Skip to article

Spuneti ADIO problemelor de sanatate cu Stonebreaker si Rheumato

Spuneți ADIO problemelor de sănătate cu Stonebreaker și Rheumato intrând pe site-ul flavonoide.ro și făcând comandă de aceste două produse cu efecte extraordinare asupra sănătății organismului uman.

Stonebreaker este un supliment alimentar produs de compania Vita Crystal, în compoziția căruia există Iarba Chanca piedra- saxifraga (ochii șoricelului), cu efecte hepatonice, antispastice și analgezice extraordinare.

Această plantă împiedică formarea cristalelor de oxalat de calciu (cele mai întâlnite pietre la rinichi). Unele legume și fructe pot fi surse a acestor oxalați de calciu.

Iarba Chanca piedra- saxifraga este folosită de secole pentru eliminarea pietrelor la rinichi și a calculilor biliari. De asemenea, reglează metabolismul, detoxifică rinichii, reduce acidul uric din urină și menține echilibrul organismului.

Acest supliment nutritiv protejează ficatul și echilibrează enzimele hepatice. În plus, odată administrat va reduce tensiunea arterială, stimula secreția biliară și dizolva pietrele la rinichi (eliminarea fiind nedureroasă), prevenind și reapariția lor.

Proprietățile analgezice ale ierbei de chanca sunt de 7 ori mai puternice decât aspirina. Prin urmare, acest produs poate fi luat contra infecțiilor tractului urinar, calculilor renali și biliari și pentru a îmbunătăți funcțiile hepatice.

În cazul în care vreți să vă ameliorați durerile cauzate de artrită sau artroză, achiziționați-vă Rheumato. Acest produs este un supliment nutritiv produs tot de compania Vita Crystal, cu scopul de a vă scăpa de durerile articulare supărătoare.

În prezent, foarte multe persoane suferă de poliartrită reumatoidă, care cauzează dureri și îi împiedică pe oameni să se miște. Odată administrat, Rheumato scade durerile articulare și uzura cartilajelor, îmbunătățind calitatea vieții persoanelor care se confruntă cu astfel de probleme.

În compoziția acestui supliment nutritiv există MSM, care joacă un rol important în procesul de normalizare a elasticității și permeabilității membranelor celulare. Toxinele sunt eliminate mai ușor iar substanțele nutritive pătrund rapid în celule. Astfel, Rheumato elimină durerile și inflamațiile, iar potrivit cercetărilor realizate, MSM este un antiinflamator foarte eficient și poate fi administrat fără prescripție medicală.

Pe lângă MSM, în compoziția acestui supliment nutritiv există și glucozamină, care contribuie la formarea cartilajelor și are efecte antiinflamatoare. Această componentă face ca țesuturile articulațiilor expuse la uzură să funcționeze normal iar cartilajele să se refacă. Odată administrat acest supliment nutritiv, vă veți bucura de mai multă mobilitate articulară și nu veți mai avea dureri.

După cum puteți observa, acum aveți șansa de a spune ADIO problemelor de sănătate intrând pe site-ul flavonoide.ro și comandând Stonebreaker și Rheumato. Așadar, folosiți-le cu încredere și nu veți regreta.

Articole recomandate

5 afectiuni anuntate de foamea excesiva 5 afectiuni anuntate de foamea excesiva
Un apetit crescut poate fi un raspuns fiziologic normal in anumite situatii: la copiii sau adolescentii aflati in perioada de crestere, la personele care depun efort fizic sau in timpul schimbarilor hormonale cauzate de ciclul menstrual. Insa in unele cazuri, senzatia constanta de foame poate fi
8 lucruri pe care nu le stii despre sanatatea femeilor 8 lucruri pe care nu le stii despre sanatatea femeilor
Luna femeii vine cu o serie de surprize pentru utilizatoarele Docbook. Astfel, până la sfârşitul lui martie, toate pacientele vor beneficia de reduceri de până la 50% la consultații ginecologice, dermatologice, și la mamografii în clinicile partenere :
Suferi de gastrita? Iata cel mai bun remediu natural care vindeca aceasta afectiune Suferi de gastrita? Iata cel mai bun remediu natural care vindeca aceasta afectiune
Gastrita este una dintre cele mai frecvente afectiuni din ultimii ani. Pe langa tratamentele medicamentoase, gastrita poate fi tratata si cu ajutorul remediilor naturale. Printre cele mai cunoscute si eficiente tratatemente naturiste se numara lichiorul de caise. Acesta se prepara foarte usor, iar
Cei mai mari 6 factori de stres pentru femeile din Romania Cei mai mari 6 factori de stres pentru femeile din Romania
Stresul poate fi foarte nociv pentru orice persoana, femeie sau barbat. Efectele adverse pe care acesta le provoaca pe termen lung sunt atat de natura psihica, prin cazuri de depresie, dar si de natura medicala, prin probleme cardiace sau de circulatie a sangelui. Iar stresul nu i-a ocolit pe
Analize medicale obligatorii, pentru o femeie responsabila Analize medicale obligatorii, pentru o femeie responsabila
Sanatatea este cel mai de pret lucru. Iar pentru a te asigura ca organismul tau functioneaza normal, este recomandat sa faci cu regularitate o serie de teste si analize medicale. Orice afectiune se trateaza cu mult mai multa usurinta daca este depistata in stare incipienta "> in stare incipienta .