Skip to article

Ingrijiti-va sanatatea cu produse Tiens precum Cordyceps Tiens

Nu există zi în care să nu ne gândim la sănătatea noastră și la cum să avem grijă de ea. Nimic nu este mai important decât sănătatea, căci fără sănătate nu avem nimic. Așadar, suntem mereu în căutare de soluții ideale pentru îngrijirea sănătății.

Dintre aceste soluții ideale fac parte și produsele Tiens precum Cordyceps Tiens, pe care le găsim în magazinul online tianshi-tiens.ro.

Produsele Tiens sunt create de cei din cadrul companiei Tianshi și sunt suplimente naturale de calitate superioară. Acestea sunt concepute ținând cont de înțelepciunea filosofiei chineze cu privire la îngrijirea sănătății.

Fiind foarte bine echilibrate energetic (Yin-Yang), produsele Tiens pot fi folosite ca adjuvante în foarte multe afecțiuni.

Aceste suplimente alimentare sunt o combinație de vitamine, antioxidanți naturali, minerale și alte materiale active biologic, și sprijină celulele organismului în procesul de recăpătare a funcțiilor normale.

Produsele Tiens au la bază o tehnologie care le permite să acționeze în toate locurile organismului. Ele detoxifică organismul și contribuie la eliminarea cauzei care conduce la apariția diverselor simptome.

Dacă, de exemplu, doriți să vă detoxifiați organismul și să eliminați radicalii liberi puteți lua folosi ceaiuri antilipemice, chitosan și digest natural.

Dacă vreți să vă echilibrați organismul puteți folosi produse Tiens care conțin vitamine, acizi grași nesaturați, aminoacizi.

Dacă vreți să vă îmbunătățiți circulația sanguină și să vă protejați sănătatea pulmonară și cardiovasculară, puteți lua Cordyceps, o ciupercă cu efecte benefice în cazul unor astfel de probleme.

Acest produs cu efecte antioxidante este un supliment alimentar pe care îl puteți utiliza dacă suferiți de boli renale cronice, cardiace și pulmonare. De asemenea, are efect antitumoral puternic și poate fi folosit în paralel cu terapii precum chimioterapie, radioterapie, citostatice etc.

Odată administrat, Cordyceps reglează imunitatea fiind imunoregulator și contribuie la echilibrarea funcțiilor Yin și Yang ale organismului.

Fiind antibiotic natural, are acțiune bacteriostatică asupra streptococilor, stafilococului auriu, virușilor, agenților patogeni.

Are și efect antiinflamator, acesta fiind mai mare sau egal cu cel al hidrocortizonului.

Îmbunătățește starea organului afectat, stimulează activitatea leucocitelor și contribuie la reducerea acțiunii nocive a radioterapiei.

Dilată lent și îndelung vasele sanguine, permițând îmbunătățirea aprovizionării cu sânge a mușchilor cardiaci și a altor organe, care joacă un rol important în preîntâmpinarea apariției trombozei, ischemiei cardiace, infarctului miocardic, bolilor de ficat, rinichi, plâmâni etc.

Odată administrat combate oboseala și crește capacitatea fizică a organismului. Are și efecte antioxidante.

Reduce nivelul colesterolului din organism, reglează nivelul calciului și al fosforului în sânge etc.

De asemenea, contribuie la eliminarea substanțelor toxice din organism și a celor nocive din medicamente.

Prin folosirea sa se va regla funcția ficatului, plămânilor, rinichilor iar celulele afectate se vor reface și virușii din celulele hepatice vor fi distruși. De asemenea, se va regla și nivelul trombocitelor în sânge.

Cordyceps poate fi luat dacă suferiți de bronșită, astm bronșic, pneumonie, stenocardie, tromboze etc., întrucât este un adjuvant foarte bun în cazul bolilor respiratorii.

Este o soluție optimă și pentru bolile cardiovasculare și ale vaselor de sânge. În caz de ischemie cardiacă, stenocardie, tromboze, poate fi, de asemenea, un bun adjuvant.

Dacă urinați des, suferiți de cistită, colică renală, pielonefrită, faceți dializă etc., Cordyceps vă poate ajuta în ameliorarea acestor probleme de sănătate.

Având efect anticancerigen este o soluție optimă în caz de tumori maligne la diferite organe. Îmbunătățește funcția organului afectat și suprimă principalul focar al tumorii. Totodată, elimină efectele negative ale ședințelor de chimioterapie și radioterapie.

Acest supliment alimentar nu trebuie ignorat nici în caz de hepatită sau profilaxia cirozei hepatice, deoarece îmbunătățește schimburile în hepatocistite.

După cum puteți observa, Cordyceps are efecte benefice în cazul multor afecțiuni. Prin urmare, este indicat să îl achiziționați pentru a vă îngriji sănătatea așa cum se cuvine. În plus, prin administrarea sa vă veți întări sistemul imunitar și veți da o șansă organismului de a lupta contra diferitelor boli ale sângelui (anemii, boala Verlgof, leucoze etc.), intoxicațiilor chimice.

În plus, acest supliment alimentar are un rol important în reducerea reacției de respingere a organismului a unor organe noi, atunci când are loc un transplant de organe.

Cordyceps face parte dintre produsele Tiens care, datorită faptului că sunt naturale,nu au contraindicații și sunt asimilate foarte ușor de organism. Având în vedere că nu conțin hormoni și stimulatori nu dau dependență. Ele acționează la nivel celular și restabilesc vitalitatea și echilibrul organismului.

Produsele Tiens pot fi folosite de persoane de orice vârstă, neavând efecte secundare. În plus, efectele lor benefice sunt îndelungate.

Așadar, dacă vă doriți să vă îngrijiți organismul, faceți comandă de Cordyceps Tiens și bucurați-vă de sănătate.

Articole recomandate

5 afectiuni anuntate de foamea excesiva 5 afectiuni anuntate de foamea excesiva
Un apetit crescut poate fi un raspuns fiziologic normal in anumite situatii: la copiii sau adolescentii aflati in perioada de crestere, la personele care depun efort fizic sau in timpul schimbarilor hormonale cauzate de ciclul menstrual. Insa in unele cazuri, senzatia constanta de foame poate fi
8 lucruri pe care nu le stii despre sanatatea femeilor 8 lucruri pe care nu le stii despre sanatatea femeilor
Luna femeii vine cu o serie de surprize pentru utilizatoarele Docbook. Astfel, până la sfârşitul lui martie, toate pacientele vor beneficia de reduceri de până la 50% la consultații ginecologice, dermatologice, și la mamografii în clinicile partenere :
Suferi de gastrita? Iata cel mai bun remediu natural care vindeca aceasta afectiune Suferi de gastrita? Iata cel mai bun remediu natural care vindeca aceasta afectiune
Gastrita este una dintre cele mai frecvente afectiuni din ultimii ani. Pe langa tratamentele medicamentoase, gastrita poate fi tratata si cu ajutorul remediilor naturale. Printre cele mai cunoscute si eficiente tratatemente naturiste se numara lichiorul de caise. Acesta se prepara foarte usor, iar
Cei mai mari 6 factori de stres pentru femeile din Romania Cei mai mari 6 factori de stres pentru femeile din Romania
Stresul poate fi foarte nociv pentru orice persoana, femeie sau barbat. Efectele adverse pe care acesta le provoaca pe termen lung sunt atat de natura psihica, prin cazuri de depresie, dar si de natura medicala, prin probleme cardiace sau de circulatie a sangelui. Iar stresul nu i-a ocolit pe
Analize medicale obligatorii, pentru o femeie responsabila Analize medicale obligatorii, pentru o femeie responsabila
Sanatatea este cel mai de pret lucru. Iar pentru a te asigura ca organismul tau functioneaza normal, este recomandat sa faci cu regularitate o serie de teste si analize medicale. Orice afectiune se trateaza cu mult mai multa usurinta daca este depistata in stare incipienta "> in stare incipienta .