Skip to article

Activit Imuno Forte, un antigripal eficace

Activit Imuno Forte, un antigripal eficace
Lactoferina si imunoglobulinele G naturale din colostru "ingredientele minune" al suplimentului Activit Imuno Forte care stimuleaza imunitatea si creste rezistenta organismului.

O noua generatie de suplimente alimentare, care au la baza lactoferina si imunoglobulina G naturala din colostru, se gasesc pe piata farmaceutica din Romania.

Activit Imuno Forte este un produs destinat consolidarii sistemului imunitar, avand proprietati antivirale, antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare si antioxidante.

Ceea ce diferentiaza acest produs de altele de acelasi gen sunt componentele de baza: lactoferina si imunoglobulinele G continute in colostru.

Finalul verii si schimbarile de temperatura aduc dupa sine binecunoscutele viroze, denumite popular si raceli. Desi oricare dintre noi poate fi afectat de virusul gripal, cei mai expusi sunt copiii si batranii, ca urmare a stresului imunitar la care sunt supusi.

Simptomele racelii apar dupa aproximativ 3 zile de la expunerea la virusul gripal. Printre semnele clinice ale virozelor respiratorii se numara, congestia nazala, aparitia secretiilor nazale in cantitati crescute, stranutul, tusea, durerile in gat, dificultati la deglutitie, durerile usoare de cap, febra, starea de oboseala, lacrimarea excesiva.

Potrivit unui studiu, in medie, un adult este afectat de o viroza respiratorie intre o data si de trei ori pe sezon, fiecare episod clinic durand trei sau patru zile.

Lactoferina, unul dintre componentele esentiale al produsului Activit Imuno Forte, este un imunomodulator care ajuta la cresterea imunitatii organismului, prevenind astfel aparitia virozelor respiratorii sezoniere.

Activit Imuno Forte combate atacurile virale si microbiene

Lactoferina interactioneaza cu anumite componente microbiene si virale implicate in procesul infectiei si datorita capacitatii sale de a exercita activitate antivirala si antimicrobiana previne, trateaza si reduce riscul repetarii episoadelor de "raceala".

Efectul bacteriostatic al lactoferinei a fost asociat cu abilitatea sa de a lega fierul. Aproape toate bacteriile au nevoie de fier si datorita proprietatilor de sechestrare, lactoferina este in masura sa impiedice utilizarea fierului de catre bacterii.

Si nu in ultimul rand, mecanisme altele decat simpla retinere a fierului sunt implicate in actiunea lactoferinei, precum blocarea metabolismului carbohidratilor microorganismelor sau destabilizarea peretelui celular bacterian.

Lactoferina ajuta la scaderea stresului oxidativ de la nivelul tesuturilor, stres oxidativ ce se poate transforma intr-un factor declansator al unor boli precum cancerul.

Imunoglobulinele ce se gasesc in mod natural in colostrul de "prima data" (muls in primele 12 ore dupa fatare) sunt utilizate de catre sistemul imunitar pentru a identifica si neutraliza agentii straini organismului nostru, precum bacteriile si virusurile.

Exista o mare diversitate de imunoglobuline, lucru ce permite sistemului imunitar al organismului sa recunoasca o varietate la fel de mare de agenti straini. Cea mai importanta din grupul imunoglobulinelor care se gasesc in sange, lichidele tisulare si in colostrul proaspat, ca si pondere si mod de actiune este imunoglobulina G (Ig G).

Este singura Ig capabila sa treaca bariera placentara si sa confere imunitate pasiva fatului. Continutul ridicat in imunoglobuline, in special Ig G, al colostrului ii confera acestuia calitati exceptionale fiind absorbit rapid de catre organismul noului nascut ajutand la consolidarea sistemului imunitar al acestuia , protejand-ul astfel de infectiile virale sau bacteriene.

Cum si pentru ce administram Activit Imuno Forte

Activit Imuno Forte produs de Aesculap Prod ,companie parte integranta a grupului ROPHARMA, este recomandat pentru profilaxia si tratamentul adjuvant al virozelor gripale, asociate cu pneumonii, amigdalite, faringite, bronsite, sinuzite precum si in cazul infectiilor renale, urinare, genitale, alergiilor, herpes, zona zoster.

Este un supliment alimentar fara efecte adverse, care contribuie la mentinerea si refacerea echilibrului florei intestinale.

De asemenea, potenteaza actiunea antibioticelor si reduce semnificativ efectele adverse ale acestora. Produsul este testat clinic si in acest moment zeci de mii de pacienti beneficiaza de efectele terapeutice ale acestuia;

Pentru cele mai bune efecte se administreaza 3 comprimate pe zi. O cutie de Activit Imuno Forte contine 12 comprimate.

Articole recomandate

Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti
In fiecare zi descoperim nou teluri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Iar accentul asupra lucrurilor simple precum alimentatia, odihna, timpul petrecut cu familia, lucruri atat de necesare pentru un stil de viata echilibrat, este in scadere. Astfel se naste stresul cotidian care ne indeamna
La ce este utila o pereche de saboti medicali? La ce este utila o pereche de saboti medicali?
Echipamentele de munca sunt diferite de la un domeniu la altul, aducand angajatului diverse beneficii sau reducand riscurile. In cazul domeniului de constructii, spre exemplu, pentru respectarea protectiei muncii, oamenii sunt nevoiti sa poarte caschete care sa ii protejeze de eventuale cazaturi de
De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online? De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online?
Nu poți spune că alegerea unui produs într-o farmacie este cel mai ușor lucru, cu excepția cazului în care știi deja ce vrei cu precizie. Prin urmare, în majoritatea cazurilor te bazezi pe vânzător. Dacă dorești să îți
Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti
Într-o eră a informațiilor rapide, pe care le avem la îndemână în orice minut, ne considerăm norocoși: din câteva click-uri, putem obține milioane de rezultate. Însă suntem, de asemenea, predispuși căderii într-o
3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare 3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare
Pentru cei mai mulți dintre noi un zâmbet strălucitor înseamnă calea spre succes atât din punct de vedere social, cât și profesional. Un zâmbet alb și frumos este visul oricăruia dintre noi. Ei bine, în zilele noastre, există