Skip to article

SUPER BODY RESET 3 - 10 - 3 - 3 - DETOXIFIEREA ORGANISMULUI IN 4 PASI

SUPER BODY RESET este un program complet de detoxifiere a organismului care are ca efect purificarea organismului și aportul de nutrienți în 4 pași:

- Eliminarea retenției de apă din țesuturi
- Detoxifierea și revitalizarea organismului
- Întărirea sistemului imunitar
- Asigurarea aportului de vitamine, minerale și antioxidanți

SUPER BODY RESET 3 • 10 • 3 • 3 este compus din 4 alimente funcționale pe baza de extracte de plante, fără adaos de zahar, alergeni, organisme modificate genetic sau gluten. Programul SUPER BODY RESET 3 • 10 • 3 • 3 durează DOAR3 săptămâni și constă în includerea în dieta zilnică a câte un aliment funcțional, astfel:

- SUPER ANANAS®, primul aliment funcțional dedicat în întregime reducerii retenției de apă din țesuturi3 zile
- DETOXASE®, primul aliment funcțional dedicat detoxifierii și revitalizării organismului – 10 zile
- SUPER ORANGE®, primul aliment funcțional dedicat în întregime susținerii sistemului imunitar al organismului – 3 zile
- SUPER FRULLATO®, primul aliment funcțional dedicat în întregime asigurării aportului de vitamine, minerale, antioxidanți si prebiotice – 3 zile.

Produsele se găsesc în farmaciile Sensiblu și pe bioportal.ro

CÂND ESTE RECOMANDAT PROGRAMUL SUPER BODY RESET 3 • 10 • 3 • 3?

Detoxifierea organismului este binevenită în orice moment cât timp se bazează pe substanțe active naturale și respectă nevoile organismului uman, fără a-l priva de nutrienți sau a-l suprasolicita.

Cu toate acestea, primăvara și vara metabolismul nostru se schimbă în cel mai radical mod.
Motivul? Trecerea de la o alimentație bogată în făinoase și grăsimi (respectiv cea din cursul iernii), la alimentația din timpul verii, bogată în fructe și legume în special. Trecerea nu este una ușoară, iar organismul are nevoie de reacomodare.
Cum poți ajuta propriul organism? Cu ajutorul unei cure de detoxifiere în cadrul căreia să elimini toate acele toxine acumulate în exces și să îți recapeți energia, tonusul și vitalitatea.
Specialiștii EVITAL au creat programul de detoxifiere SUPER BODY RESET 3-10-3-3 pentru a te ajuta să îți păstrezi organismului într-o stare optimă de funcționare, pe cale naturală.
Produsele noastre sunt special gândite pentru a face procesul de detoxifiere unul ușor, rapid și plăcut: gustul delicios ce păstrează în întregime savoarea fructelor și a plantelor se îmbină cu efectul rapid al aportului mare de vitamine și minerale într-o stare concentrată.

CURA DE DETOXIFIERE : DE CE SUPER BODY RESET 3 • 10 • 3 • 3 ?

Pentru că SUPER BODY RESET 3 • 10 • 3 • 3 curăță și fortifică organismul fără a apela la diete restrictive, combinând cantitatea optimă de vitamine și minerale pentru accelerarea funcției naturale de detoxifiere:

SUPER BODY RESET 3 - 10 - 3 - 3 - DETOXIFIEREA ORGANISMULUI IN 4 PASI

SUPER ANANAS ®
este primul aliment funcțional dedicat în întregime reducerii retenției de apă din organism care datorită extrasului de ananas previne balonarea și ajută digestia prin bromelaina provenita din tulpina fructului de ananas. Se regăsește sub forma unor plicuri a câte 10 ml extras de ananas fiecare.

Mod de administrare în cadrul programului: Se consumă 3 plicuri pe zi, câte 1 plic după fiecare masă principală, timp de 3 zile consecutive. Conținutul unui plic se dizolvă într-un pahar cu apă (200 ml).

DETOXASE ® este primul aliment funcțional dedicat în întregime detoxifierii și revitalizării organismului. Conține extract de wasabi, plantă folosită încă din antichitate în fitoterapia japoneză, și are un extraordinar efect de curățare. Se prezintă sub forma unor plicuri a câte 3 g fiecare.

Mod de administrare în cadrul programului: se consumă în 2 etape:
- ETAPA I: 5 zile (preferabil de luni până vineri)
- ETAPA II: 5 zile (preferabil de luni până vineri)
- PAUZĂ OBLIGATORIE: 2 zile (preferabil sâmbată și duminică).

Nu se consumă alimente în exces, pentru a permite refacerea organismului. Conținutul unui plic se dizolvă în 500ml apă și se consumă pe parcursul unei zile.
*Pentru a obține rezultatele dorite, nu se consumă în paralel băuturi alcoolice, alimente bogate în zahar/grăsimi, prăjeli.
Depășirea dozei recomandate poate avea efecte diuretice și laxative.

SUPER BODY RESET 3 - 10 - 3 - 3 - DETOXIFIEREA ORGANISMULUI IN 4 PASI

SUPER ORANGE ® este primul aliment funcțional dedicat în întregime susținerii sistemului imunitar al organismului. Are în compoziție 1000 mg de vitamina C obținută din 12 portocale, acerola și măceș, un mix extras din 3 soiuri de echinaceea: Angustifolia, Pallida și Purpurea, îmbogățit cu Zinc. Se regăsește, de asemenea, sub forma unor plicuri a câte 3,7 g fiecare. Conținutul unui plic de dizolvă în 150-200 ml de apă.

Mod de administrare în cadrul programului: Se consuma 1 plic pe zi (preferabil dimineața la micul dejun), timp de 3 zile consecutive. Conținutul unui plic de dizolvă în 150-200 ml de apă.

SUPER BODY RESET 3 - 10 - 3 - 3 - DETOXIFIEREA ORGANISMULUI IN 4 PASI

SUPER FRULLATO ® este primul aliment funcțional dedicat în întregime asigurării aportului de vitamine, minerale și antioxidanți. Este energizant, imunomodulator, antioxidant, ideal pentru o piele suplă și util pentru sănătatea intestinală. Se regăsește sub forma unor plicuri a câte 3,5 g fiecare.

Mod de administrare în cadrul programului: Se consumă de 1-2 plicuri pe zi, timp de 3 zile consecutive, iar fiecare plic se dizolvă în 150-200 ml de lapte, inclusiv în lapte de soia, orez sau migdale (pentru persoanele cu intoleranță la lactoză).

*Se prepara prin mixarea în blender sau shaker sau pur și simplu agitat într-o sticlă.

În cadrul unei cure de detoxifiere, anumite țesuturi și celulele se vor repara, vor fi eliminate deșeurile metabolice și toxinele acumulate, sistemul imunitar va deveni mult mai puternic, iar tu vei simți un plus de energie!

Articole recomandate

8 lucruri pe care nu le stii despre sanatatea femeilor 8 lucruri pe care nu le stii despre sanatatea femeilor
Luna femeii vine cu o serie de surprize pentru utilizatoarele Docbook. Astfel, până la sfârşitul lui martie, toate pacientele vor beneficia de reduceri de până la 50% la consultații ginecologice, dermatologice, și la mamografii în clinicile partenere :
Suferi de gastrita? Iata cel mai bun remediu natural care vindeca aceasta afectiune Suferi de gastrita? Iata cel mai bun remediu natural care vindeca aceasta afectiune
Gastrita este una dintre cele mai frecvente afectiuni din ultimii ani. Pe langa tratamentele medicamentoase, gastrita poate fi tratata si cu ajutorul remediilor naturale. Printre cele mai cunoscute si eficiente tratatemente naturiste se numara lichiorul de caise. Acesta se prepara foarte usor, iar
Cei mai mari 6 factori de stres pentru femeile din Romania Cei mai mari 6 factori de stres pentru femeile din Romania
Stresul poate fi foarte nociv pentru orice persoana, femeie sau barbat. Efectele adverse pe care acesta le provoaca pe termen lung sunt atat de natura psihica, prin cazuri de depresie, dar si de natura medicala, prin probleme cardiace sau de circulatie a sangelui. Iar stresul nu i-a ocolit pe
Analize medicale obligatorii, pentru o femeie responsabila Analize medicale obligatorii, pentru o femeie responsabila
Sanatatea este cel mai de pret lucru. Iar pentru a te asigura ca organismul tau functioneaza normal, este recomandat sa faci cu regularitate o serie de teste si analize medicale. Orice afectiune se trateaza cu mult mai multa usurinta daca este depistata in stare incipienta "> in stare incipienta .
Cel mai eficient remediu pentru raceala. Cum scapi rapid de nasul infundat si tuse! Cel mai eficient remediu pentru raceala. Cum scapi rapid de nasul infundat si tuse!
Este sezonul virozelor si foarte multe persoane se confrunat cu raceala sau gripa. De multe ori, medicamentele pentru aceste afectiuni nu isi fac foarte repede efectul. Poti insa sa ameliorezi simptomele virozelor si cu ajutorul unei simple legume: ceapa. Ceapa are proprietati miraculoase pentru