Skip to article

PlantExtrakt - Conferinta Nationale de Gemoterapie

PlantExtrakt - Conferinta Nationale de Gemoterapie
In zilele de 20 si 21 mai 2011 s-au desfasurat la Cluj- Napoca lucrarile celei de-a II-a Conferinte Nationale de Gemoterapie, cu participarea extraordinara a domnului Nick Churchill, Directorul Scolii de Gemoterapie din Londra, care a primit cu aceasta ocazie titlul de membru de onoare al Asociatiei Romane de Gemoterapie si Homeopatie.

Conferinta Asociatiei Romane de Gemoterapie si Homeopatie a fost indeaproape sustinuta de compania PlantExtrakt din Cluj, cel mai mare producator roman de extracte gemoterapice.

Lider de necontestat al homeopatiei si gemoterapiei in Romania si avand o experienta de peste 20 de ani, Laboratoarele PlantExtrakt au introdus Gemoterapia in Romania inca din anul 1995. Acest lucru a fost reconfirmat de domnul Igor Kiril Peev-administratorul si patronul companiei in timpul conferintei:

"Laboratoarele PlantExtrakt introduceau in Romania gemoterapia in anul 1995, dupa doi ani de tatonare in randul medicilor a interesului pentru aceasta "noua fitoterapie" cu extracte din partile tinere de plante. Iata-ne astazi, in anul 2011,bucurosi ca putem sustine dezvoltarea unei asociatii profesionale care isi propune sa contribuie la cunoasterea si dezvoltarea acestei terapii naturale!"

In Romania, gemoterapia este cunoscuta si practicata de tot mai multi medici care s-au specializat in domeniul terapiilor naturale in decursul anilor.

In cadrul laboratoarelor PlantExtrakt, homeopatia, fitoterapia si gemoterapia formeaza un portofoliu complet, in care echipa de specialisti ai companiei isi poate valorifica experienta prin inovatie.

PlantExtrakt lucreaza la cele mai inalte standarde de calitate, in linie cu Farmacopeea Europeana.

Pentru fabricarea de macerate glicerinice (gemoterapie) se utilizeaza planta proaspata, recoltata din culturi proprii, aflate in zone nepoluate, la distanta de aglomerarile urbane sau industriale.

Cu o cifra de afaceri de 13,500,000 ron, dublata in ultimii 2 ani, PlantExtrakt este lider si formator al pietei autohtone de homeopatie si gemoterapie si unul din cei mai importanti jucatori ai pietei de fitoterapie.

Aceste rezultate se datoreaza si faptului ca, in permanenta, Plantextrakt lanseaza pe piata produse noi. Astfel, numai in ultimile 6 luni au fost introduse pe piata 6 produse. Totodata, a fost reinnoita baza de fabricatie de langa Cluj si exista planuri ca, pana in anul 2013 sa se ridice o noua fabrica in Cluj pe o suprafata de 10,000 mp. In acest fel, capacitatea de productie va creste de 4 ori.

PlantExtrakt este prezenta si pe piata externa prin exporturi in Japonia, Ucraina, Austria, Lituania, Franta, Anglia, Kazahstan, Letonia si Estonia.

PlantExtrakt este in top 5 - cei mai mari producatori de tincturi homeopatice si tincturi mama din Germania - una dintre cele mai selective piete din lume.

Articole recomandate

Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti
In fiecare zi descoperim nou teluri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Iar accentul asupra lucrurilor simple precum alimentatia, odihna, timpul petrecut cu familia, lucruri atat de necesare pentru un stil de viata echilibrat, este in scadere. Astfel se naste stresul cotidian care ne indeamna
La ce este utila o pereche de saboti medicali? La ce este utila o pereche de saboti medicali?
Echipamentele de munca sunt diferite de la un domeniu la altul, aducand angajatului diverse beneficii sau reducand riscurile. In cazul domeniului de constructii, spre exemplu, pentru respectarea protectiei muncii, oamenii sunt nevoiti sa poarte caschete care sa ii protejeze de eventuale cazaturi de
De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online? De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online?
Nu poți spune că alegerea unui produs într-o farmacie este cel mai ușor lucru, cu excepția cazului în care știi deja ce vrei cu precizie. Prin urmare, în majoritatea cazurilor te bazezi pe vânzător. Dacă dorești să îți
Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti
Într-o eră a informațiilor rapide, pe care le avem la îndemână în orice minut, ne considerăm norocoși: din câteva click-uri, putem obține milioane de rezultate. Însă suntem, de asemenea, predispuși căderii într-o
3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare 3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare
Pentru cei mai mulți dintre noi un zâmbet strălucitor înseamnă calea spre succes atât din punct de vedere social, cât și profesional. Un zâmbet alb și frumos este visul oricăruia dintre noi. Ei bine, în zilele noastre, există