Intoleranta la gluten? Iata cateva idei de a folosi faina de ovaz bio, fara gluten, de la BioCorner!

Intoleranta la gluten? Iata cateva idei de a folosi faina de ovaz bio, fara gluten, de la BioCorner!
  calendar_month     photo_camerafreepik.com    
Mic dejun, pranz și cina: iata unde poti introduce faina de ovaz fara gluten in dieta ta, alaturi de alte produse de la BioCorner. Afla aici detaliile!

Cum arata lista ta de cumparaturi obisnuita? Ti-ai gandit deja meniul pentru o saptamana, sau preferi sa alegi de pe o zi pe alta ce vei manca? In randurile ce urmeaza, vei afla si putin despre intoleranta la gluten, alaturi de cateva idei de gatit cu faina de ovaz fara gluten pe care oricine le poate incarca, chiar si daca nu este vorba de restrictii culinare.

Despre intoleranta la gluten, o afectiune ascunsa in randul romanilor

Indiferent de stilul tau de viata, cert este ca intoleranta la gluten poate fi o piedica, mai ales in Romania, avand in vedere ca acesta afectiune inca nu este atat de cunoscuta (chiar si in randul restaurantelor). Asadar, multe persoane care sufera de intoleranta la gluten sau care se confrunta cu boala celiaca sunt nevoiti sa gateasca acasa. Din fericire, dieta nu trebuie sa arate atat de diferit: te poti bucura de preparate mult indragite si cu alternativele din gama de produse BioCorner.

Preparate indragite: varianta fara gluten

Odata descoperita, intoleranta la gluten iti fura micile placeri ale vietii: va fi nevoie sa spui adio preparatelor indragite precum pizza, spaghetti, burgeri sau multe altele. Ei bine, din fericire, acum exista din ce in ce mai multe alternative pentru faina bio sanatoasa, care sa fie la fel de buna din punct de vedere nutritional si sa fie la fel de versatila. Asadar, ce poti prepara cu faina de ovaz bio, fara gluten?

- Clatite, cu orice topping-uri vrei tu
- Muffins
- Pizza si burgeri (in aluat)
- Orice poftesti, care contine faina.

Multumita versatilitatii sale, faina de ovaz fara gluten este un bun substituent fainii din grau, indiferent ca e vorba de faina bio sau conventionala - asadar, te poti bucura din nou de toate preparatele preferate, fara sa-ti faci griji ca vei simti disconfortul aferent intolerantei la gluten.

Despre faina de ovaz, pe scurt

Stiai ca faina de ovaz este implicit fara gluten? Asadar, nu trebuie sa cauti neaparat eticheta “fara gluten” atunci cand vine vorba de acest produs.

Precum faina din grau, are proprietatile sale nutritive si diverse beneficii pe care le aduce pe masa. Ovazul este o sursa populara de fibre si proteine, fiind alegerea multor persoane, fie intolerante la gluten sau nu. Avand in vedere valorile nutritionale, faina de ovaz are urmatoarele beneficii asupra sanatatii:

- Imbunatateste digestia
- Scade colesterolul
- Controleaza glicemia
- Scade riscul bolilor cardiovasculare
- Ajuta la slabit
- Imbunatateste aspectul si starea pielii
- Intareste sistemul imunitar

Indiferent ce restrictii si preferinte alimentare ai avea, poti incerca sa introduci faina de ovaz in locul celei din grau pentru a beneficia de o dieta diversificata. In acest fel, vei avea un stil de viata mai sanatos - in plus, faina de ovaz de la BioCorner este si eco-friendly.



Descopera gustul unic al ovazului si foloseste faina de ovaz pentru urmatoarele tale preferate - comand-o chiar acum!

Contact:

Str. George Calinescu nr. 4 (zona Dorobanti)
Str. Erou Iancu Nicolae nr. 102 (zona Pipera)
0737 556 622
0732 115 617
comenzi@biocorner.ro


Recomandari