Skip to article

Andreea Raicu te invita pe 11 noiembrie la Conferinta Traieste Frumos: Nutritie constienta

Andreea Raicu te invita pe 11 noiembrie la Conferinta Traieste Frumos: Nutritie constienta
Andreea Raicu te invita pe 11 noiembrie la Conferinta Traieste Frumos: Nutritie constienta. Despre nutritie si alimentatie vor vorbi, alaturi de ea, cei 2 invitati speciali, reputate personalitati in domeniu, Dr.Nirdosh Kohra si Chef Dhyan Gulistan.

Pe 11 noiembrie de la ora 18.30, la Libraria Bastilia din Bucuresti va avea loc cea de a doua intalnire din seria Conferintelor Traieste Frumos sustinute de Andreea Raicu si invitatii sai. De data aceasta participantii vor vorbi despre nutritie si alimentatie constienta cu Dr.Nirdosh Kohra si Chef Dhyan Gulistan. Inscrierile au inceput aici!

Ce inseamna o nutritie constienta? Inseamna mai mult decat ceea ce mancam, mai mult chiar decat o dieta sanatoasa. Inseamana sa ne daruim lucrurile de care avem nevoie atat in plan fizic, cat si emotional, mental si spiritual. Presupune, de asemenea, o reconectare la propriul nostru corp cu ajutorul meditatiei. Ca urmare, printr-o nutritie sanatoasa si constienta vom ajunge sa ne intelegem mai bine nevoile, vom sti ce ne dorim si ce avem nevoie cu adevarat. Iar in felul acesta vom sti ce sa ne oferim noua insine pentru a ne simti impliniti.
Despre nutritie si alimentatie constienta in contextul implinirii personale

Primul aspect vizat este sanatatea noastra care depinde, intr-o masura uriasa, de ceea ce mancam si de felul in care mancam.
Cu o nutritie constienta vom avea mai multa energie si o minte mai limpede

Un corp sanatos va fi o sursa bogata de energie pentru toate celelalte lucruri pe care dorim sau trebuie sa le facem zi de zi. Cu siguranta vi se intampla adesea sa aveti dorinta de a face ceva, dar va lipseste forta necesara, asa ca abandonati, creandu-va astfel frustrari. O dieta sanatoasa nu e destul, o nutritie sanatoasa si constienta insa va da energia de care aveti nevoie pentru a va schimba viata, pentru a gandi mai limpede. Iar lucrurile vin inlantuite; asa ca de aici pornesc aspectele pozitive ce culmineaza cu succesul social si profesional.

Pur si simplu corpul, mintea si spiritul nostru vor fi hranite cu ceea ce au ele nevoie pentru a fi in armonie. Mancand constient, vom avea o sanatate mai buna, vom fi mai relaxate si corpul nostru se va vindeca mai usor.

Dintre subiectele de discutie din cadrul Conferintei Traieste Frumos - Nutritie constienta

1. Cum sa ne reconectam cu corpul si sa ni-l transformam in ghid.

2. Cum sa devenim mai constienti de ceea ce mancam si sa invatam despre proprietatile nutritive si energetice ale hranei.

3. Ce se intampla cu hrana in functie de diferite metode de preparare.

4. In ce fel hrana pe care o mancam ne afecteaza corpul, mintea si emotiile si ce anume mancam pentru a ne imbunatatii sanatatea fizica, emotionala, mental si spirituala.

5. Cum sa ne bucuram de ceea ce mancam, sa avem o sanatate de fier, sa aratam bine, sa ne simtim vii si sa fim vibranti.

6. Informatii stiintifice despre super alimente, toxine, antioxidanti si detoxifiere.

7. Cum sa devenim constienti de obiceiurile alimentare si dependente. Invatam trucuri simple si practice.

8. Cum sa echilibram starea acid/alcalina a corpului

Andreea Raicu va va impartasi propriile experiente cu dieta sanatoasa. Si felul in care a ajuns sa fie interesata de informatiile despre nutritie si alimentatie constienta. Alaturi de ea vor fi 2 specialisti reputati din domeniu: Dr.Nirdosh Kohra si Chef Dhyan Gulistan.

Dr. Nirdosh Kohra s-a nascut in Mexic si a absolvit Universitatea de Medicina Anahuac din Mexic. Utilizeaza in practica sa diverse metode din medicina holistica, precum TBM - Echilibrarea Neurosomatica, GNM (Dr. Hamer's German New Medicine), Dialogul Transomatic, Nutritia, Meditatia si metode stravechi de vindecare corp-minte, integrand abordarea vestica si estica de vindecare. Ofera sesiuni individuale pentru a descoperi sursa si solutia pentru orice simptom sau afectiune medicala. Co-fondator al Academiei de Nutritie Constienta (2007) in Mexic si Grecia. Faciliteaza in toata lumea workshopuri de Nutritie Constienta, de Meditatie Activa, terapii meditative si are cabinet de practica a Medicinii Holistice in Mexic si Grecia.

Chef Dhyan Gulistan S-a nascut in Grecia. Este Gourmet Raw Food Chef si Instructor in Stiinta Nutritiei Raw Food. Co-fondator al Academiei de Nutritie Constienta (2007) in Mexic si Grecia. Meditatia este o parte esentiala a vietii si activitatii sale profesionale. Faciliteaza workshopuri de meditatie active si Terapii Meditative, sesiuni individuale, precum si de Nutritie Constienta si Preparare de Raw Food in diverse tari ale globului.

Cei interesati de informatii despre nutritie si alimentatie constienta se pot inscrie aici la Conferinta Traieste Frumos! Locurile sunt limitate.

Articole recomandate

Tusea seaca: remedii naturale Tusea seaca: remedii naturale
Tusea este o actiune reflexa comuna care apare atunci cand mucusul se scurge in caile respiratorii. Conform unui studiu din 2015 publicat in Lung India, tusea poate fi un semn de avertizare pentru mai multe boli respiratorii si non-respiratorii si este unul dintre cele mai frecvente motive pentru
De ce sapunul distruge coronavirusul? De ce sapunul distruge coronavirusul?
Spalati-va pe maini, aceasta este fraza pe care o auzim neincetat in aceste zile, in plina pandemie de coronavirus. Potrivit specialistilor, principala arma de aparare contra infectiei cu coronavirus este spalatul pe maini cu apa si cu sapun. Acest gest banal este cea mai buna strategie de
De ce a 8-a zi este critica pentru pacientii cu coronavirus De ce a 8-a zi este critica pentru pacientii cu coronavirus
A opta zi de boala (de cand apar primele simptome) pare a fi una critica pentru pacientii cu coronavirus. Majoritatea se recupereaza si dupa cateva zile sunt externati, insa intre 15% si 20% dintre ei sufera o inflamatie puternica a plamanilor, iar starea lor se inrautateste si ajung la Terapie
Cum scazi febra rapid. Cea mai sigura metoda Cum scazi febra rapid. Cea mai sigura metoda
Febra este o reactie normala a corpului si arata ca organismul nostru lupta cu o infectie. Pentru a evita complicatiile, febra trebuie scazuta in cazul in care depaseste 39 de grade Celsius. Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase "Matei Bals" a dezvaluit care
Eucaliptul: beneficii pentru aparatul respirator Eucaliptul: beneficii pentru aparatul respirator
Eucaliptul este o planta medicinala recomandata in cazul bolilor care afecteaza tractul respirator, cum ar fi gripa, astmul sau racelile. Exista mai mult de 700 de specii din acest copac, originar din Australia si Tasmania, care este distribuit in toate partile lumii. Datorita capacitatii sale mari