Skip to article

Produsele Biotics sub noua denumire Eubiotic

Produsele Biotics sub noua denumire Eubiotic
Incepand cu luna septembrie 2011, compania Labormed comercializeaza produsele BIOTICS sub noua denumire EUBIOTIC.

Consecvent in strategia sa de imbunatatire continua a produselor din portofoliu, Labormed a investit in realizarea unor produse ce contin tulpini probiotice originale.

Gama Eubiotic aduce pe piata din Romania o formula imbunatatita care are la baza studii clinice ce dovedesc eficacitatea si siguranta produsului. Societatea Romana de Pediatrie recomanda exclusiv probioticele din gama Eubiotic®.

Brandul Biotics, devenit acum Eubiotic®, a fost printre primele probiotice lansate in Romania si a devenit in scurt timp probioticul numarul 1 din tara noastra, avand in ultimul an o cota de piata de peste 60%.

Eubiotic® este o gama de produse probiotice originale, care contine unele dintre cele mai bine studiate tulpini probiotice cu aplicatii gastro-intestinale sau pentru imunitate. Toate tulpinile sunt fabricate la cele mai inalte standarde din domeniu.

In Romania, anual sunt eliberate din farmacii cca. 30 de milioane de doze de antibiotic administrabil oral. Pacientii care urmeaza un tratament cu antibiotic risca dezechilibrarea de durata a florei intestinale, care poate duce la tulburari functionale digestive.

Doar 3% dintre pacientii tratati cu antibiotice aleg un probiotic impreuna cu antibioticul, desi dezechilibrul functionarii tubului digestiv este la nivel global o problema importanta de sanatate. Conform studiilor, 15-20% dintre persoanele care se prezinta la medicul de familie sunt diagnosticate cu tulburari functionale digestive (Russell J. Greene, Norman D. Harris. Pathology and Therapeutics for Pharmacists. Amaltea Medical Publishing House 2010, pg.7).

Flora intestinala este stratul de bacterii "bune" prezent in interiorul tubului nostru digestiv, care ne apara de boli, ca o adevarata armata. Diferiti factori, printre care: antibioticele, stress-ul sau alimentatia dezechilibrata, pot sa afecteze flora intestinala, lasand bacteriile "rele", sa atace.

Consecintele pot fi modificarea tranzitului intestinal (pana la aparitia diareei sau a constipatiei), probleme de functionare a tubului digestiv, probleme de absorbtie a nutrientilor din alimente sau colici intestinale.

Probioticele sunt bacterii "bune" disponibile in diverse forme farmaceutice, foarte utile in dezechilibrele florei intestinale. Dintre diferitele tipuri de bacterii "bune", doar unele, foarte atent selectate si produse la standarde inalte, au efect demonstrat de imbunatatire a sanatatii organismului.

Eubiotic® si Eubiotic® Baby refac flora intestinala afectata de antibiotice, stres sau alimentatie dezechilibrata si sunt benefice in episoadele diareice. Eubiotic® Baby amelioreaza colicile si iritabilitatea de cauza digestiva, la copii.

Acestea sunt suplimente alimentare si se elibereaza in farmacii fara prescriptie medicala. Pretul recomandat este de 19, respectiv 22 RON.

Eubiotic® protejeaza burtica intregii familii.

Mai multe detalii despre produse puteti gasi pe site-ul www.eubiotic.eu

Produsele Biotics sub noua denumire Eubiotic

Articole recomandate

Se poate lua coronavirus prin aer? Se poate lua coronavirus prin aer?
Se poate lua coronavirus prin aer? Este una dintre intrebarile pe care si le-au pus foarte multe persoane in ceea ce priveste modurile de transmitere ale noului  coronavirus . Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat ca acest virus nu se poate transmite prin aer. Noul coronavirus NU SE
Tusea seaca: remedii naturale Tusea seaca: remedii naturale
Tusea este o actiune reflexa comuna care apare atunci cand mucusul se scurge in caile respiratorii. Conform unui studiu din 2015 publicat in Lung India, tusea poate fi un semn de avertizare pentru mai multe boli respiratorii si non-respiratorii si este unul dintre cele mai frecvente motive pentru
De ce sapunul distruge coronavirusul? De ce sapunul distruge coronavirusul?
Spalati-va pe maini, aceasta este fraza pe care o auzim neincetat in aceste zile, in plina pandemie de coronavirus. Potrivit specialistilor, principala arma de aparare contra infectiei cu coronavirus este spalatul pe maini cu apa si cu sapun. Acest gest banal este cea mai buna strategie de
De ce a 8-a zi este critica pentru pacientii cu coronavirus De ce a 8-a zi este critica pentru pacientii cu coronavirus
A opta zi de boala (de cand apar primele simptome) pare a fi una critica pentru pacientii cu coronavirus. Majoritatea se recupereaza si dupa cateva zile sunt externati, insa intre 15% si 20% dintre ei sufera o inflamatie puternica a plamanilor, iar starea lor se inrautateste si ajung la Terapie
Cum scazi febra rapid. Cea mai sigura metoda Cum scazi febra rapid. Cea mai sigura metoda
Febra este o reactie normala a corpului si arata ca organismul nostru lupta cu o infectie. Pentru a evita complicatiile, febra trebuie scazuta in cazul in care depaseste 39 de grade Celsius. Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase "Matei Bals" a dezvaluit care