Psihologie: 6 vedete care s-au vindecat sufleteste dupa calatorii spirituale

Psihologie: 6 vedete care s-au vindecat sufleteste dupa calatorii spirituale
  calendar_month        
Fiecare persoana simte, cel putin o data in viata, nevoia de a-si regasi linistea interioara, de a cugeta asupra vietii, de a medita si de a gasi puterea pentru a merge mai departe. Este si cazul unor vedete de la noi, care au ales sa se vindece sufleteste cu ajutorul experientelor traite in calatoriile spirituale.

Iata cateva vedete care au ales astfel de calatorii spirituale pentru a-si incarca bateriile cu energie pozitiva.

Sursa foto: agenda.ro

Autor: Laura Galan

77116.jpg


1. Florentina Opris
Florentina Opris a plecat intr-o calatorie spirituala in Tibet, unde se roaga pentru sufletul sotului ei, decedat in urma cu 7 luni. Vedeta se roaga si plange intr-una dintre sacrele manastiri tibetane.

La Institutul de Tibetologie, Florentina incearca sa inteleaga mai bine ce inseamna Karma si Darma si invata ca noi, oamenii, suntem flacara si vant. "Unde este gandul, se afla si energia. Ceea ce gandesti, asta devii", a transmis Florentina Opris.

Sursa foto: click.ro77117.jpg


2. Daniel Buzdugan
Daniel Buzdugan nu este strain de calatoriile spirituale. De curand, el a ajuns pe Muntele Athos, in Grecia, unde alaturi de cativa prieteni s-a relaxat si a ascultat sfaturile intelepte ale calugarilor.

Indragitul om de radio a marturisit ca s-a trezit zilnic la ora 4, a mers la slujbe (inclusiv noaptea) si a tinut post. Daniel Buzdugan ii sfatuieste pe toti barbatii sa ajunga macar o data in viata pe Muntele Athos, "locul cel mai apropiat de Dumnezeu".

Sursa foto: click.ro52785.jpg


3. Andreea Raicu
Andreea Raicu a intreprins vara aceasta o calatorie spirituala in India. Vedeta Prima TV a marturisit ca a invatat o adevarata lectie de viata de la un taximetrist indian, care i-a demonstrat ca fericirea nu se masoara in bani.

Uneori "uitam sa ne bucuram pentru ce avem si suferim dupa ce nu avem", a marturisit Andreea Raicu dupa experienta din India.

Sursa foto: Libertatea.ro77118.jpg


4. Rita Muresan
La inceputul acestui an, Rita Muresan a fost sa-si caute pacea sufleteasca la John Of God, un celebru tamaduitor din Brazilia, despre care se spune ca trateaza orice afectiune. Rita sustine ca nu s-a dus la vraci ca sa-si trateze corpul, ci sufletul.

Cei doi nu au vorbit, ci s-au inteles telepatic. Dupa aceasta experienta spirituala, Rita a dezvaluit ca i-ar placea sa scrie un jurnal care sa se numeasca "Ziua in care care m-am intalnit cu Dumnezeu".77115.jpg

5. Mihaela Tatu
Mihaela Tatu s-a alaturat si ea vedetelor care intreprind calatorii spirituale pentru a-si regasi linistea interioara. Vara aceasta, Mihaela a parcurs El Camino, un traseu care trece aproape prin toate Europa. Ea a parcurs peste 800 de kilometri mergand pe jos, pe parcursul a 6 saptamani.

Mihaela a ramas placut impresioanata de energia cu care s-a intors din aceasta calatorie spirituala si marturiseste ca a avut ocazia sa se confrunte cu ea insasi, cu temerile si cu puterile ei.

Sursa foto: Libertatea.ro77114.jpg

6. Iulia Vantur
Iulia Vantur se declara indragostita de India, insa nu atat de obiectivele turistice si de peisaje, cat de partea spirituala a acestei tari.

Vedeta TV a marturisit ca a intalnit oameni foarte saraci, dar fericiti, care respecta valorile cu adevarat importante. "India este locul in care sufletul meu si-a gasit pacea, s-a hranit cu frumos", a dezvaluit Iulia Vantur.
Recomandari