Skip to article

Ingrijiti-va sanatatea cu produse Tiens precum Cordyceps Tiens

Ingrijiti-va sanatatea cu produse Tiens precum Cordyceps Tiens
Nu există zi în care să nu ne gândim la sănătatea noastră și la cum să avem grijă de ea. Nimic nu este mai important decât sănătatea, căci fără sănătate nu avem nimic. Așadar, suntem mereu în căutare de soluții ideale pentru îngrijirea sănătății.

Dintre aceste soluții ideale fac parte și produsele Tiens precum Cordyceps Tiens, pe care le găsim în magazinul online tianshi-tiens.ro.

Produsele Tiens sunt create de cei din cadrul companiei Tianshi și sunt suplimente naturale de calitate superioară. Acestea sunt concepute ținând cont de înțelepciunea filosofiei chineze cu privire la îngrijirea sănătății.

Fiind foarte bine echilibrate energetic (Yin-Yang), produsele Tiens pot fi folosite ca adjuvante în foarte multe afecțiuni.

Aceste suplimente alimentare sunt o combinație de vitamine, antioxidanți naturali, minerale și alte materiale active biologic, și sprijină celulele organismului în procesul de recăpătare a funcțiilor normale.

Produsele Tiens au la bază o tehnologie care le permite să acționeze în toate locurile organismului. Ele detoxifică organismul și contribuie la eliminarea cauzei care conduce la apariția diverselor simptome.

Dacă, de exemplu, doriți să vă detoxifiați organismul și să eliminați radicalii liberi puteți lua folosi ceaiuri antilipemice, chitosan și digest natural.

Dacă vreți să vă echilibrați organismul puteți folosi produse Tiens care conțin vitamine, acizi grași nesaturați, aminoacizi.

Dacă vreți să vă îmbunătățiți circulația sanguină și să vă protejați sănătatea pulmonară și cardiovasculară, puteți lua Cordyceps, o ciupercă cu efecte benefice în cazul unor astfel de probleme.

Acest produs cu efecte antioxidante este un supliment alimentar pe care îl puteți utiliza dacă suferiți de boli renale cronice, cardiace și pulmonare. De asemenea, are efect antitumoral puternic și poate fi folosit în paralel cu terapii precum chimioterapie, radioterapie, citostatice etc.

Odată administrat, Cordyceps reglează imunitatea fiind imunoregulator și contribuie la echilibrarea funcțiilor Yin și Yang ale organismului.

Fiind antibiotic natural, are acțiune bacteriostatică asupra streptococilor, stafilococului auriu, virușilor, agenților patogeni.

Are și efect antiinflamator, acesta fiind mai mare sau egal cu cel al hidrocortizonului.

Îmbunătățește starea organului afectat, stimulează activitatea leucocitelor și contribuie la reducerea acțiunii nocive a radioterapiei.

Dilată lent și îndelung vasele sanguine, permițând îmbunătățirea aprovizionării cu sânge a mușchilor cardiaci și a altor organe, care joacă un rol important în preîntâmpinarea apariției trombozei, ischemiei cardiace, infarctului miocardic, bolilor de ficat, rinichi, plâmâni etc.

Odată administrat combate oboseala și crește capacitatea fizică a organismului. Are și efecte antioxidante.

Reduce nivelul colesterolului din organism, reglează nivelul calciului și al fosforului în sânge etc.

De asemenea, contribuie la eliminarea substanțelor toxice din organism și a celor nocive din medicamente.

Prin folosirea sa se va regla funcția ficatului, plămânilor, rinichilor iar celulele afectate se vor reface și virușii din celulele hepatice vor fi distruși. De asemenea, se va regla și nivelul trombocitelor în sânge.

Cordyceps poate fi luat dacă suferiți de bronșită, astm bronșic, pneumonie, stenocardie, tromboze etc., întrucât este un adjuvant foarte bun în cazul bolilor respiratorii.

Este o soluție optimă și pentru bolile cardiovasculare și ale vaselor de sânge. În caz de ischemie cardiacă, stenocardie, tromboze, poate fi, de asemenea, un bun adjuvant.

Dacă urinați des, suferiți de cistită, colică renală, pielonefrită, faceți dializă etc., Cordyceps vă poate ajuta în ameliorarea acestor probleme de sănătate.

Având efect anticancerigen este o soluție optimă în caz de tumori maligne la diferite organe. Îmbunătățește funcția organului afectat și suprimă principalul focar al tumorii. Totodată, elimină efectele negative ale ședințelor de chimioterapie și radioterapie.

Acest supliment alimentar nu trebuie ignorat nici în caz de hepatită sau profilaxia cirozei hepatice, deoarece îmbunătățește schimburile în hepatocistite.

După cum puteți observa, Cordyceps are efecte benefice în cazul multor afecțiuni. Prin urmare, este indicat să îl achiziționați pentru a vă îngriji sănătatea așa cum se cuvine. În plus, prin administrarea sa vă veți întări sistemul imunitar și veți da o șansă organismului de a lupta contra diferitelor boli ale sângelui (anemii, boala Verlgof, leucoze etc.), intoxicațiilor chimice.

În plus, acest supliment alimentar are un rol important în reducerea reacției de respingere a organismului a unor organe noi, atunci când are loc un transplant de organe.

Cordyceps face parte dintre produsele Tiens care, datorită faptului că sunt naturale,nu au contraindicații și sunt asimilate foarte ușor de organism. Având în vedere că nu conțin hormoni și stimulatori nu dau dependență. Ele acționează la nivel celular și restabilesc vitalitatea și echilibrul organismului.

Produsele Tiens pot fi folosite de persoane de orice vârstă, neavând efecte secundare. În plus, efectele lor benefice sunt îndelungate.

Așadar, dacă vă doriți să vă îngrijiți organismul, faceți comandă de Cordyceps Tiens și bucurați-vă de sănătate.

Articole recomandate

Cum iti dai seama ca esti infectat cu virusul West Nile. Medicul Virgil Musta a explicat simptomele Cum iti dai seama ca esti infectat cu virusul West Nile. Medicul Virgil Musta a explicat simptomele
Autoritatile au anuntat clar ca in Capitala exista tantari purtatori ai virusului West Nile. Pentru ca foarte multe persoane sunt deja in panica, medicul Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a explicat care sunt simptomele ce pot aparea in urma infectiei cu
Ce nu stiai despre stomatologie si merita sa stii Ce nu stiai despre stomatologie si merita sa stii
Medicii stomatologi practica una dintre cele mai vechi specializari medicale din lume. In Italia este expus un dinte care a fost curatat partial cu un instrument de silex, ce dateaza de peste 14.000 de ani si care este considerat ca fiind cea mai veche lucrare stomatologica cunoscuta, in timp ce
Medicul Virgil Musta, avertisment. Ce trebuie sa faci imediat daca esti muscat de o capusa Medicul Virgil Musta, avertisment. Ce trebuie sa faci imediat daca esti muscat de o capusa
Medicul Virgul Musta atrage atentia ca in ultimele saptamani au ajuns la spital foarte multe persoane muscate de capuse. Seful sectiei de Boli Infectioase din Timisoara avertizeaza ca acestea sunt foarte periculoase si a explicat ce trebuie sa faci imediat ce ai fost muscat de o capusa. 
8 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre alimentatia fara gluten 8 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre alimentatia fara gluten
Cu toate că doar 1% din populaţia globului suferă de boala celiacă, se pare că aproape 30% dintre oameni încearcă să evite glutenul. Dacă la început erau disponibile puţine alimente şi produse fără gluten, şi mai puţine
Spirulina, ajutorul perfect pentru intarirea imunitatii Spirulina, ajutorul perfect pentru intarirea imunitatii
In ce forma poate fi gasita spirulina? Sanatatea este unul dintre cele mai importante aspecte din viata unui om, motiv pentru care trebuie avut tot timpul in vedere. Din fericire, in ultima perioada, oamenii sunt tot mai preocupati de acest aspect, incercand sa aiba o viata activa si sa consume