Skip to article

Sexsomnia - mit sau realitate?

Sexsomnia - mit sau realitate? Sexsomnia
Pe parcursul timpului s-au descoperit o serie de tulburari medicale serioase care se manifesta in timpul somnului, cum ar fi mersul sau mancatul in timpul unui somn profund.

Sexsomnia este o tulburare medicala serioasa care nu are nicio legatura cu visele erotice, ci cu actul in sine. Asa cum sunt persoane somnambule, asa sunt si persoane care fac sex in somn.

Recent, un barbat din SUA acuzat de viol s-a aparat spunand ca sufera de sexsomnie iar Curtea l-a achitat, stabilind ca barbatul nu era constient in timpul sexului. Familia barbatului a declarat ca acesta sufera de tulburari de somn de la varsta de 25 de ani iar sotia sa fusese una dintre "victimele" sexsomniei.

Sexsomnia este o tulburare medicala grava care apare in special la persoanele care au avut dintotdeauna probleme cu somnul si comportamente ciudate.

Articole recomandate

Florile de salcam: trateaza insomnia, afectiunile genitale si alte boli grave Florile de salcam: trateaza insomnia, afectiunile genitale si alte boli grave
Florile de salcam, deliciul copilariei noastre, cand stateam pana tarziu afara si nici lihnite de foame nu urcam in casa, sunt benefice pentru organismul nostru. Fara sa stim, inca de pe atunci aveam grija de sanatatea noastra si nu ne potoleam doar pofta de dulce cu ele, ci ne intaream si sistemul