Skip to article

Psihologie pe intelesul tau, cu Mihaela Oancea: Dependenta de substante (alcool, droguri)

Psihologie pe intelesul tau, cu Mihaela Oancea: Dependenta de substante (alcool, droguri)
Cu totii ne confruntam cu situatii dificile in viata de zi cu zi pe care incercam sa le gestionam cat de bine putem. In general, cand oamenii iau decizii sau descopera solutii, acestea sunt cele mai bune pe care le pot gasi in acel moment, in contextul dat, cu experienta acumulata.

Adesea, privind in urma, ne putem gandi ca am fi facut altfel, ca nu a fost cea mai buna solutie sau decizie. Ceea ce uitam este ca, in acel moment, nu aveam experienta si cunostintele pe care le avem in momentul in care privim in urma, explica pentru Ziare.com psihoterapeutul Mihaela Oancea.

Citeste mai multe despre Psihologie pe intelesul tau, cu Mihaela Oancea: Dependenta de substante (alcool, droguri) pe ziare.com .

Sursa articol: Ziare.com

Articole recomandate

Psihologie pe intelesul tau, cu Mihaela Oancea: Despre timiditate Psihologie pe intelesul tau, cu Mihaela Oancea: Despre timiditate
Cu totii avem, uneori, o doza de timiditate in diverse situatii care implica interactiune si contact social, mai ales in situatiile noi, cu care nu ne-am mai confruntat.Ce ne "spune" acesta timiditate?Pe scurt, timiditatea ne "spune" intr-o prima etapa ca este probabil sa nu ne descurcam, ca este