Skip to article

Copilul tau, in sarcina Wellborn! Mamicile care aleg sa efectueze procedura FIV la Wellborn pot primi, prin tragere la sorti, un pachet GRATUIT de urmarire sarcina si nastere

Auzim tot mai multe istorisiri ale viitorilor parinti referitoare la imposibilitatea de a aduce pe lume un copil. Iar durerea este cu atat mai mare cu cat se vorbeste despre tehnologii medicale avansate si despre studii de specialitate care ar trebui sa ofere sanse reale.

In Romania, mai exact in Bucuresti, primul Spital de Fertilitate si Medicina Materno Fetala, Wellborn, vine in sprijinul cuplurilor prin campanii dedicate si prin solutii personalizate, reusind sa transforme vise in realitate.

Cum?

Considerat un real reper al sanatatii si sansei la viata, primul Spital de Fertilitate si Medicina materno-fetala din Romania, Wellborn, face inca un pas important spre sprijinirea viitorilor parinti in a aduce pe lume copii sanatosi in centre medicale ultraspecializate, sub atenta indrumare a medicilor. In acest sens, cuplurile care aleg sa efectueze proceduri de fertilizare in vitro (FIV) in Spitalul Wellborn se inscriu in cursa pentru castigarea unui pachet complet de monitorizare a sarcinii si o nastere.

O campanie de sustinere a vietii, cat pentru toti viitorii parinti

Pachetul de urmarire a sarcinii si nasterea propriu-zisa include analize medicale uzuale recomandate pe toata perioada sarcinii, consultatii medicale efectuata le medicul curent, ecografii 4D de morfologie fetala - 1 pentru fiecare trimestru de sarcina si nasterea prin cezariana sau naturala cu 3 zile de spitalizare la un spital privat din Bucuresti. Valoarea serviciilor medicale incluse in pachet este de peste 2500 euro!

Cuplurile eligibile sunt acelea care se inscriu pe website-ul Wellborn www.wellborn.ro, conditia esentiala fiind aceea ca acestia sa inceapa procedurile FIV in cadrul spitalului pana in momentul tragerii la sorti. Pentru acele cupluri inscrise care nu au efectuat inca nicio procedura pana in momentul selectiei, exista sansa calificarii la tragerea la sorti planificata in luna viitoare. Mai multe informatii despre campanie pot fi gasite pe pagina dedicata.

"La Spitalul Wellborn, credem in excelenta medicala si in reusita, iar multumirea pacientilor nostri, cifrele care sustin succesul si faptul ca Wellborn este primul Spital dintre cele 10 nominalizate si sprijinite de Ministerul Sanatatii prin finantare pentru procedurile FIV si embriotransfer valideaza eforturile noastre constante de a fi cei mai buni pe segmentul fertilizarii si medicinei materno-fetale in Romania. De aceea, pentru fiecare dintre cazurile pe care le coordonam, ne angajam sa identificam o solutie personalizata fiecarui caz si sa transformam visele in realitate, oferind tot sprijinul medical, toata expertiza acumulata prin mii de cazuri solutionate cu succes.", dr. Silviu Predoi, Manager Spital Wellborn.

Cuplurile care doresc sa se inscrie in competitie sunt rugate sa completeze formularul de aici. Mai multe detalii despre campanie pot fi gasite in cadrul www.wellborn.ro sau pe pagina de Facebook a Spitalului.

In vederea efectuarii programarilor, pacientii pot suna la numerele de telefon 0319105 sau 031 425 11 15 sau puteti sa scrieti pe adresa de e-mail office@wellborn.ro.

Articole recomandate

5 lucruri pe care sa le faci pentru sanatatea ta in 2020 5 lucruri pe care sa le faci pentru sanatatea ta in 2020
Între deadline-uri strânse la serviciu și ședințe cu părinții, încercarea de a găti sănătos pentru familie și toate celelalte sarcini pe care ni le asumăm ca femei, uităm adesea de noi și de sănătatea noastră.
Cum se transmite, de fapt, coronavirusul Cum se transmite, de fapt, coronavirusul
Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a facut noi precizari despre modul in care se transmite coronavirusul.  Noul coronavirus nu se transmite prin atingere, ci prin intermediul secreţiilor respiratorii, precizând că nu există niciun fel de
Ce nu stiai despre impantul dentar Ce nu stiai despre impantul dentar
Multi se sperie cand aud ca au nevoie de un implant dentar. Din cauza procedurii, ce pare complicata si dureroasa, dar si a costurilor. Medicii stomatologi spun insa ca este cea mai buna varianta pentru a avea o dantura impecabila, dar mai ales complet functionala. Cateva mituri spulberate vizavi
Doctor Amalia Anghel - Melanomul: cancerul care se ascunde intr-o alunita Doctor Amalia Anghel - Melanomul: cancerul care se ascunde intr-o alunita
Mulți dintre noi, am auzit de el, dar puţini știm exact ce reprezintă. Melanomul este cel mai agresiv cancer cutanat. Produce aproximativ 90% din decesele cauzate de  tumorile pielii. Acesta nu afectează doar pielea sau anexele ei (unghiile), ci și alte organe,
8 SUPER-ALIMENTE pentru cresterea ENERGIEI. Iata cum sa le folosesti! 8 SUPER-ALIMENTE pentru cresterea ENERGIEI. Iata cum sa le folosesti!
Fructele si legumele sunt excelente surse de nutrienti, vitamine, minerale, antioxidanti. Multi dintre acesti nutrienti sunt binecunoscuti pentru efectele lor asupra sanatatii umane. Dintre toate  fructele si legumele, exista 8 super-alimente care contribuie atat la cresterea nivelului de