Skip to article

PlantExtrakt - Conferinta Nationale de Gemoterapie

In zilele de 20 si 21 mai 2011 s-au desfasurat la Cluj- Napoca lucrarile celei de-a II-a Conferinte Nationale de Gemoterapie, cu participarea extraordinara a domnului Nick Churchill, Directorul Scolii de Gemoterapie din Londra, care a primit cu aceasta ocazie titlul de membru de onoare al Asociatiei Romane de Gemoterapie si Homeopatie.

Conferinta Asociatiei Romane de Gemoterapie si Homeopatie a fost indeaproape sustinuta de compania PlantExtrakt din Cluj, cel mai mare producator roman de extracte gemoterapice.

Lider de necontestat al homeopatiei si gemoterapiei in Romania si avand o experienta de peste 20 de ani, Laboratoarele PlantExtrakt au introdus Gemoterapia in Romania inca din anul 1995. Acest lucru a fost reconfirmat de domnul Igor Kiril Peev-administratorul si patronul companiei in timpul conferintei:

"Laboratoarele PlantExtrakt introduceau in Romania gemoterapia in anul 1995, dupa doi ani de tatonare in randul medicilor a interesului pentru aceasta "noua fitoterapie" cu extracte din partile tinere de plante. Iata-ne astazi, in anul 2011,bucurosi ca putem sustine dezvoltarea unei asociatii profesionale care isi propune sa contribuie la cunoasterea si dezvoltarea acestei terapii naturale!"

In Romania, gemoterapia este cunoscuta si practicata de tot mai multi medici care s-au specializat in domeniul terapiilor naturale in decursul anilor.

In cadrul laboratoarelor PlantExtrakt, homeopatia, fitoterapia si gemoterapia formeaza un portofoliu complet, in care echipa de specialisti ai companiei isi poate valorifica experienta prin inovatie.

PlantExtrakt lucreaza la cele mai inalte standarde de calitate, in linie cu Farmacopeea Europeana.

Pentru fabricarea de macerate glicerinice (gemoterapie) se utilizeaza planta proaspata, recoltata din culturi proprii, aflate in zone nepoluate, la distanta de aglomerarile urbane sau industriale.

Cu o cifra de afaceri de 13,500,000 ron, dublata in ultimii 2 ani, PlantExtrakt este lider si formator al pietei autohtone de homeopatie si gemoterapie si unul din cei mai importanti jucatori ai pietei de fitoterapie.

Aceste rezultate se datoreaza si faptului ca, in permanenta, Plantextrakt lanseaza pe piata produse noi. Astfel, numai in ultimile 6 luni au fost introduse pe piata 6 produse. Totodata, a fost reinnoita baza de fabricatie de langa Cluj si exista planuri ca, pana in anul 2013 sa se ridice o noua fabrica in Cluj pe o suprafata de 10,000 mp. In acest fel, capacitatea de productie va creste de 4 ori.

PlantExtrakt este prezenta si pe piata externa prin exporturi in Japonia, Ucraina, Austria, Lituania, Franta, Anglia, Kazahstan, Letonia si Estonia.

PlantExtrakt este in top 5 - cei mai mari producatori de tincturi homeopatice si tincturi mama din Germania - una dintre cele mai selective piete din lume.

Articole recomandate

5 lucruri pe care sa le faci pentru sanatatea ta in 2020 5 lucruri pe care sa le faci pentru sanatatea ta in 2020
Între deadline-uri strânse la serviciu și ședințe cu părinții, încercarea de a găti sănătos pentru familie și toate celelalte sarcini pe care ni le asumăm ca femei, uităm adesea de noi și de sănătatea noastră.
Cum se transmite, de fapt, coronavirusul Cum se transmite, de fapt, coronavirusul
Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a facut noi precizari despre modul in care se transmite coronavirusul.  Noul coronavirus nu se transmite prin atingere, ci prin intermediul secreţiilor respiratorii, precizând că nu există niciun fel de
Doctor Amalia Anghel - Melanomul: cancerul care se ascunde intr-o alunita Doctor Amalia Anghel - Melanomul: cancerul care se ascunde intr-o alunita
Mulți dintre noi, am auzit de el, dar puţini știm exact ce reprezintă. Melanomul este cel mai agresiv cancer cutanat. Produce aproximativ 90% din decesele cauzate de  tumorile pielii. Acesta nu afectează doar pielea sau anexele ei (unghiile), ci și alte organe,
8 SUPER-ALIMENTE pentru cresterea ENERGIEI. Iata cum sa le folosesti! 8 SUPER-ALIMENTE pentru cresterea ENERGIEI. Iata cum sa le folosesti!
Fructele si legumele sunt excelente surse de nutrienti, vitamine, minerale, antioxidanti. Multi dintre acesti nutrienti sunt binecunoscuti pentru efectele lor asupra sanatatii umane. Dintre toate  fructele si legumele, exista 8 super-alimente care contribuie atat la cresterea nivelului de
10 semne pe care le transmite corpul inaintea unui atac de cord 10 semne pe care le transmite corpul inaintea unui atac de cord
Bolile de inima continua sa fie principala cauza de deces atat la barbati, cat si la femei in intreaga lumea. Semnele unui atac de cord pot fi transmise de corp cu mult timp inainte ca acesta sa se produca. Indentificarea acestor semne si intervenirea precoce poate face diferenta intre viata si