Skip to article

Pericolul de infarct miocardic, crescut de analgezice

Pericolul de infarct miocardic, crescut de analgezice
Daca de fiecare data cand ai dureri recurgi la analgezice, atunci e bine sa stii ca acestea pot provoca batai neregulate ale inimii si chiar infarct miocardic, conform cercetatorilor in domeniu.

Potrivit unui studiu publicat in revista "BMJ Open", cercetatorii olandezi au efectuat un studiu pe 8.423 de persoane cu varsta medie de 69 de ani, scrie Fox News. Subiectii studiului nu aveau probleme ale inimii la inceputul studiului, ritmul lor cardiac fiind unul normal.

Cercetarea a fost facuta de-a lungul a 13 ani, iar 857 de persoane din cele studiate au facut fibrilatie atriala. Expertii au observat ca atunci cand au fost folosite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene, riscul de fibrilatie atriala a crescut cu 80%.

Citeste mai multe despre Pericolul de infarct miocardic, crescut de analgezice pe ziare.com .

Sursa articol: Ziare.com

Articole recomandate

Mama lui Gigi Becali, la un pas de infarct: "Doamne, asta este un blestem" Mama lui Gigi Becali, la un pas de infarct: "Doamne, asta este un blestem"
Mama lui Gigi Becali a fost la un pas de infarct ieri, cand a aflat ca nepotii sai merg la inchisoare.Arestarea fratilor Becali ar fi putut provoca o alta tragedie in familie. Mamei lui Gigi i s-a facut rau cand a aflat sentinta si a realizat ca aproape toata familia ei este dupa gratii. A fost
Carmen Harra a fost la un pas de moarte, dupa ce a facut infarct in avion Carmen Harra a fost la un pas de moarte, dupa ce a facut infarct in avion
Parapsihologul vedetelor, Carmen Harra, a fost la un pas de moarte. In timp ce se afla in avion, in drum spre Los Angeles, a suferit un infarct si a fost dusa de urgenta la spital imediat dupa aterizare.Abia dupa ce i-au fost facute primele investigatii, Carmen Harra a aflat ca suferise un infarct.