Skip to article

Nutrilite numarul 1 in lume pentru al saptelea an consecutiv

Nutrilite numarul 1 in lume pentru al saptelea an consecutiv
Marca NUTRILITE este lider nedisputat pe piata si o voce respectata in domeniul nutritiei si sanatatii, iar cea de-a 75 aniversare a marcii subliniaza acest succes.

NUTRILITE? este lider mondial in domeniul vitaminelor, mineralelor si suplimentelor alimentare, conform cifrelor de vanzari din 2008 (sustinute de un studiu realizat de Euromonitor International).
Aceste rezultate arata ca NUTRILITE isi mentine pozitia de lider mondial pentru al saptelea an consecutiv, demonstrand autoritatea marcii pe aceasta piata competitiva.

Marca NUTRILITE? sarbatoreste 75 de ani

In prezent, milioane de persoane din peste 50 de tari din intreaga lume se bazeaza pe excelenta nutritionala a marcii NUTRILITE?. In acest an sarbatorim cu mandrie 75 de ani de experienta ai liderului mondial in domeniul vitaminelor, mineralelor si suplimentelor alimentare.

In acest moment aniversar este natural sa impartasim valorile marcii NUTRILITE?, un brand care si-a mentinut succesul global timp de atatia ani, si, mai ales, promisiunea de siguranta si calitatea pe care marca NUTRILITE? o ofera clientilor din intreaga lume.

Principalele ingrediente ale suplimentelor alimentare NUTRILITE? sunt cultivate in ferme organice, asigurandu-se totodata si controlul asupra ingredientelor din plante, ?de la samanta la produs finit?. Peste 100 de oameni de stiinta pun in aplicare tehnologia de varf in laboratoarele de cercetare, NUTRILITE? obtinand 150 de brevete pentru produse si ambalaje si pozitia de lider in formule de fitonutrienti.

Cei 75 de ani de experienta ne demonstreaza inca o data ca oamenii au inteles importanta unei nutritii sanatoase. Cu toate acestea, in urma cu doar 80 de ani, oamenii stiau prea putin despre vitamine si minerale ? si ca rezultat, deseori sufereau de boli cauzate de deficientele din nutritie. Crearea suplimentelor alimentare care au ca scop completarea dietei zilnice este in mare parte datorata vizionarilor, precum Carl Rehnborg, fondatorul marcii NUTRILITE?.

Nutrilite numarul 1 in lume pentru al saptelea an consecutivCarl Rehnborg a recunoscut beneficiile nutritionale oferite de plante si a folosit aceste cunostinte devenind un adevarat pionier in domeniu. In 1934 el a pus bazele conceptului de includere a concentratelor din plante integrale, in formula primului supliment alimentar cu multivitamine/multiminerale, vandut in America de Nord.

NUTRILITE? este singura marca de vitamine si minerale care cultiva si proceseaza plantele in cadrul propriilor sale ferme organice autorizate.

Conform studiului realizat de Euromonitor International, NUTRILITE? este singura marca de vitamine si minerale care cultiva si proceseaza plantele in cadrul propriilor sale ferme organice autorizate.

Carl Rehnborg sustinea ca regenerarea solului duce la obtinerea de culturi mai bune ? iar utilizarea de metode naturale l-a ajutat sa controleze eficient insectele si plantele dunatoare.

In prezent, in cadrul tuturor fermelor Nutrilite, culturile sunt obtinute in conformitate cu ciclurile naturale de dezvoltare a plantelor. Asta inseamna ca utilizarea de metode organice sustinute, in locul pesticidelor si al ierbicidelor sintetice, previne mult mai eficient actiunea daunatorilor si bolile. Noi consideram ca natura poate da rezultate mai bune decat substantele chimice daunatoare. Este mai bine pentru produsele noastre, pentru mediu si pentru clientii nostri.

Articole recomandate

Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti Cum sa ai o viata sanatoasa? 5 sfaturi de la specialisti
In fiecare zi descoperim nou teluri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Iar accentul asupra lucrurilor simple precum alimentatia, odihna, timpul petrecut cu familia, lucruri atat de necesare pentru un stil de viata echilibrat, este in scadere. Astfel se naste stresul cotidian care ne indeamna
La ce este utila o pereche de saboti medicali? La ce este utila o pereche de saboti medicali?
Echipamentele de munca sunt diferite de la un domeniu la altul, aducand angajatului diverse beneficii sau reducand riscurile. In cazul domeniului de constructii, spre exemplu, pentru respectarea protectiei muncii, oamenii sunt nevoiti sa poarte caschete care sa ii protejeze de eventuale cazaturi de
De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online? De ce este mai convenabil sa cumperi dintr-o farmacie online?
Nu poți spune că alegerea unui produs într-o farmacie este cel mai ușor lucru, cu excepția cazului în care știi deja ce vrei cu precizie. Prin urmare, în majoritatea cazurilor te bazezi pe vânzător. Dacă dorești să îți
Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti Dental myths: de ce mituri vor specialistii sa te feresti
Într-o eră a informațiilor rapide, pe care le avem la îndemână în orice minut, ne considerăm norocoși: din câteva click-uri, putem obține milioane de rezultate. Însă suntem, de asemenea, predispuși căderii într-o
3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare 3 solutii eficiente pentru o dantura stralucitoare
Pentru cei mai mulți dintre noi un zâmbet strălucitor înseamnă calea spre succes atât din punct de vedere social, cât și profesional. Un zâmbet alb și frumos este visul oricăruia dintre noi. Ei bine, în zilele noastre, există