Skip to article

Monini - ulei pentru sanatatea ta

Monini - ulei pentru sanatatea ta
Mentionat in Biblie, uleiul de masline a fost unul dintre alimentele esentiale pentru multe civilizatii antice. Inca de atunci i se cunosteau si virtutile medicinale.

Dupa ce, vreme de cateva secole, s-a aflat intr-un con de umbra, numeroase studii stiintifice din ultimele decenii au readus uleiul de masline in prim-plan, acesta ajungand sa fie considerat un aliment prin excelenta sanatos.

Pentru Familia Monini uleiul de masline inseamna mult mai mult - reprezinta un mod de viata.

Umbria, regiunea asa numita "Inima Verde a Italiei", este casa familiei MONINI care selecteaza de trei generatii ulei de masline Extra Virgin de inalta calitate. Compania a fost infiintata de Zefferino Monini in anul 1920 si a decis la vremea respectiva, cand piata era dominata de uleiurile de masline simple, sa promoveze uleiurile de masline Extra Virgine.

Nasterea marilor companii se datoreaza deseori unei intuitii care este capabila sa raspunda unei cerinte a pietei. Cand teoriile de marketing din anii '20 inca nu erau scrise, Zefferino Monini a resit sa inteleaga nevoile pietei si a inceput sa se specializeaze in productia de ulei de masline extravirgin.

Monini - ulei pentru sanatatea ta

Monini - ulei pentru sanatatea ta


Monini ramane si astazi una din putinele companii mari care este inca
detinuta si condusa de familie.

De 90 de ani familia Monini a reusit sa transmita mai departe mesajul fondatorului, sa transforme ideea acestuia in realitate. Cum a reusit acest lucru? Printr-o extraordinara iscusinta de a combina valoarea si traditia cu cerintele consumatoArilor din ce in ce mai exigenti.

Misiunea Monini este aceea "de a impartasi dragostea si pasiunea noastra pentru uleiurile de masline extra virgine, de a oferi un produs de calitate superioara cu un gust inconfundabil si consistent. Noi suntem convinsi ca lucrurile bune sunt singurele care vor fi apreciate si vor dainui in timp."

Aromatizzati

Monini a selectat o linie completa de uleiuri de masline extra virgine aromatizate, care pot adauga rapid si usor o nota speciala pentru orice fel de mancare.

Monini - ulei pentru sanatatea taGama a fost aleasa pentru a satisface toate gusturile, fara a pierde aromele cele mai autentice si traditionale din bucataria italiana. Cateva picaturi sunt suficiente pentru a obtine un gust deplin.

Articole recomandate

Cat rezista coronavirusul in lift Cat rezista coronavirusul in lift
Liftul poate fi un loc periculos de raspandire a coronavirusului. Virusul poate rezista in aceasta incapere pana la o jumatate de ora daca usile sunt inchise, a aratat un experiment realizat de expertii de la Universitatea din Amsterdam. In urma testului a rezultat ca particulele infectate rezista
Macesele, beneficii uimitoare pentru sanatate Macesele, beneficii uimitoare pentru sanatate
Macesele au numeroase beneficii pentru sanatate. Pulpa si semintele acestui fruct contin foarte multi nutrienti si vitamine precum A, B1, B2, B5, C, E, P, K, dar și minerale sau antioxidanți. Culoarea rosie a maceselor este data de pigmentii carotenoizi numiți licopen și
Studiu: Vizierele din plastic nu previn infectarea cu coronavirus Studiu: Vizierele din plastic nu previn infectarea cu coronavirus
Cercetatorii japonezi au realizat o simulare la unul dintre cele mai rapide supercomputere privind eficacitatea purtarii vizierelor impotriva infectiei cu coronavirus. Rezultatul: se pare ca aceste viziere sunt total ineficiente în blocarea aerosolilor respiratori, potrivit modelelor studiate
Boala Alzheimer: simptome precoce Boala Alzheimer: simptome precoce
Alzheimerul este o boala care produce degenerarea creierului, provocând dementa si generând simptome precum pierderea progresiva a memoriei, dificultati de gândire si vorbire, precum si de necunoastere a obiectelor si a functiilor acestora. Boala Alzheimer se agraveaza in timp.
Iti poate afecta praful sanatatea? Iti poate afecta praful sanatatea?
Puțini oameni cunosc efectele nocive pe care praful casnic îl poate avea asupra sănătății. Rinita alergică însoțită de strănuturi, dermatită atopică, mâncărimile oculare și nazale sunt doar câteva dintre