Skip to article

10 alimente care ard rapid grasimile. Slabesti mancand pe saturate

Se spune ca suntem ceea ce mancam. Asadar, un consum exagerat de mancaruri grase, cu multe calorii favorizeaza depunerea de kilograme nedorite. Insa daca avem grija sa includem in alimentatia zilnica alimente sanatoase, care ajuta la arderea grasimilor, atunci vom avea un trup de fotomodel. Iata despre ce alimente este vorba:

Merele

Cu numai 52 de calorii la 100 de grame, marul este un fruct ideal pe care poti sa il mananci cat mai des. Este si o sursa importanta de vitaminele A si C, dar si de magneziu.

Fructele de padure

Fructele de padure sunt placute la gust, abunda in vitamine si minerale, contin antioxidanti care lupta cu radicalii liberi si previn aparitia kilogramelor in plus.

Broccoli
O leguma care nu ingrasa si este si iti aduce si un aport importan de substante nutritive este broccoli. Contine acid alfa lipoic, o substanta care stimuleaza arderile.

Varza

O cura cu varza este de ajutor pentru mentinerea siluetei, pentru ca ajuta la eliminarea toxinelor din corp. In plus, varza contine magneziu, fier si calciu, minerale care mentin sanatatea oaselor, previn anemia si iti dau o stare de bine.

Conopida

Saraca in calorii, dar bogata in vitamine si minerale, conopida este o leguma prietenoasa cu silueta. Ajuta la detoxifierea organismului si previne acumularea grasimilor, mai ales in zona abdomenului.

Spanacul

Pe lisat alimentelor minune pentru slabit, care topesc grasimile, se numara si spanacul. Datorita aminoacizilor pe care ii contine, spanacul accelereaza metabolismul, grabind astfel arderile.

Kale

Varza Kale, care face parte din familia cruciferelor, alaturi de varza si conopida, este un alt aliat de baza al siluetei tale. Ajuta digestia, fiind bogata in fibre alimentare, contine fier, iar caloriile sunt in numar de 30, la 100 de grame.

Salata verde

Ca sa scai de depozitele de grasime de pe abdomen, de ajutor este salata verde. Are un continut de numai 17 calorii la 100 de grame!

Perele

Bogate in fibre, perele sunt ideale daca vrei sa slabesti, pentru ca stimuleaza digestia. Au si un continut caloric scazut.

Sfecla rosie

Recunoscuta pentru beneficiile pe care le aduce persoanelor care sufera de anemie, varza rosie este ideala si pentru mentinerea siluetei. Contine antioxidanti, calciu, magneziu, zinc, fier, vitaminele K, A si C.

Toate aceste legume si fructe au si un indice glicemic scazut.


Articole recomandate

8 lucruri pe care le faci zilnic si te strezeaza la maximum, fara sa stii 8 lucruri pe care le faci zilnic si te strezeaza la maximum, fara sa stii
Stresul face parte din viata noastra. E pretutindeni si atat de mult incat a devenit ceva obisnuit. Nici nu te mai mira faptul ca esti stresat. Ceea ce nu stii este ca te sabotezi singur. Iata care sunt obiceiurile care te streseaza la maximum si nici macar nu-ti dai seama de asta. 1. Nu razi Daca
Zahar sau miere? Doctorul raspunde Zahar sau miere? Doctorul raspunde
Zahărul și mierea sunt două ingrediente pe care le folosim pentru a îndulci preparatele zilnic, dar care dintre cele două alternative este mai benefică pentru organism? Un expert în nutriție, Dr. Keith Kantor, a raspuns. la intrebarea "zahar sau miere: care
8 lucruri incredibile pe care le face corpul uman 8 lucruri incredibile pe care le face corpul uman
Corpul uman este un mecanism atat de bine pus la punct incat este pur si simplu uimitor. Iata 8 lucruri incredibile pe care le face corpul uman fara ca tu sa-ti dai seama: 1. Stranutul depaseste 160 km/h, iar tusea 97km/h Iata un motiv in plus sa tii mana la gura atunci cand stranuti sau tusesti.
Daca observi aceste linii pe carnea de pui, nu o consuma. Afla motivul Daca observi aceste linii pe carnea de pui, nu o consuma. Afla motivul
Carnea de pui este una dintre cele mai consumate. Din acest motiv, cercetatorii au facut numeroase analize pentru a determina ce tipuri de carne de pui sunt mai sanatoase.  Potrivit „ Compassion in World Farming ”, carnea de pui cruda care prezinta linii albe pe ea nu este
Sfecla rosie, efecte negative. Cine nu o poate consuma Sfecla rosie, efecte negative. Cine nu o poate consuma
Sfecla rosie este una dintre legumele cu numeroase beneficii pentru sanatate. Bogata in vitamine si minerale, sfecla rosie imbunatateste sanatatea inimii si sistemul circulator, scade colesterolul si tensiunea arteriala.  Cu toate acestea, sfecla rosie are si efecte negative asupra sanatatii,
Link-uri recomandate:designer interior onlinedesigner interior bucurestinikydecor.romobilier living preturiclassic interior design
Acest site foloseste Cookie-uri.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi caracteristici specifice retelelor sociale si pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, impartasim informatii despre felul in care ne utilizati site-ul, cu partenerii nostri de pe retelele sociale, de publicitate si de statistica in conformitate cu Politica de confidentialitate. Va puteti administra preferintele in Setari cookie.
Ele.ro iti recomanda