Diabetegen, crema dermato-cosmetica destinata tratarii ranilor piciorului diabetic, s-a lansat in Romania

Diabetegen, crema dermato-cosmetica destinata tratarii ranilor piciorului diabetic, s-a lansat in Romania
  calendar_month   update 12 Mai 2015, ora: 14:55      
Almex Pharma, companie romaneasca care activeaza in domeniul sanatatii aduce in premiera in Romania un produs dermato-cosmetic destinat regenerarii tesuturilor si tratarii piciorului diabetic: Diabetegen.

Diabetegen este un produs dermato-cosmetic unic in Uniunea Europeana. Produs in Polonia, Diabetegen a castigat in 2011, 2012, 2013 si 2014 titlul pentru Produsul Anului, acordat de catre un comitet medical in cadrul Diabetica Expo, cel mai important simpozion din Polonia pe tema diabetului. Diabetegen este singurul produs care a primit o scrisoare de multumire oficiala din partea Asociatiei Poloneze pentru Diabet, pentru impactul semnificativ pe care il are in reducerea numarului de membre amputate ca urmare a sindromului piciorului diabetic.

Combinatia de colostru bovin si argint coloidal face ca Diabetegen sa fie produsul perfect pentru sustinerea tratamentului ranilor piciorului diabetic in timpul procesului de vindecare. Prezenta unor substante adjuvante, cum ar fi alantoina, pantenolul sau vitamina E stimuleaza efectul benefic si, in acelasi timp, faciliteaza vindecarea tesutului epitelial. Colostrul este laptele mamiferelor-femela pentru puii lor secretat in primele 24 pana la 72 de ore de la debutul lactatiei. Elementele continute in colostru nu mai sunt gasite intr-o astfel de concentratie in niciun alt produs natural. Colostruleste o substanta naturala unica, avand cel mai puternic efect de regenerare a corpului uman. Se compune din peste 250 de elemente care au ca functie principala protejarea si regenerarea celulelor din organismul uman.

Observatiile clinice realizate de catre specialistii Institutului National de Diabet, Nutritie si boli Metabolice Prof. Dr. N. Paulescu arata ca produsul Diabetegen are un efect rapid, atat de regenerare a tesutului epitelial in cazul sindromului piciorului diabetic, creand conditii optime pentru vindecarea plagii, cat si de bariera bacteriostatica.

De asemenea, medici specialisti din cadrul Clinicii Regina Maria din Cluj si Centrului de Diabet Cluj recomanda produsul, in urma observatiilor clinice efectuate, si in tratarea ranilor, cicatricilor, escarelor, arsurilor.

Partenerii Diabetegen in Romania sunt: Asociatia Medicala Romana, INDNMB Prof. Dr. N. C. Paulescu, Policlinica Regina Maria Cluj, Centrul de Diabet Cluj, Federatia Asociatiilor Diabeticilor Romania, Asociatia Copiilor Bolnavi de Diabet Sf. Iustin.
In ultimii 30 de ani, numarul persoanelor care sufera de diabet s-a dublat, studiile recente aratand ca 1,7 milioane de romani sufera de diabet, iar alte 3 milioane de persoane risca sa dezvolte boala daca nu iau masuri. Conform datelor Ministerului Sanatatii, in 2014 sunt luati in evidenta sub tratament medicamentos oral 673.099 persoane cu diabet iar 202.271 persoane sunt tratate cu insulina (din care 3.014 copii). De asemenea, datele statistice arata faptul ca mai mult de 10% dintre diabetici sufera de sindromul piciorului diabetic.

Mai multe informatii despre Diabetegen se gasesc pe www.diabetegen.ro.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Lucrand cu Ele
  • person

    "cand ai 10 pasi de facut, 9 pasi sunt jumatatea drumului.(proverb chinez)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right