Skip to article

Nutrilite numarul 1 in lume pentru al saptelea an consecutiv

Marca NUTRILITE este lider nedisputat pe piata si o voce respectata in domeniul nutritiei si sanatatii, iar cea de-a 75 aniversare a marcii subliniaza acest succes.

NUTRILITE? este lider mondial in domeniul vitaminelor, mineralelor si suplimentelor alimentare, conform cifrelor de vanzari din 2008 (sustinute de un studiu realizat de Euromonitor International).
Aceste rezultate arata ca NUTRILITE isi mentine pozitia de lider mondial pentru al saptelea an consecutiv, demonstrand autoritatea marcii pe aceasta piata competitiva.

Marca NUTRILITE? sarbatoreste 75 de ani

In prezent, milioane de persoane din peste 50 de tari din intreaga lume se bazeaza pe excelenta nutritionala a marcii NUTRILITE?. In acest an sarbatorim cu mandrie 75 de ani de experienta ai liderului mondial in domeniul vitaminelor, mineralelor si suplimentelor alimentare.

In acest moment aniversar este natural sa impartasim valorile marcii NUTRILITE?, un brand care si-a mentinut succesul global timp de atatia ani, si, mai ales, promisiunea de siguranta si calitatea pe care marca NUTRILITE? o ofera clientilor din intreaga lume.

Principalele ingrediente ale suplimentelor alimentare NUTRILITE? sunt cultivate in ferme organice, asigurandu-se totodata si controlul asupra ingredientelor din plante, ?de la samanta la produs finit?. Peste 100 de oameni de stiinta pun in aplicare tehnologia de varf in laboratoarele de cercetare, NUTRILITE? obtinand 150 de brevete pentru produse si ambalaje si pozitia de lider in formule de fitonutrienti.

Cei 75 de ani de experienta ne demonstreaza inca o data ca oamenii au inteles importanta unei nutritii sanatoase. Cu toate acestea, in urma cu doar 80 de ani, oamenii stiau prea putin despre vitamine si minerale ? si ca rezultat, deseori sufereau de boli cauzate de deficientele din nutritie. Crearea suplimentelor alimentare care au ca scop completarea dietei zilnice este in mare parte datorata vizionarilor, precum Carl Rehnborg, fondatorul marcii NUTRILITE?.

Nutrilite numarul 1 in lume pentru al saptelea an consecutivCarl Rehnborg a recunoscut beneficiile nutritionale oferite de plante si a folosit aceste cunostinte devenind un adevarat pionier in domeniu. In 1934 el a pus bazele conceptului de includere a concentratelor din plante integrale, in formula primului supliment alimentar cu multivitamine/multiminerale, vandut in America de Nord.

NUTRILITE? este singura marca de vitamine si minerale care cultiva si proceseaza plantele in cadrul propriilor sale ferme organice autorizate.

Conform studiului realizat de Euromonitor International, NUTRILITE? este singura marca de vitamine si minerale care cultiva si proceseaza plantele in cadrul propriilor sale ferme organice autorizate.

Carl Rehnborg sustinea ca regenerarea solului duce la obtinerea de culturi mai bune ? iar utilizarea de metode naturale l-a ajutat sa controleze eficient insectele si plantele dunatoare.

In prezent, in cadrul tuturor fermelor Nutrilite, culturile sunt obtinute in conformitate cu ciclurile naturale de dezvoltare a plantelor. Asta inseamna ca utilizarea de metode organice sustinute, in locul pesticidelor si al ierbicidelor sintetice, previne mult mai eficient actiunea daunatorilor si bolile. Noi consideram ca natura poate da rezultate mai bune decat substantele chimice daunatoare. Este mai bine pentru produsele noastre, pentru mediu si pentru clientii nostri.

Articole recomandate

Efectele devastatoare ale privarii de somn. Ce se intampla in creier cand nu dormi suficient Efectele devastatoare ale privarii de somn. Ce se intampla in creier cand nu dormi suficient
Atunci cand nu dormi nu doar tu ai de suferit ci si pielea ta, job-ul tau, precum si relatia ta. De ce? Iata ce efecte devastatoare are privarea de somn. Anatomia somnului Nevoia de somn difera de la persoana la persoana, insa adultii au nevoie de cel putin 7 ore de somn pe noapte. Nu doar
Somnul ghidat - terapia miraculoasa marca Bodhie Vik Somnul ghidat - terapia miraculoasa marca Bodhie Vik
Ne petrecem aproape o treime din viata dormind, iar calitatea somnului ne influenteaza starea de bine si sanatatea. Cercetarile au demonstrat ca un somn insuficient poate avea efecte negative nu doar pe termen scurt, cand poate cauza instabilitate emotionala si cresterea nivelului anxietatii, ci si
Pietrele la rinichi: cum pot fi prevenite Pietrele la rinichi: cum pot fi prevenite
Pietrele la rinichi sunt o afectiune foarte frecventa. Sunt bucati solide de materiale multiple care se formeaza in rinichii nostri din cauza mineralelor din urina. Acestea apar de obicei din cauza consumului redus de apa si depunerea de minerale in interiorul rinichilor.  Corpul genereaza
10 metode de contraceptie. Argumente pro si contra 10 metode de contraceptie. Argumente pro si contra
Cand vine vorba de multitudinea de metode de contraceptie, poti fi foarte confuza. Care sunt pilulele contraceptive potrivite pentru tine? Care este cea mai eficace metoda de contraceptie?  Multe intrebari cu multe variante de raspuns?  Iata cateva dintre cele mai des utilizate metode de
Tot ce trebuie sa stii despre homeopatie Tot ce trebuie sa stii despre homeopatie
Homeopatia reprezinta o alternativa la sistemul traditional existent, care presupune tratarea unui individ cu substante diluate provenite din plante, minerale sau animale. In functie de simptomel specifice si starea generala a corpului, homeopatia identifica cel mai potrivit remediu pentru fiecare