Skip to article

Dilema Femeii secolului XXI

Dilema Femeii secolului XXI
Cea mai intalnita problema a femei din zilele noastre sta intr-o intrebare simpla: Cum trebuie sa fie femeia?

Inteligenta? - femeia inteligenta este cea mai temuta femeie, din punctul de vedere al barbatului, inteligenta femeii moderne da batai mari de cap chiar si ei deoarece anumite circumstante ne umbresc aceasta calitate pentru ca acest gen de femeie nu este bine privit in orice grup de oameni.

Suprematia pentru care lupta azi pe picior de egalitate atat femeiele cat si barbatii joaca un rol foarte important in societatea bolnavicioasa in care traim.

Frumoasa? - Din pacate frumusetea si mai ales cea naturala este pe cale de disparitie. Din ce in mai multe femei apeleaza la metodele chirurgicale, devenite peste noapte traditionale, pentru a da un luciu superficial vietilor noastre complexate.

Oare va mai fi vreodata vreo diva ca Merlyn Monroe sa ne invete sa ne pastram ce avem de la mama natura prin metode naturale si ecologice? Slabe sperante.

Naturala? - Naturaletea ramane un mit si ceva de domeniul fantasticului, astazi nu mai reprezinta un mod de a fi, asa cum am fost obisnuiti, ci a ramas doar o sintagma de citit prin "invechitele carti de Bune Maniere".

Artificialul e pus la loc de cinste si si-a infipt atat de adanc radacinile in societatea noastra incat va fi nevoie de mult timp si totodata multa vointa sa-l dezradacinam.

Multe alte criterii de calificare ar putea fi enumerate, insa fara rost.
Intrebarea reala este insa: Noi cum vrem sa fim?

Chiar si pentru o femeie e dificil sa raspunda unei enigme avnd in vedere inteligenta contestata de sexul opus, frumusetea catalogata de creiere inguste si naturaletea egalata cu nestiinta sau ingenuitatea.

Poate ca la un moment dat ne vor spune barbatii cu adevarat ce vor de la femeile de langa ei...pana atunci pluteste in aer intrebarea....Cum sa fim,sa fie bine pentru toata lumea?

Articole recomandate

Studiu: Vizierele din plastic nu previn infectarea cu coronavirus Studiu: Vizierele din plastic nu previn infectarea cu coronavirus
Cercetatorii japonezi au realizat o simulare la unul dintre cele mai rapide supercomputere privind eficacitatea purtarii vizierelor impotriva infectiei cu coronavirus. Rezultatul: se pare ca aceste viziere sunt total ineficiente în blocarea aerosolilor respiratori, potrivit modelelor studiate
Boala Alzheimer: simptome precoce Boala Alzheimer: simptome precoce
Alzheimerul este o boala care produce degenerarea creierului, provocând dementa si generând simptome precum pierderea progresiva a memoriei, dificultati de gândire si vorbire, precum si de necunoastere a obiectelor si a functiilor acestora. Boala Alzheimer se agraveaza in timp.
Iti poate afecta praful sanatatea? Iti poate afecta praful sanatatea?
Puțini oameni cunosc efectele nocive pe care praful casnic îl poate avea asupra sănătății. Rinita alergică însoțită de strănuturi, dermatită atopică, mâncărimile oculare și nazale sunt doar câteva dintre
Simti ca ti-e frig mereu? 4 probleme de sanatate de care ai putea suferi Simti ca ti-e frig mereu? 4 probleme de sanatate de care ai putea suferi
Daca simti ca iti estef frig chiar si in zilele calduroase, este posibil sa te confrunti cu o problema de sanatate fara sa stii.  Mainile si picioarele reci  Daca simti ca ai picioarele si mainile reci mereu poate fi vorba despre o anemie, deoarece lipsa fierului in sange, principala
Cancerul pulmonar: primele simptome Cancerul pulmonar: primele simptome
Simptomele cancerului pulmonar se pot confunda usor cu cele altor boli respiratorii, cum ar fi emfizemul pulmonar, bronșita și pneumonia. În faza inițială a cancerului pulmonar nu există de obicei simptome prezente, ele apar doar atunci când este într-un