Skip to article

Zeolit Spectrum - Specialistul in Detoxifiere!

Zeolit Spectrum - Specialistul in Detoxifiere!
În primul rând hai să vedem ce sunt zeoliții și care este rolul lor!

Zeoliții reprezintă un grup de silicați de aluminiu alcalin, hidratați și cristalini. Aceștia iau naștere într-un mod natural în rocile sedimentare și vulcanice iar cavitățile lor sunt compuși încarcați negativ ceea ce le oferă capacitatea unică de a atrage și capta toxinele și alte substanțe dăunătoare precum metale grele, radicali liberi.

Trăim într-o civilizație unde nivelele de poluare cresc semnificativ de la an la an. Peste 90% din afecțiunile organismului uman sunt atribuite unui exces de metale grele, toxine care provoacă în corpul nostru diferite dezechilibre, în unele cazuri chiar foarte grave. Alimentația de azi, legumele, fructele sunt ori tratate cu pesticide, insecTicide ori cultivate în aerul poluat, terapiile medicamentoase pe care le urmăm, fumatul, alcool sunt doar câțiva din factorii principali care contribuile la acumularea toxinelor şi metalelor grele în organismul nostru.

Specialiștii au dezvoltat un produs deosebit care ajută organismul la o detoxifiere zilnică astfel încât excesul de substanțe nocive să fie prevenit. Știm cu toții că prevenția este cea mai bună medicație.

Zeolit Spectrum este certificat ca Dispozitiv Medical Natural, conține singurul zeolit aprobat pentru consumul intern (administrare orală). De asemenea, este brevetat la nivel european ca fiind unicul tip de zeolit avizat pentru uzul intern, datorită, atât a formulei bazate pe zeolit 100% natural, cât și a proceselor tehnologice riguroase cu care este realizat. Verificările permanente efectuate de specialiști garantează o înaltă calitate și eficacitate a produsului medical Zeolit Spectrum, în conformitate cu Directiva 93 42CEE.

Zeolit Spectrum este arma noastră secretă în prevenția diferitelor afecțiuni!

ZeolitSpectrum are capacitatea, prin asimilarea și eliminarea toxinelor din organism, să ofere un suport necesar organismului în a fi mult mai puternic în prevenirea afecțiunilor, cât și în susținerea procesului de detoxifiere, fortificând în acest mod sistemul imunitar și putând fi folosit ca adjuvant în numeroase afecțiuni sau în cadrul curelor de slăbire.

Ce este Zeolit Spectrum și cum acționează asupra organismului nostru

Zeolit Spectrum, dispozitiv medical natural, prezintă efecte benefice dovedite clinic prin acțiunea protectoare la nivelul creierului, contribuie la reglarea parametrilor hepatici, favorizează sănătatea intestinală și oferă susținere sistemului imunitar. De asemenea, prin eliminarea factorilor nocivi ajută la creșterea randamentului organismului și efectelor diferitelor terapii pe care le urmăm în susținerea sănătății. Specialiștii îl recomandă de asemenea inclusiv în cadrul terapiilor invazive precum cele oncologice pentru a crește rata de succes a acestora și reducerea stărilor de disconfort ce se pot resimți pe perioada lor.

Chiar și prin administarea profilactică, de întreținere, organismul nostru beneficiază de toate efectele terapeutice pe care le oferă Zeolit Spectrum.

Este important de știut că o acumulare mare de toxine la nivelul organismului nostru poate duce la oboseală nejustificată și reducerea puterii de concentrare, apariția disconfortului digestiv manifestat prin crampe, balonare, colon iritabil, constipație și dereglarea metabolismului. Adesea apar dureri de cap sau stări de insomnie nejustificate iar cauza acestora poate fi un grad crescut de toxicitate în organism și deshidratarea acestuia. Dacă apar dureri musculare sau articulare cauzele pot fi anumite dezechilibre aduse tot de nivelul crescut de toxine din organism. Alte afecțiuni ce pot apărea în urma toxinelor neeliminate din organism afecțiuni ale ficatului, rinichilor, afecțiuni dermatologice, respiratorii, cardiovasculare.

Dezechilibrele hormonale, problemele de infertilitate, oscilația în greutate sau dezvoltarea anumitor alergii sunt de asemenea corelate cu un nivel crescut de toxine și metale grele din organism

Care sunt acțiunile benefice oferite de Zeolit Spectrum

- Zeolit Spectrum acționează asupra sistemului imunitar, tractului gastrointestinal, a creierului și ficatului, astfel încât toate acestea să funcționeze în mod corespunzător și organismul nostru să fie protejat de numeroase afecțiuni tot mai des diagnosticate la momentul actual.  

- Este un bun adjuvant în cadrul proceselor de pierdere în greutate, acesta favorizând detoxifierea organismului și îmbunătățește nivelul energiei din organism. 

- Reduce efectele negative ale radicalilor liberi și a altor toxine ce lasă în urmă țesuturi și celule deteriorate, ele reprezentând începutul unei posibile afecțiuni oncologice.  

- Zeolit Spectrum poate fi benefic în prevenirea deteriorării ADN-ului, protejează integritatea acestuia și susține procesul natural de regenerare celulară 

- Un alt beneficiu pe care administrarea de Zeolit Spectrum o are asupra organismului este că diminuează deteriorarea celulelor epiteliale intestinale, promovând în acest mod o digestie sănătoasă, asimilarea corectă a nutrienților la nivel celular și menținerea structurii țesuturilor 

- Zeolitul prezent în formula Zeolit Spectrum acționează că un antioxidant eficient ce ușurează o parte din munca sistemului imunitar și care rupe reacția în lanț a daunelor oxidative. În acest mod, Zeolit Spectrum este un aliat de nădejde în inhibarea diferitelor afecțiuni degenerative precum cancerul. 

- Există numeroase studii clinice și științifice privind acțiunea zeolitului în susținerea sănătății noastre iar Zeolit Spectrum este un dispozitiv medical Natural brevetat pentru asta. 

Adoptă o alimentație mai sănătoasă, fă mișcare, bucură-te de toate lucrurile frumoase din viață, odihneste-te și asigură-i organismului tot ce are nevoie pentru un echilibru fizic și psihic. Ajută-l prin cure periodice de detoxifiere cu Zeolit Spectrum și bucură-te de sănătate!

Zeolit Spectrum - Aliatul nostru numărul 1. în prevenirea afecțiunilor cauzate de toxine, metale grele și radicali liberi!

Articole recomandate

Tipuri de sterilet si recomandari Tipuri de sterilet si recomandari
Dispozitivul intrauterin sau steriletul reprezintă un dispozitiv de dimensiuni mici, ce are forma unui „T”. Este compus dintr-o tijă cu două brațe și va avea efect spermicid ce nu va permite implantarea unei sarcini. Înainte de a lua o decizie, e bine de
Persoanele cu acnee duc lipsa de omega-3. Ce au descoperit oamenii de stiinta Persoanele cu acnee duc lipsa de omega-3. Ce au descoperit oamenii de stiinta
Marea majoritate a pacienților cu acnee, care afectează în principal adolescenții și adulții tineri, au un nivel de acizi grași omega-3 mai mic decât cel recomandat. Un studiu european a evidențiat încă o dată importanța dietei
Cancerul mamar - de ce este important diagnosticul precoce Cancerul mamar - de ce este important diagnosticul precoce
Cancerul mamar a fost mereu cea mai temută boală de către femei. Adesea asociată cu pierderea sânului, această afecțiune oncologică gravă poate fi depistată astăzi în stadii de început, ceea ce diminuează efortul de a
Variola maimutei, boala care sperie acum Europa. Care sunt simptomele acestei infectii Variola maimutei, boala care sperie acum Europa. Care sunt simptomele acestei infectii
Variola maimutei este noua boala care sperie Europa. Cazurile s-au inmultit in ultima perioada, iar medicii sunt in alerta. Tari precum Marea Britanie, Spania si Portugalia au identificat aproximativ treizeci de cazuri suspecte sau confirmate de variola maimuţei, o boală rară în
Profilaxia dentara - pentru sanatatea ta orala Profilaxia dentara - pentru sanatatea ta orala
Profilaxia dentară se referă la toate metodele de îngrijire acordate dinților sau gingiilor pentru a preveni apariția unor boli specifice. Aceste îngrijiri se pot referi atât la măsurile luate acasă, de către pacient, cât și la