Skip to article

Monini - ulei pentru sanatatea ta

Monini - ulei pentru sanatatea ta
Mentionat in Biblie, uleiul de masline a fost unul dintre alimentele esentiale pentru multe civilizatii antice. Inca de atunci i se cunosteau si virtutile medicinale.

Dupa ce, vreme de cateva secole, s-a aflat intr-un con de umbra, numeroase studii stiintifice din ultimele decenii au readus uleiul de masline in prim-plan, acesta ajungand sa fie considerat un aliment prin excelenta sanatos.

Pentru Familia Monini uleiul de masline inseamna mult mai mult - reprezinta un mod de viata.

Umbria, regiunea asa numita "Inima Verde a Italiei", este casa familiei MONINI care selecteaza de trei generatii ulei de masline Extra Virgin de inalta calitate. Compania a fost infiintata de Zefferino Monini in anul 1920 si a decis la vremea respectiva, cand piata era dominata de uleiurile de masline simple, sa promoveze uleiurile de masline Extra Virgine.

Nasterea marilor companii se datoreaza deseori unei intuitii care este capabila sa raspunda unei cerinte a pietei. Cand teoriile de marketing din anii '20 inca nu erau scrise, Zefferino Monini a resit sa inteleaga nevoile pietei si a inceput sa se specializeaze in productia de ulei de masline extravirgin.

Monini - ulei pentru sanatatea ta

Monini - ulei pentru sanatatea ta


Monini ramane si astazi una din putinele companii mari care este inca
detinuta si condusa de familie.

De 90 de ani familia Monini a reusit sa transmita mai departe mesajul fondatorului, sa transforme ideea acestuia in realitate. Cum a reusit acest lucru? Printr-o extraordinara iscusinta de a combina valoarea si traditia cu cerintele consumatoArilor din ce in ce mai exigenti.

Misiunea Monini este aceea "de a impartasi dragostea si pasiunea noastra pentru uleiurile de masline extra virgine, de a oferi un produs de calitate superioara cu un gust inconfundabil si consistent. Noi suntem convinsi ca lucrurile bune sunt singurele care vor fi apreciate si vor dainui in timp."

Aromatizzati

Monini a selectat o linie completa de uleiuri de masline extra virgine aromatizate, care pot adauga rapid si usor o nota speciala pentru orice fel de mancare.

Monini - ulei pentru sanatatea taGama a fost aleasa pentru a satisface toate gusturile, fara a pierde aromele cele mai autentice si traditionale din bucataria italiana. Cateva picaturi sunt suficiente pentru a obtine un gust deplin.

Articole recomandate

Se poate transmite coronavirusul prin respiratie? Se poate transmite coronavirusul prin respiratie?
Oamenii de stiinta incearca sa descopere daca coronavirusul se poate raspandi prin aerul respirat. Pana acum, s-a stabilit ca aerosolii pot transmite virusul.Rezultatele nu sunt definitive, insa in conditiile actuale nicio precautie nu e prea mult. Organizatia Mondiala a Sanatatii spune ca nu sunt
Am fost infectat cu coronavirus si nu am stiut? Este posibil? Am fost infectat cu coronavirus si nu am stiut? Este posibil?
Specialistii avertizeaza ca foarte multe persoane ar fi putut sa fi fost infectate cu noul coronavirus si sa nu fi stiu acest lucru, deoarece nu au fost diagnosticate oficial si nici nu au avut simptome severe sau foarte evidente. Simptomele coronavirusului variaza de la o persoana la alta. Mai
Un medicament antiparaziti omoara coronavirusul in 48 de ore Un medicament antiparaziti omoara coronavirusul in 48 de ore
Un medicament folosit pentru deparazitar omoara coronavirusul in 48 de ore, au descoperit cercetatorii australieni de la Universitatea Monash din Melbourne. Este vorba despre Ivermectina, pusa pe piata in 1975. Medicamentul folosit de australieni, avea pana nu demult un destin modest, fiind
Se poate lua coronavirus prin aer? Se poate lua coronavirus prin aer?
Se poate lua coronavirus prin aer? Este una dintre intrebarile pe care si le-au pus foarte multe persoane in ceea ce priveste modurile de transmitere ale noului  coronavirus . Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat ca acest virus nu se poate transmite prin aer. Noul coronavirus NU SE
Tusea seaca: remedii naturale Tusea seaca: remedii naturale
Tusea este o actiune reflexa comuna care apare atunci cand mucusul se scurge in caile respiratorii. Conform unui studiu din 2015 publicat in Lung India, tusea poate fi un semn de avertizare pentru mai multe boli respiratorii si non-respiratorii si este unul dintre cele mai frecvente motive pentru