Skip to article

Obiceiuri rare pe care le au doar femeile inteligente. Iata ce spune stiinta

Mai multe cercetari au aratat care sunt principalele obiceiuri pe care le au oamenii inteligenti. Pe langa citirea unei carti sau practicarea unui sport, persoanele inteligente au cateva ritualuri zilnice mai putin stiute. Iata care sunt acestea:

Beau apa dimineata

Unul dintre obiceiurile persoanelor inteligente este acela ca dimineata, inainte de a baie sau cafea, beau apa. Aceasta este o modalitate de a detoxifica organismul în fiecare dimineață.

Citesc în timp ce iau micul dejun

Indiferent citesc o carte, un ziar sau stiri pe internet, o persoana inteligenta este mereu informata cu tot ceea ce se intampla in lume. Acest obicei ajuta la dezvoltarea culturii generale. 

Beau ceai verde 

Cafeaua poate induce anxietate, de aceea persoanele inteligente preferă să bea ceai verde, așa că se simt calme și fără somn.

Se odihnesc in timpul zilei 

Persoanele inteligente se odihnesc intotdeauna la pranz. Acest obicei le ajuta sa aiba un mintea odihnita si sa aiba o viteza de invatare mai mare. 

Folosesc foarte putin retelele de socializare

Dacă creierul primește în mod constant informații care nu îl stimulează și variază rapid, cum ar fi cel al rețelelor sociale, atenția va fi grav afectată și acest lucru este bine cunoscut persoanelor inteligente, astfel că acestea au stabilit un anumit timp pentru a le folosi.

Fac sport 

Corpul și mintea sunt strâns legate. Starea fizică bună ajută mintea să funcționeze mai bine. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fii în sală de gimnastică ore întregi, ci doar sa faci miscare usoara zilnic, precum plimbari pe jos si urcari de scari sau alergare usoara. 

Se inconjoara de oameni inteligenti

Obiceiurile bune și rele sunt contagioase, astfel încât o persoanele inteligente preferă să se înconjoare de oameni inteligenți pentru a beneficia de cunoștințele lori.

Au întotdeauna un obiectiv pe termen lung

Mulți oameni doresc rezultate imediate, dar puterea reală constă în stabilirea unui plan pentru viitorul tau. Persoanele inteligente cunosc numerele de telefon ale prietenilor și ale familiei Amintirea numerelor de telefon le permite să-și pregătească mintea în mod constant și acest lucru influențează modul de a fi inteligent.

Articole recomandate

5 lucruri pe care sa le faci pentru sanatatea ta in 2020 5 lucruri pe care sa le faci pentru sanatatea ta in 2020
Între deadline-uri strânse la serviciu și ședințe cu părinții, încercarea de a găti sănătos pentru familie și toate celelalte sarcini pe care ni le asumăm ca femei, uităm adesea de noi și de sănătatea noastră.
Cum se transmite, de fapt, coronavirusul Cum se transmite, de fapt, coronavirusul
Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a facut noi precizari despre modul in care se transmite coronavirusul.  Noul coronavirus nu se transmite prin atingere, ci prin intermediul secreţiilor respiratorii, precizând că nu există niciun fel de
Ce nu stiai despre impantul dentar Ce nu stiai despre impantul dentar
Multi se sperie cand aud ca au nevoie de un implant dentar. Din cauza procedurii, ce pare complicata si dureroasa, dar si a costurilor. Medicii stomatologi spun insa ca este cea mai buna varianta pentru a avea o dantura impecabila, dar mai ales complet functionala. Cateva mituri spulberate vizavi
Doctor Amalia Anghel - Melanomul: cancerul care se ascunde intr-o alunita Doctor Amalia Anghel - Melanomul: cancerul care se ascunde intr-o alunita
Mulți dintre noi, am auzit de el, dar puţini știm exact ce reprezintă. Melanomul este cel mai agresiv cancer cutanat. Produce aproximativ 90% din decesele cauzate de  tumorile pielii. Acesta nu afectează doar pielea sau anexele ei (unghiile), ci și alte organe,
8 SUPER-ALIMENTE pentru cresterea ENERGIEI. Iata cum sa le folosesti! 8 SUPER-ALIMENTE pentru cresterea ENERGIEI. Iata cum sa le folosesti!
Fructele si legumele sunt excelente surse de nutrienti, vitamine, minerale, antioxidanti. Multi dintre acesti nutrienti sunt binecunoscuti pentru efectele lor asupra sanatatii umane. Dintre toate  fructele si legumele, exista 8 super-alimente care contribuie atat la cresterea nivelului de