Skip to article

Marimea degetelor de la picioare iti dezvaluie personalitatea

Marimea degetelor de la picioare iti dezvaluie personalitatea
Se spune ca ochii sunt fereastra sufletului, insa daca vrei cu adevarat sa cunosti o persoana, priveste-i picioarele.

Analizarea picioarelor este practicata in China si India de mai bine de cinci mii de ani pentru ca aceste popoare au credinta ca picioarele reprezinta oglinda intregului corp.

Orice leziune a piciorul indica probleme in alta parte a corpului. De exemplu, arcadele piciorului sunt in stransa legatura cu coloana vertebrala, iar o arcada lasata indica probleme in aceasta zona a corpului.

Si in zilele noastre exista numerosi cercetatori care cred ca picioarele spun totul despre sanatatea si personalitatea noastra.

Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa iti dai jos sosetele si sa iti analizezi picioarele. Vei afla daca esti o persoana aventuroasa sau stabila si cum arata viata ta amoroasa.

Iata mai jos ce iti spun picioarele despre tine:

Degetul mare

Daca degetul mare este mult mai lung decat restul degetelor, esti o persoana isteata, cu o gandire creativa. Gasesti intotdeauna solutii ingenioase la problemele cotidiene si esti plina de idei. Pe de alta parte, poti avea dificultati de concentrare si nu poti finaliza usor un proiect.

In schimba, daca degetul este mai mic, acest lucru indica faptul ca esti o persoana care poate face mai multe lucruri deodata. Esti o persoana eficienta, care lucreaza bine si in conditii de stres. Iti folosesti farmecul pentru a-i convinge pe cei din jurul tau de ideile tale.

Al doilea deget

Cu cat este mai lung al doilea deget, cu atat ai mai mai multe calitati de lider. Esti o persoana dinamica si cu idei, insa dorinta ta de a duce la indeplinire sarcinile si proiectele se poate transforma in autoritarism.

Un deget mai mic indica o persoana fericita cu ceea ce are. Pretuiesti armonia si linistea si nu incerci sa iti intimidezi adversarii pentru a obtine beneficii in viata.

Al treilea deget

In cultura chineza, al treilea deget reprezinta energia, vointa si ambitia. Daca este mai lung, atunci esti o persoana foarte activa si plina de resurse, in special in viata profesionala. Cu cat degetul este mai lung, cu atat vei avea o cariera de succes.

Esti o persoana perfectionista, care isi doreste sa obtina cat mai multe lucruri de la viata, prin energie si determinare. In schimb, poti fi o persoana care lasa munca sa ii acapareze intreaga viata si sa uite de distractie, dragoste si familie.

Daca degetul este scurt, esti o persoana care se bucura de placerile vietii. Esti relaxata, iubitoare si nu lasi nimic sa te afecteze.

Al patrulea deget

Un deget lung indica ca esti o persoana pentru care familia joaca un rol extrem de important. Daca insa degetul este curbat, acest lucru indica nefericire in relatiile amoroase.

Chinezii spun despre aceste persoane ca sunt buni ascultatori, iubitori, care sunt extrem de afectate de problemele persoanelor iubite si vor incerca intotdeauna sa le ajute. Din cauza acestor probleme, sanatata ta poate avea de suferit.

Daca degetul este mai scurt, acest lucru indica ca viata de familie are o importanta mai mica pentru tine si iti canalizezi energia spre alte activitati.

Degetul mic

Daca este foarte mic, degetul indica o persoana care fuge de responsabilitati, se plictiseste usor si este in permanenta cautare de noi provocari. Esti o persoana amuzanta, sociabila si spirituala.

Daca iti poti misca degetul mic inseamna ca esti o persoana impulsiva, aventuroasa si fermecatoare.

Autor: Mihaela Rotaru

Articole recomandate

Cum iti poti da seama daca o masca de protectie este buna sau este un fake Cum iti poti da seama daca o masca de protectie este buna sau este un fake
Pentru consumatori este foarte dificil sa isi dea seama daca masca de protectie e care o cumpara este una neconforma sau un fake. Cei care trebuie sa fie foarte atenti la masti sunt agentii economici! In doar o luna, ANPC a scos de la vanzare peste 30 de milioane e masti de portectie.  Pentru
Treci natural peste sindromul premenstrual Treci natural peste sindromul premenstrual
Se estimează că 3 din 4 femei sunt afectate de o anumită formă a sindromului premenstrual la fiecare menstruație. Practic, fiecare femeie prezintă cel puțin un simptom al sindromului premenstrual în decursul vieții, iar vârful de incidență
Cat timp sunt contagiosi bolnavii de COVID Cat timp sunt contagiosi bolnavii de COVID
Persoanele care se infecteaza cu coronavirus sunt contagioase timp de 9 zile de la aparitia simptomelor, arata datele celui mai recent studiu. Aceste rezultate subliniază importanţa autoizolării timp de cel puţin 10 zile. Autorul principal Muge Cevik, de la Universitatea din St
Persoanele vaccinate anti-Covid vor mai fi obligate sa poarte masca? Persoanele vaccinate anti-Covid vor mai fi obligate sa poarte masca?
Persoanele care se vaccineaza impotriva COVID-19 trebuie sa mai poarte masca? Aceasta este una dintre intrebarile pe care si le pun foarte multe persoane dupa ce s-a anuntat ca a fost realizat un vaccin.  Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din România, Valeriu Gheorghita, a
Persoanele vindecate de coronavirus trebuie sa se vaccineze? Persoanele vindecate de coronavirus trebuie sa se vaccineze?
Simin Aysel Florescu, directorul medical al Spitalului Victor Babes, a explicat ce parere are despre vaccinarea anti-Covid, in cadrul unei emisiuni de la Digi24. „E un lucru care nu se știe foarte cert acum”, a spus Simin Aysel Florescu, întrebată dacă mai