Skip to article

Monini - ulei pentru sanatatea ta

Monini - ulei pentru sanatatea ta
Mentionat in Biblie, uleiul de masline a fost unul dintre alimentele esentiale pentru multe civilizatii antice. Inca de atunci i se cunosteau si virtutile medicinale.

Dupa ce, vreme de cateva secole, s-a aflat intr-un con de umbra, numeroase studii stiintifice din ultimele decenii au readus uleiul de masline in prim-plan, acesta ajungand sa fie considerat un aliment prin excelenta sanatos.

Pentru Familia Monini uleiul de masline inseamna mult mai mult - reprezinta un mod de viata.

Umbria, regiunea asa numita "Inima Verde a Italiei", este casa familiei MONINI care selecteaza de trei generatii ulei de masline Extra Virgin de inalta calitate. Compania a fost infiintata de Zefferino Monini in anul 1920 si a decis la vremea respectiva, cand piata era dominata de uleiurile de masline simple, sa promoveze uleiurile de masline Extra Virgine.

Nasterea marilor companii se datoreaza deseori unei intuitii care este capabila sa raspunda unei cerinte a pietei. Cand teoriile de marketing din anii '20 inca nu erau scrise, Zefferino Monini a resit sa inteleaga nevoile pietei si a inceput sa se specializeaze in productia de ulei de masline extravirgin.

Monini - ulei pentru sanatatea ta

Monini - ulei pentru sanatatea ta


Monini ramane si astazi una din putinele companii mari care este inca
detinuta si condusa de familie.

De 90 de ani familia Monini a reusit sa transmita mai departe mesajul fondatorului, sa transforme ideea acestuia in realitate. Cum a reusit acest lucru? Printr-o extraordinara iscusinta de a combina valoarea si traditia cu cerintele consumatoArilor din ce in ce mai exigenti.

Misiunea Monini este aceea "de a impartasi dragostea si pasiunea noastra pentru uleiurile de masline extra virgine, de a oferi un produs de calitate superioara cu un gust inconfundabil si consistent. Noi suntem convinsi ca lucrurile bune sunt singurele care vor fi apreciate si vor dainui in timp."

Aromatizzati

Monini a selectat o linie completa de uleiuri de masline extra virgine aromatizate, care pot adauga rapid si usor o nota speciala pentru orice fel de mancare.

Monini - ulei pentru sanatatea taGama a fost aleasa pentru a satisface toate gusturile, fara a pierde aromele cele mai autentice si traditionale din bucataria italiana. Cateva picaturi sunt suficiente pentru a obtine un gust deplin.

Articole recomandate

Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti
In fiecare zi descoperim nou teluri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Iar accentul asupra lucrurilor simple precum alimentatia, odihna, timpul petrecut cu familia, lucruri atat de necesare pentru un stil de viata echilibrat, este in scadere. Astfel se naste stresul cotidian care ne indeamna
La ce este utila o pereche de saboti medicali? La ce este utila o pereche de saboti medicali?
Echipamentele de munca sunt diferite de la un domeniu la altul, aducand angajatului diverse beneficii sau reducand riscurile. In cazul domeniului de constructii, spre exemplu, pentru respectarea protectiei muncii, oamenii sunt nevoiti sa poarte caschete care sa ii protejeze de eventuale cazaturi de
De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online? De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online?
Nu poți spune că alegerea unui produs într-o farmacie este cel mai ușor lucru, cu excepția cazului în care știi deja ce vrei cu precizie. Prin urmare, în majoritatea cazurilor te bazezi pe vânzător. Dacă dorești să îți
Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti
Într-o eră a informațiilor rapide, pe care le avem la îndemână în orice minut, ne considerăm norocoși: din câteva click-uri, putem obține milioane de rezultate. Însă suntem, de asemenea, predispuși căderii într-o
3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare 3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare
Pentru cei mai mulți dintre noi un zâmbet strălucitor înseamnă calea spre succes atât din punct de vedere social, cât și profesional. Un zâmbet alb și frumos este visul oricăruia dintre noi. Ei bine, în zilele noastre, există