puţine
Spirulina, ajutorul perfect pentru intarirea imunitatii Spirulina, ajutorul perfect pentru intarirea imunitatii
In ce forma poate fi gasita spirulina? Sanatatea este unul dintre cele mai importante aspecte din viata unui om, motiv pentru care trebuie avut tot timpul in vedere. Din fericire, in ultima perioada, oamenii sunt tot mai preocupati de acest aspect, incercand sa aiba o viata activa si sa consume